Zi de naștere 

Dacă doriți să mergeți la o zi de naștere, atunci trebuie să aveți în vedere achiziționarea unui cadou interesat. Pe platforma noastră online puteți găsi o mulțime de astfel de cadouri, așa că aruncați chiar acum o privire pentru a vă face o idee
Conține 580 produse.

Subcategorii

 • 30-de ani

  Cadouri personalizate pentru aniversarea de 30 de ani

  Atunci când vine vorba despre cele mai bune cadouri pentru aniversarea de 30 de ani, echipa Garibald.ro îți recomandă cu cea mai mare plăcere gama de cadouri personalizate. Pe platforma online Garibald.ro sunt disponibile o mulțime de cadouri personalizate pentru aniversarea de 30 de ani. Spre exemplu, poți opta pentru perne cu design, hanorace personalizate sau căni cu imprimeu. Orice ai alege, satisfacția va fi garantată, iar sărbătoritul se va bucura ca un copil. Modelele puse la dispoziție sunt variate, dar îți oferim și posibilitatea de a personaliza cadourile după propriile dorințe. Astfel, te poti asigura ca oferi doar cadouri unice și extrem de interesante. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și textele dorite, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai tari cadouri personalizate pentru aniversarea de 30 de ani.

  Tricouri cu imprimeu pentru aniversarea de 30 de ani

  O altă variantă foarte bună de cadou pentru aniversarea de 30 de ani o reprezintă tricourile cu imprimeu. Pe site-ul nostru există o mulțime de variante de tricouri cu imprimeu din care să alegi. Aruncă acum o privire și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine. Și în acest caz dispunem de modele variate, dar și de posibilitatea personalizării după bunul plac. Indiferent de ce vei alege, calitatea este garantată. Toate tricourile sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, iar imprimeul lor este făcut cu ajutorul unor tehnici speciale și folosind doar cei mai buni pigmenți. În acest fel ne asigurăm că tricourile vor avea aspectul din prima zi chiar și după mai multe purtări și spălări. În final, îți recomandăm ca înainte de a comanda să verifici tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site, tocmai pentru a te asigura că alegi cadoul potrivit.

 • 40-de ani

  Cadouri personalizate pentru aniversarea de 40 de ani

  Cadourile personalizate sunt cele mai potrivite cadouri pentru orice ocazie. Acest lucru este valabil deoarece persoanele ce vor primi aceste cadouri se vor simți apreciate și vor ști că s-a depus mai mult efort pentru oferirea cadoului respectiv. Cadourile personalizate sunt perfecte pentru aniversarea de 40 de ani, deoarece pot fi individualizate foarte mult.

  Pentru a sărbători așa cum se cuvine aniversarea de 40 de ani, puteți oferi cadouri personalizate, precum căni personalizate poze de familie, perne imprimate cu imaginile preferate sau chiar magneți personalizați cu pozele copiilor. Indiferent de ce alegeți, cadourile personalizate sunt cele mai recomandate cadouri pentru aniversarea de 40 de ani.

  Tricouri personalizate pentru aniversarea de 40 de ani

  Pentru a face o impresie și mai bună la evenimentul la care mergeți, Garibald.ro vă recomandă să apelați la gama noastră largă de tricouri personalizate pentru aniversarea de 40 de ani. Acestea sunt cadouri perfecte pentru orice ocazie, dar vor fi foarte apreciate și în acest context. Tricourile personalizate pentru aniversarea de 40 de ani sunt disponibile pe site sub diferite modele, dar puteți alege și tricouri personalizate pentru cupluri, tricouri personalizate pentru părinți sau tricouri cu imprimeu cu pasiuni. De asemenea, oferim o mulțime de tricouri amuzante, acestea fiind cadouri excelente pentru aniversarea de 40 de ani.

  Dacă optați pentru tricourile personalizate pentru aniversarea de 40 de ani, Garibald.ro vă garantează că faceți cea mai bună alegere. Calitatea produselor noastre este una foarte ridicată, materialul folosit fiind bumbacul, iar imprimeul fiind unul foarte rezistent la uzură și spălări. În plus, vă punem la dispoziție un tabel special cu mărimi, astfel încât să puteți alege cadoul perfect pentru aniversarea de 40 de ani.

