Zi de naștere 

Dacă doriți să mergeți la o zi de naștere, atunci trebuie să aveți în vedere achiziționarea unui cadou interesat. Pe platforma noastră online puteți găsi o mulțime de astfel de cadouri, așa că aruncați chiar acum o privire pentru a vă face o idee
Conține 281 produse.

Subcategorii

 • 30-de ani

  Cadouri personalizate pentru aniversarea de 30 de ani

  Atunci când vine vorba despre cele mai bune cadouri pentru aniversarea de 30 de ani, echipa Garibald.ro îți recomandă cu cea mai mare plăcere gama de cadouri personalizate. Pe platforma online Garibald.ro sunt disponibile o mulțime de cadouri personalizate pentru aniversarea de 30 de ani. Spre exemplu, poți opta pentru perne cu design, hanorace personalizate sau căni cu imprimeu. Orice ai alege, satisfacția va fi garantată, iar sărbătoritul se va bucura ca un copil. Modelele puse la dispoziție sunt variate, dar îți oferim și posibilitatea de a personaliza cadourile după propriile dorințe. Astfel, te poti asigura ca oferi doar cadouri unice și extrem de interesante. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și textele dorite, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai tari cadouri personalizate pentru aniversarea de 30 de ani.

  Tricouri cu imprimeu pentru aniversarea de 30 de ani

  O altă variantă foarte bună de cadou pentru aniversarea de 30 de ani o reprezintă tricourile cu imprimeu. Pe site-ul nostru există o mulțime de variante de tricouri cu imprimeu din care să alegi. Aruncă acum o privire și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine. Și în acest caz dispunem de modele variate, dar și de posibilitatea personalizării după bunul plac. Indiferent de ce vei alege, calitatea este garantată. Toate tricourile sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, iar imprimeul lor este făcut cu ajutorul unor tehnici speciale și folosind doar cei mai buni pigmenți. În acest fel ne asigurăm că tricourile vor avea aspectul din prima zi chiar și după mai multe purtări și spălări. În final, îți recomandăm ca înainte de a comanda să verifici tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site, tocmai pentru a te asigura că alegi cadoul potrivit.

 • 40-de ani

  Cadouri personalizate pentru aniversarea de 40 de ani

  Cadourile personalizate sunt cele mai potrivite cadouri pentru orice ocazie. Acest lucru este valabil deoarece persoanele ce vor primi aceste cadouri se vor simți apreciate și vor ști că s-a depus mai mult efort pentru oferirea cadoului respectiv. Cadourile personalizate sunt perfecte pentru aniversarea de 40 de ani, deoarece pot fi individualizate foarte mult.

  Pentru a sărbători așa cum se cuvine aniversarea de 40 de ani, puteți oferi cadouri personalizate, precum căni personalizate poze de familie, perne imprimate cu imaginile preferate sau chiar magneți personalizați cu pozele copiilor. Indiferent de ce alegeți, cadourile personalizate sunt cele mai recomandate cadouri pentru aniversarea de 40 de ani.

  Tricouri personalizate pentru aniversarea de 40 de ani

  Pentru a face o impresie și mai bună la evenimentul la care mergeți, Garibald.ro vă recomandă să apelați la gama noastră largă de tricouri personalizate pentru aniversarea de 40 de ani. Acestea sunt cadouri perfecte pentru orice ocazie, dar vor fi foarte apreciate și în acest context. Tricourile personalizate pentru aniversarea de 40 de ani sunt disponibile pe site sub diferite modele, dar puteți alege și tricouri personalizate pentru cupluri, tricouri personalizate pentru părinți sau tricouri cu imprimeu cu pasiuni. De asemenea, oferim o mulțime de tricouri amuzante, acestea fiind cadouri excelente pentru aniversarea de 40 de ani.

  Dacă optați pentru tricourile personalizate pentru aniversarea de 40 de ani, Garibald.ro vă garantează că faceți cea mai bună alegere. Calitatea produselor noastre este una foarte ridicată, materialul folosit fiind bumbacul, iar imprimeul fiind unul foarte rezistent la uzură și spălări. În plus, vă punem la dispoziție un tabel special cu mărimi, astfel încât să puteți alege cadoul perfect pentru aniversarea de 40 de ani.

