Gătit 

În cazul în care cunoști o persoană care este pasionată de gătit, trebuie să îi oferi un cadou special și de neuitat. Noi îți punem la dispoziție o întreagă gamă de cadouri personalizate pentru pasionații de gătit. Comandă și tu și oferă cel mai frumos dar pentru cei care au acest hobby.
Conține 63 produse.
pe pagină

Tocător cu gravură

Pe platforma noastră online sunt disponibile o mulțime de alte variante de tocătoare din lemn cu gravură. Categoria de tocătoare din lemn cu gravură te așteaptă să o descoperi, așa că nu mai sta pe gânduri și plasează și tu o comandă chiar acum. Avem inclusiv modele de tocătoare din lemn personalizate pentru motocicliști, mecanici, fermieri etc., mai pe scurt pentru oricine. Dispunem de modele de tocătoare cu gravură inclusiv pentru cei pasionați de drumeții pe munte sau pescuit. În plus, îți putem grava tocătorul din lemn cu propriul design, astfel încât să te bucuri sau să poți oferi cel mai tare și interesant dar pentru hobby-uri. Dimensiunile tocătorului sunt de 290 mm x 190 mm x 15 mm, ceea ce îl va face să fie foarte ușor de folosit.

Șorț cu imprimeu pentru gătit

Un șorț cu imprimeu este cadoul perfect pentru orice persoană care este pasionată de gătit. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de modele de șorțuri cu imprimeu, acestea fiind personalizate pentru o gamă largă de pasiuni. Avem șorțuri pentru oricine, așa că aruncă și tu o privire pentru a alege variantele potrivite. Calitatea pe care o au aceste șorțuri cu imprimeu este una superioară, așa că acestea vor arăta ca noi chiar și după mai mulți ani de utilizare. Comandă și tu și nu vei regreta!

Tricou personalizat pentru pasionații de gătit

Printre cele mai apreciate cadouri personalizate sunt tricourile cu imprimeu. Pe site-ul nostru poți descoperi o varietate largă de tricouri cu imprimeu pentru gătit din care să alegi. Modelele sunt variate, foarte cool și amuzante. Tricourile cu imprimeu sunt confecționate în întregime din bumbac de cea mai bună calitate, motiv pentru care vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea, chiar și dacă sunt folosite ca uniformă de gătit. În plus, imprimeul este realizat cu cei mai buni pigmenți și prin tehnici speciale, motiv pentru care va arăta ca nou chiar și după numeroase purtări și spălări. Alege mărimea potrivită consultând tabelul special cu dimensiuni, iar mai apoi plasează o comandă pentru a te asigura că vei oferi ce mai tare tricou cu imprimeu pentru un pasionat de gătit.

Mai multe