 • 50-de ani

  Comandă cele mai cool cadouri pentru aniversarea de 50 de ani

  Dacă sunteți invitați la o astfel de aniversare și nu știți cum să surprindeți sărbătoritul sau sărbătorita, cadourile personalizate sunt soluția. Garibald.ro vă oferă cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea de 50 de ani, astfel încât să ieșiți în evidență în mod plăcut. Spre exemplu, puteți oferi o cană imprimată cu diferite poze de pe parcursul celor 50 de ani. Dacă sunteți prieten de o viață cu sărbătoritul, cu siguranță aveți poze de la grădiniță și până în prezent. Albumele foto pot reprezenta o altă idee, mai ales atunci când pozele sunt în număr mult mai mare. Alte cadouri pentru aniversarea de 50 de ani pot fi reprezentate de perne cu imprimeuri speciale, magneți personalizați sau chiar șosete amuzante și colorate.

  Tricouri personalizate pentru 50 de ani

  Un alt cadou perfect pentru aniversarea de 50 de ani este reprezentat de tricourile personalizate. Acestea sunt ideale pentru a fi purtate la aniversare, la ocazii speciale sau chiar ca obiecte vestimentare de zi cu zi. Tricourile personalizate pentru 50 de ani sunt imprimate cu mesaje și imagini originale și care cinstesc această vârstă, producând mândrie persoanelor ce le poartă. Tricourile personalizate pentru 50 de ani vin sub diferite forme, astfel încât puteți alege dintr-o gamă vastă de produse, special create pentru personalitatea fiecărei persoane. Dacă persoana aniversată are simțul umorului, puteți apela cu încredere la gama de tricouri amuzante.

  Când alegeți un tricou personalizat pentru 50 de ani trebuie să țineți cont de personalitatea și stilul sărbătoritului sau sărbătoritei. De asemenea, trebuie să țineți cont de mărimea avută de această persoană. Pentru acest lucru, vă invităm să consultați tabelul special cu dimensiuni, astfel încât să alegeți un tricou personalizat potrivit.

  Tricourile cu design sunt potrivite pentru pielea bărbaților, dar și a femeilor, deoarece sunt realizate din 100% bumbac de cea mai înaltă calitate. Vă oferim o gamă largă de tricouri cu design pentru femei și bărbați, deoarece ne dorim să faceți doar cadouri minunate și potrivite. Tricourile cu design pentru bărbați și femei sunt potrivite pentru aniversarea de 50 de ani, dar vin și cu imprimeuri pentru alte activități, pasiuni și locuri de muncă. Nu ezitați să răsfoiți oferta și să comandați chiar acum!

  Jumătate de secol nu este o performanță, ești deja o legendă ambulantă.


  Aveți multe motive de bucurie, aveți multă experiență în multe domenii, puteți face multe, vă puteți controla emoțiile, planifica, vă puteți gestiona timpul. Dar ai și câteva griji, starea ta de sănătate se înrăutățește din ce în ce mai mult, iar dacă nu ai obținut un succes profesional spectaculos, este cam târziu pentru asta acum. Cu toate acestea, este o viață de bătrân vesel și încă își poate permite să poarte un tricou de firmă pentru un bărbat de 50 de ani. În societatea noastră dezvoltată, nimeni nu mai este surprins de o persoană matură îmbrăcată într-un mod tineresc. Acestea fiind spuse, este important să rețineți că în gama noastră nu veți găsi doar litere amuzante, ci și tricouri negre cool cu modele interesante pentru zilele de naștere și nu numai. Dacă nu vrei să îți menționezi vârsta pe tricou, nicio problemă, avem și modele cu luni.

  Super idee de cadou pentru a 50-a aniversare? Un tricou cu inscripții va fi perfect!

  Probabil că și tu, ca mulți alții, te-ai săturat să cauți în mod constant cadouri noi pentru nenumărate ocazii de-a lungul anului. Noi vă rezolvăm problema prin crearea de noi modele aproape în fiecare zi. Puteți găsi tricouri cu cavaleri, cranii și chiar pompieri. Dar tema pe care ne concentrăm în această categorie sunt tricourile pentru a 50-a aniversare. Dacă vă faceți griji că acest tip de idee de cadou "Abraham" nu va funcționa, încetați - tuturor le plac tricourile cu modele, chiar dacă nu le poartă în fiecare zi și nu vor recunoaște acest lucru. Este o idee bună să sărbătorești o vârstă atât de semnificativă precum 50 de ani și să îi oferi sărbătoritului ceva special. În plus față de alcool, un trofeu comemorativ sau un album foto, ar putea fi un tricou dedicat imprimat pentru cei 50 de ani.