 • 50-de ani

  Comandă cele mai cool cadouri pentru aniversarea de 50 de ani

  Dacă sunteți invitați la o astfel de aniversare și nu știți cum să surprindeți sărbătoritul sau sărbătorita, cadourile personalizate sunt soluția. Garibald.ro vă oferă cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea de 50 de ani, astfel încât să ieșiți în evidență în mod plăcut. Spre exemplu, puteți oferi o cană imprimată cu diferite poze de pe parcursul celor 50 de ani. Dacă sunteți prieten de o viață cu sărbătoritul, cu siguranță aveți poze de la grădiniță și până în prezent. Albumele foto pot reprezenta o altă idee, mai ales atunci când pozele sunt în număr mult mai mare. Alte cadouri pentru aniversarea de 50 de ani pot fi reprezentate de perne cu imprimeuri speciale, magneți personalizați sau chiar șosete amuzante și colorate.

  Tricouri personalizate pentru 50 de ani

  Un alt cadou perfect pentru aniversarea de 50 de ani este reprezentat de tricourile personalizate. Acestea sunt ideale pentru a fi purtate la aniversare, la ocazii speciale sau chiar ca obiecte vestimentare de zi cu zi. Tricourile personalizate pentru 50 de ani sunt imprimate cu mesaje și imagini originale și care cinstesc această vârstă, producând mândrie persoanelor ce le poartă. Tricourile personalizate pentru 50 de ani vin sub diferite forme, astfel încât puteți alege dintr-o gamă vastă de produse, special create pentru personalitatea fiecărei persoane. Dacă persoana aniversată are simțul umorului, puteți apela cu încredere la gama de tricouri amuzante.

  Când alegeți un tricou personalizat pentru 50 de ani trebuie să țineți cont de personalitatea și stilul sărbătoritului sau sărbătoritei. De asemenea, trebuie să țineți cont de mărimea avută de această persoană. Pentru acest lucru, vă invităm să consultați tabelul special cu dimensiuni, astfel încât să alegeți un tricou personalizat potrivit.

  Tricourile cu design sunt potrivite pentru pielea bărbaților, dar și a femeilor, deoarece sunt realizate din 100% bumbac de cea mai înaltă calitate. Vă oferim o gamă largă de tricouri cu design pentru femei și bărbați, deoarece ne dorim să faceți doar cadouri minunate și potrivite. Tricourile cu design pentru bărbați și femei sunt potrivite pentru aniversarea de 50 de ani, dar vin și cu imprimeuri pentru alte activități, pasiuni și locuri de muncă. Nu ezitați să răsfoiți oferta și să comandați chiar acum!

 • 60-de ani

  Comandă cele mai tari cadouri pentru aniversarea de 60 de ani

  Împlinirea vârstei de 60 de ani este foarte importantă pentru oricine, iar persoanele aniversate trebuie să primească cele mai frumoase cadouri. Totuși, care sunt aceste cadouri și de unde pot fi achiziționate? Dacă sunteți în pană de idei, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece pe platforma Garibald.ro puteți găsi cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea de 60 de ani. În plus, cumpărăturile pot fi făcute rapid, fără a mai ieși din casă. Astfel, noi vom preda cadoul curierului, iar acesta îl va transporta până la adresa indicată de dumneavoastră.

  Din punctul nostru de vedere, dar și al numeroșilor clienți mulțumiți, cadourile personalizate sunt cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea de 60 de ani. Astfel, puteți opta pentru magneți de frigider cu pozele preferate, perne cu imprimeu, seturi de scris cu numele sărbătoritului sau diferite alte cadouri personalizate. În plus, în continuare sunt prezentate câteva dintre cele mai apreciate cadouri pentru aniversarea de 60 de ani.