  Cadouri neobișnuite de neuitat de 50 de ani pentru el și ea

  Tricourile menționate mai sus pentru a 50-a aniversare nu sunt singurul cadou pe care îl veți găsi în magazinul nostru. De asemenea, avem o gamă largă de bunătăți, cum ar fi șorțuri, căni sau cutii din lemn cu gravură. Printre acestea veți găsi o mulțime de inspirație pentru cadouri pentru aniversarea a 50 de ani atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Printre acestea se numără nu doar tricouri amuzante, ci și cutii elegante pentru vin sau bere în care puteți pune băutura preferată a sărbătoritului - și iată, cadoul este gata! În acest fel, veți avea un cadou practic pentru cea de-a 50-a aniversare.

 • 60-de ani

  Comandă cele mai tari cadouri pentru aniversarea de 60 de ani

  Împlinirea vârstei de 60 de ani este foarte importantă pentru oricine, iar persoanele aniversate trebuie să primească cele mai frumoase cadouri. Totuși, care sunt aceste cadouri și de unde pot fi achiziționate? Dacă sunteți în pană de idei, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece pe platforma Garibald.ro puteți găsi cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea de 60 de ani. În plus, cumpărăturile pot fi făcute rapid, fără a mai ieși din casă. Astfel, noi vom preda cadoul curierului, iar acesta îl va transporta până la adresa indicată de dumneavoastră.

  Din punctul nostru de vedere, dar și al numeroșilor clienți mulțumiți, cadourile personalizate sunt cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea de 60 de ani. Astfel, puteți opta pentru magneți de frigider cu pozele preferate, perne cu imprimeu, seturi de scris cu numele sărbătoritului sau diferite alte cadouri personalizate. În plus, în continuare sunt prezentate câteva dintre cele mai apreciate cadouri pentru aniversarea de 60 de ani.

  Tricouri personalizate pentru aniversarea de 60 de ani

  Alegerea de tricouri personalizate pentru aniversarea de 60 de ani reprezintă o idee minunată. Tricourile personalizate sunt cadouri excelente, deoarece sunt disponibile sub diferite forme, astfel încât chiar și cele mai pretențioase persoane poate fi mulțumite. Spre exemplu, cadourile pentru aniversarea de 60 de ani pot consta în tricouri pentru cei mai buni părinți sau bunici, tricouri pentru cel mai bun soț, tricouri pentru cea mai bună prietenă etc.

  Pe lângă toate acestea, puteți să vă personalizați tricoul cu design așa cum vă doriți, iar tot ce trebuie să faceți este să ne oferiți imaginile și mesajele dorite, iar acestea vor apărea negreșit pe tricoul personalizat. Astfel, veți face cele mai frumoase cadouri pentru aniversarea de 60 de ani.

 • 20-de ani

  Cadourile cu imprimeu, cele mai bune cadouri pentru aniversarea de 20 de ani

  Special pentru cei care împlinesc minunata vârstă de 20 de ani am realizat cele mai tari cadouri cu imprimeu. Pe platforma noastră online poți găsi o mulțime de modele și variante de cadouri cu imprimeu pentru aniversarea de 20 de ani, așa că nu mai sta pe gânduri, ci aruncă o privire pe site și comandă-le cât încă mai sunt în stoc. De exemplu, poți opta pentru tricouri cu imprimeu, hanorace cu design sau chiar căni personalizate. Orice ai alege, noi îți garantăm că vei oferi cele mai tari cadouri.

  Hanorace și tricouri cu imprimeu, obiecte vestimentare perfecte pentru 20 de ani

  Pe site-ul nostru poți observa că sunt foarte multe variante interesante de hanorace și tricouri cu imprimeu. Acestea nu sunt simple obiecte vestimentare, ci sunt cele mai bune și interesante cadouri pentru aniversarea de 20 de ani. Astfel, ele sunt cadouri ingenioase, dar și utile și îi vor face ziua mult mai bună sărbătoritei sau sărbătoritului. Materialul folosit la confecționarea lor este bumbacul de cea mai înaltă calitate, așa că îți garantăm că te vei putea bucura de cele mai comode și plăcute tricouri și hanorace cu imprimeu. În plus, pentru a ne asigura că oferi cele mai bune cadouri pentru aniversarea de 20 de ani vă punem la dispoziție și un tabel special cu dimensiuni care te va ajuta să alegi mărimea perfectă.

  Căni din ceramică personalizate, cadouri unice și originale

  O variantă cool și la modă de cadou pentru aniversarea de 20 de ani o reprezintă cănile din ceramică cu imprimeu. Pe site sunt disponibile o mulțime de variante de căni cu imprimeu pentru aniversarea de 20 de ani, așa că vei avea de unde să alegi. Totuși, îți oferim și posibilitatea de a personaliza cănile după propriile dorințe. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi îți vom realiza în cel mai scurt timp cea mai tare și interesantă cană din ceramică personalizată. Comandă și tu și nu vei regreta!

 • 18-de ani

  Cele mai interesante cadouri pentru aniversarea de 18 ani

  Dacă ești în căutarea celor mai interesante cadouri pentru aniversarea de 18 ani, atunci vrem să te anunțăm că ai ajuns în cel mai potrivit loc. Noi suntem experți atunci când vine vorba despre cadouri, așa că nu mai sta pe gânduri, ci aruncă o privire și plasează o comandă. Dispunem de cele mai bune și calitative cadouri pentru aniversarea de 18 ani, așa că orice ai alege noi îți garantăm că este o alegere de neegalat.

  Tricouri cu imprimeu și hanorace cu design, cadourile ideale pentru aniversarea de 18 ani

  Majoratul este aniversarea tinereții, iar o variantă foarte bună de cadouri pentru aniversarea de 18 ani o reprezintă obiectele vestimentare. Noi dispunem de o mulțime de variante, așa că tot ce trebuie să faci este să le alegi pe cele potrivite. Pe site-ul nostru vei găsi tricouri cu imprimeu și hanorace cu design, produse ce se vor transforma rapid în cele mai bune cadouri pentru majorat. Calitatea acestor hanorace și tricouri cu imprimeu este una foarte bună, deoarece la confecționarea lor s-a folosit doar bumbacul de cea mai înaltă calitate. Dispunem de mărimi pentru toată lumea, așa că înainte de a comanda te invităm să arunci o privire pe tabelul special cu dimensiuni. Astfel, te poți asigura că faci alegerea perfectă și că vei putea oferi cel mai potrivit cadou pentru majorat.

  Cadourile personalizate sunt cele mai bune cadouri pentru majorat

  Pe platforma noastră online poți găsi și alte variante de cadouri pentru 18 ani. De exemplu, poți găsi numeroase modele de căni cu imprimeu, perne cu design, șosete sau lădițe pentru bere. În plus, pe lângă modelele deja existente poți alege să personalizezi cadourile după propria voință, iar tot ceea ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le vrei imprimate. Noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de imprimarea lor, astfel încât să poți oferi cele mai tari cadouri pentru aniversarea de 18 ani. Calitatea este garantată, așa că alege produsul pe care îl preferi, iar noi îți promitem că acesta va fi cel mai interesant și plăcut cadou pentru aniversarea de 18 ani.

 • Legende

  Tricouri personalizate pentru aniversarea unei legende

  Fie că vrei să oferi un cadou pentru o aniversare sau o zi de naștere, tricourile personalizate pentru legende sunt cele mai potrivite. Printre cele mai apreciate cadouri personalizate comandate se regăsesc tricourile cu imprimeu. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de tricouri cu imprimeu ce se pot transforma rapid în cele mai tari cadouri pentru legende cu ocazia zilei de naștere. Modelele sunt foarte variate, așa că vei avea de unde să alegi. Calitatea tricourilor este una de invidiat, deoarece sunt confecționate integral din bumbac de cea mai bună calitate. Consultă și tabelul cu mărimi pentru a alege dimensiunea perfectă pentru un tricou cu imprimeu personalizat și pentru a beneficia de cel mai tare cadou. 