  Tricouri personalizate pentru aniversarea de 60 de ani

  Alegerea de tricouri personalizate pentru aniversarea de 60 de ani reprezintă o idee minunată. Tricourile personalizate sunt cadouri excelente, deoarece sunt disponibile sub diferite forme, astfel încât chiar și cele mai pretențioase persoane poate fi mulțumite. Spre exemplu, cadourile pentru aniversarea de 60 de ani pot consta în tricouri pentru cei mai buni părinți sau bunici, tricouri pentru cel mai bun soț, tricouri pentru cea mai bună prietenă etc.

  Pe lângă toate acestea, puteți să vă personalizați tricoul cu design așa cum vă doriți, iar tot ce trebuie să faceți este să ne oferiți imaginile și mesajele dorite, iar acestea vor apărea negreșit pe tricoul personalizat. Astfel, veți face cele mai frumoase cadouri pentru aniversarea de 60 de ani.

 • 20-de ani

  Cadourile cu imprimeu, cele mai bune cadouri pentru aniversarea de 20 de ani

  Special pentru cei care împlinesc minunata vârstă de 20 de ani am realizat cele mai tari cadouri cu imprimeu. Pe platforma noastră online poți găsi o mulțime de modele și variante de cadouri cu imprimeu pentru aniversarea de 20 de ani, așa că nu mai sta pe gânduri, ci aruncă o privire pe site și comandă-le cât încă mai sunt în stoc. De exemplu, poți opta pentru tricouri cu imprimeu, hanorace cu design sau chiar căni personalizate. Orice ai alege, noi îți garantăm că vei oferi cele mai tari cadouri.

  Hanorace și tricouri cu imprimeu, obiecte vestimentare perfecte pentru 20 de ani

  Pe site-ul nostru poți observa că sunt foarte multe variante interesante de hanorace și tricouri cu imprimeu. Acestea nu sunt simple obiecte vestimentare, ci sunt cele mai bune și interesante cadouri pentru aniversarea de 20 de ani. Astfel, ele sunt cadouri ingenioase, dar și utile și îi vor face ziua mult mai bună sărbătoritei sau sărbătoritului. Materialul folosit la confecționarea lor este bumbacul de cea mai înaltă calitate, așa că îți garantăm că te vei putea bucura de cele mai comode și plăcute tricouri și hanorace cu imprimeu. În plus, pentru a ne asigura că oferi cele mai bune cadouri pentru aniversarea de 20 de ani vă punem la dispoziție și un tabel special cu dimensiuni care te va ajuta să alegi mărimea perfectă.

  Căni din ceramică personalizate, cadouri unice și originale

  O variantă cool și la modă de cadou pentru aniversarea de 20 de ani o reprezintă cănile din ceramică cu imprimeu. Pe site sunt disponibile o mulțime de variante de căni cu imprimeu pentru aniversarea de 20 de ani, așa că vei avea de unde să alegi. Totuși, îți oferim și posibilitatea de a personaliza cănile după propriile dorințe. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi îți vom realiza în cel mai scurt timp cea mai tare și interesantă cană din ceramică personalizată. Comandă și tu și nu vei regreta!

 • 18-de ani

  Cele mai interesante cadouri pentru aniversarea de 18 ani

  Dacă ești în căutarea celor mai interesante cadouri pentru aniversarea de 18 ani, atunci vrem să te anunțăm că ai ajuns în cel mai potrivit loc. Noi suntem experți atunci când vine vorba despre cadouri, așa că nu mai sta pe gânduri, ci aruncă o privire și plasează o comandă. Dispunem de cele mai bune și calitative cadouri pentru aniversarea de 18 ani, așa că orice ai alege noi îți garantăm că este o alegere de neegalat.

  Tricouri cu imprimeu și hanorace cu design, cadourile ideale pentru aniversarea de 18 ani

  Majoratul este aniversarea tinereții, iar o variantă foarte bună de cadouri pentru aniversarea de 18 ani o reprezintă obiectele vestimentare. Noi dispunem de o mulțime de variante, așa că tot ce trebuie să faci este să le alegi pe cele potrivite. Pe site-ul nostru vei găsi tricouri cu imprimeu și hanorace cu design, produse ce se vor transforma rapid în cele mai bune cadouri pentru majorat. Calitatea acestor hanorace și tricouri cu imprimeu este una foarte bună, deoarece la confecționarea lor s-a folosit doar bumbacul de cea mai înaltă calitate. Dispunem de mărimi pentru toată lumea, așa că înainte de a comanda te invităm să arunci o privire pe tabelul special cu dimensiuni. Astfel, te poți asigura că faci alegerea perfectă și că vei putea oferi cel mai potrivit cadou pentru majorat.

  Cadourile personalizate sunt cele mai bune cadouri pentru majorat

  Pe platforma noastră online poți găsi și alte variante de cadouri pentru 18 ani. De exemplu, poți găsi numeroase modele de căni cu imprimeu, perne cu design, șosete sau lădițe pentru bere. În plus, pe lângă modelele deja existente poți alege să personalizezi cadourile după propria voință, iar tot ceea ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le vrei imprimate. Noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de imprimarea lor, astfel încât să poți oferi cele mai tari cadouri pentru aniversarea de 18 ani. Calitatea este garantată, așa că alege produsul pe care îl preferi, iar noi îți promitem că acesta va fi cel mai interesant și plăcut cadou pentru aniversarea de 18 ani.

pe pagină
 • 0 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Împlinirea vârstei de 30 de ani reprezintă un eveniment unic și care trebuie cinstit așa cum se cuvine. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție și te invită să comanzi cea mai bună variantă de cadou pentru această sărbătoare adică acest tricou bărbătesc cu imprimeu.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Cele mai frumoase tricouri pentru bărbați se găsesc doar pe platforma Garibald.ro. Așadar, dacă vrei să oferi un cadou de neuitat cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, comandă acest tricou bărbătesc cu imprimeu. Calitatea sa este una de invidiat, așa că cine îl va primi va fi 100% mulțumit.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Cele mai frumoase și interesante tricouri cu imprimeu pentru femei se găsesc doar pe platforma online Garibald.ro. Comandă chiar astăzi acest tricou cu imprimeu pentru femei și oferă cel mai plăcut cadou pentru aniversarea de 40 de ani. Nu vei regreta!

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  În cazul în care cunoști un bărbat care împlinește 50 de ani, atunci îi poți oferi cu drag acest tricou pentru bărbați cu imprimeu. Calitatea acestui tricou cu imprimeu este una superioară, așa că poți fi sigur că vei oferi cel mai potrivit cadou.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 2 Review(-uri) 

  Aniversarea de 60 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1962 Nașterea unei legende de 60 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 60 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1962 Nașterea unei legende de 60 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 55 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1967 Nașterea unei legende de 55 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 55 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1967 Nașterea unei legende de 55 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 3 Review(-uri) 

  Aniversarea de 50 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1972 Nașterea unei legende de 50 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 50 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1972 Nașterea unei legende de 50 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 45 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1977 Nașterea unei legende de 45 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 45 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1977 Nașterea unei legende de 45 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 4 Review(-uri) 

  Aniversarea de 40 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1982 Nașterea unei legende de 40 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 40 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1982 Nașterea unei legende de 40 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 35 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1987 Nașterea unei legende de 35 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 35 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1987 Nașterea unei legende de 35 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 30 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1992 Nașterea unei legende de 30 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 30 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1992 Nașterea unei legende de 30 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 25 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1997 Nașterea unei legende de 25 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 25 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „1997 Nașterea unei legende de 25 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 20 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „2002 Nașterea unei legende de 20 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 2 Review(-uri) 

  Aniversarea de 20 de ani a unei persoane este un eveniment extrem de special, așa că momentul trebuie ținut minte, iar cadourile trebuie să fie cele mai bune. Echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cea mai tare varianta de cadou pentru acest eveniment, adică tricoul personalizat cu textul „2002 Nașterea unei legende de 20 de ani!”.

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 18 ani este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane, iar sărbătoriții trebuie cinstiți așa cum se cuvine. Noi îți punem la dispoziție un cadou perfect pentru femei, adică acest tricou cu imprimeu. Tricoul este imprimat cu textul „2004 Nașterea unei legende 18 ani!” și va atrage în mod pozitiv toate privirile...

  59,00 lei
  În stoc
 • 1 Review(-uri) 

  Aniversarea de 18 ani este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane, iar sărbătoriții trebuie cinstiți așa cum se cuvine. Noi îți punem la dispoziție un cadou perfect pentru bărbați, adică acest tricou cu imprimeu. Tricoul este imprimat cu textul „2004 Nașterea unei legende 18 ani!” și va atrage în mod pozitiv toate privirile...

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Bluză de damă cu imprimeu. Plăcută la atingere, bluza călduroasă ideală pentru tine sau pe care să-o folosești drept cadou pentru orice ocazie. TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!

  59,50 lei 119,00 lei -50%
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricoul imprimat este un cadou creativ pe care îl poți oferi celor dragi. Este fabricat din bumbac de înaltă calitate, iar o imprimare atentă și durabilă îți va permite să te bucuri de tricou pentru o lungă perioadă de timp. Comandă și a vedea că acesta este cadoul perfect pentru a 30 a zi de naștere.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricoul imprimat este un cadou creativ pe care îl poți oferi celor dragi. Este fabricat din bumbac de înaltă calitate, iar o imprimare atentă și durabilă îți va permite să te bucuri de tricou pentru o lungă perioadă de timp. Comandă și a vedea că acesta este cadoul perfect pentru a 30 a zi de naștere.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Nu am 30-de ani, am 18 ani și 12 ani de experiență Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Aveam nevoie de 50 de ani ca să arăt atât de bine Cele mai frumoase și originale tricouri cu imprimeu pentru femei se găsesc doar pe platforma online Garibald.ro. Comandă chiar acum acest tricou cu imprimeu pentru femei și oferă cel mai tare cadou pentru aniversarea de 50 de ani. Nu vei regreta!

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  50 de ani - ediție limitată Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  50 de ani - toate piesele originale Aniversarea de 50 de ani este un eveniment foarte important pentru orice persoană, iar sărbătoriții trebuie cinstiți așa cum se cuvine. Noi îți oferim un cadou perfect pentru bărbați și femei, adică acest tricou cu imprimeu. Tricoul este imprimat cu textul „50 de ani – toate piese originale” și va atrage toate...

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Schimbarea codului în „5” înainte Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Nu am 50-de ani, am 18 ani și 32 ani de experiență Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricoul imprimat este un cadou creativ pe care îl poți oferi celor dragi. Este fabricat din bumbac de înaltă calitate, iar o imprimare atentă și durabilă îți va permite să te bucuri de tricou pentru o lungă perioadă de timp. Comandă și a vedea că acesta este cadoul perfect pentru a 50 a zi de naștere.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricoul imprimat este un cadou creativ pe care îl poți oferi celor dragi. Este fabricat din bumbac de înaltă calitate, iar o imprimare atentă și durabilă îți va permite să te bucuri de tricou pentru o lungă perioadă de timp. Comandă și a vedea că acesta este cadoul perfect pentru a 50 a zi de naștere.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricoul imprimat este un cadou creativ pe care îl poți oferi celor dragi. Este fabricat din bumbac de înaltă calitate, iar o imprimare atentă și durabilă îți va permite să te bucuri de tricou pentru o lungă perioadă de timp. Comandă și a vedea că acesta este cadoul perfect pentru a 60 a zi de naștere.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricoul imprimat este un cadou creativ pe care îl poți oferi celor dragi. Este fabricat din bumbac de înaltă calitate, iar o imprimare atentă și durabilă îți va permite să te bucuri de tricou pentru o lungă perioadă de timp. Comandă și a vedea că acesta este cadoul perfect pentru a 60 a zi de naștere.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Aveam nevoie de 40 de ani ca să arăt atât de bineDacă vrei să îți surprinzi persoana dragă cu un cadou interesant pentru aniversarea de 40 de ani, atunci comandă acest tricou cu imprimeu pentru femei. Tricoul are o calitate de invidiat și este foarte popular în rândul clienților noștri, așa că îți garantăm că nu vei da greș dacă îl vei oferi.

  59,00 lei
  În stoc
 • 0 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  59,00 lei
  În stoc

Mai multe