  Perne cu imprimeu personalizat pentru legende

  Pernele cu imprimeu sunt cadouri foarte apreciate de clienții noștri. Dispunem de o gamă largă de astfel de perne cu imprimeu din care să alegi, dar îți oferim și posibilitatea de a le imprima după propriile tale dorințe. Astfel, tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și textele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în scurt timp re realizarea celor mai tari și originale perne cu imprimeu personalizat ce se vor transforma în cele mai bune cadouri pentru aniversarea unei legende. Calitatea este superioară, așa că pernele vor arăta ca noi mult timp. Oferă și tu un astfel de cadou și cu siguranță vei surprinde plăcut o persoană dragă .

  Căni cu design amuzant pentru legende

  O cană din ceramică cu imprimeu amuzant este alegerea perfectă pe care o poți face drept cadou cu ocazia aniversării unei legende. Acest cadou este destinat persoanelor care iubesc băuturile calde, cum ar fi cafeaua, ceaiul sau ciocolata caldă. Imprimeul de pe căni este special și este realizat cu ajutorul unor pigmenți de cea mai bună calitate așa că va arăta ca nou chiar și după multiple utilizări și spălări. Comandă și tu o cană din ceramică cu imprimeu și vei oferi cel mai special cadou pentru ziua de naștere a unei legende. 

 • Luni

  Tricouri cu imprimeu pentru aniversări

  Zilele de naștere sunt cele mai frumoase, iar acestea trebuie aniversate în cele mai interesante moduri. Pentru aniversarea zilei de naștere trebuie oferite cele mai cool cadouri personalizate, iar echipa Garibald.ro îți oferă și cele mai bune soluții. Din gama de cadouri cu luni fac parte numeroase tricouri cu imprimeu pentru aniversări, așa că nu mai sta pe gânduri și accesează platforma noastră online pentru a le vedea. Avem tricouri pentru fiecare lună din an, cu mesaje originale și amuzante, ce vor atrage toate privirile celor din jur și le vor stârni amuzamentul. Înainte de a comanda aceste tricouri cu luni îți recomandăm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site, astfel încât să te asiguri că alegi mărimea potrivită.

  Hanorace cu glugă personalizate

  Pentru cei care își sărbătoresc aniversarea în anotimpuri mai reci, avem hanorace cu glugă personalizate. Acestea sunt mai groase și mai călduroase și sunt imprimate cu lunile nașterii și cu mesaje ingenioase. Gama de hanorace cu glugă este confecționată integral din bumbac gros de cea mai bună calitate, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea, dar și călduroase. De asemenea, imprimeul aflat pe aceste hanorace cu design este foarte rezistent și va arăta ca nou chiar și după numeroase purtări și spălări. Comandă și tu cât încă modelele preferate mai sunt în stoc.

  Tricouri cu imprimeu pentru părinți

  Din gama noastră de tricouri cu imprimeu pentru luni fac parte și tricourile cu imprimeu pentru părinți. Mesajele de pe aceste tricouri sunt originale și cool și vor fi foarte apreciate de părinți. Dispunem de modele pentru mame și pentru tați, ce pot fi achiziționate individual sau sub forma de set. Toate tricourile noastre sunt realizate în întregime din cel mai bun și calitativ bumbac, așa că nu te vom dezamăgi. În plus, dacă vrei să îi faci și pe alții fericiți, poți cumpăra un astfel de tricou pentru fiecare membru al familiei. Comandă chiar acum și vei oferi cele mai tari tricouri cu luna nașterii pentru părinți.

pe pagină

Tricouri personalizate pentru o zi de naștere

Printre cele mai interesante cadouri pentru o zi de naștere se regăsesc și tricourile personalizate. Acestea sunt ingenioase, utile și la modă și vor deveni cadourile perfecte pentru o zi de naștere. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de variante de tricouri pentru o zi de naștere, așa că nu mai stați pe gânduri, ci aruncați chiar acum o privire pentru a le alege pe cele preferate. Avem inclusiv modele amuzante de tricouri pentru o zi de naștere, acestea fiind perfecte pentru cei cu un simț al umorului bine dezvoltat. În plus, vă oferim posibilitatea de personalizare a tricourilor cu design, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai interesante și originale cadouri pentru o zi de naștere.

Indiferent de modelul ales de tricou, vă mai aducem la cunoștință un motiv pentru care acesta este cel mai bun cadou pentru o zi de naștere. În acest sens putem vorbi despre calitatea tricourilor personalizate pentru o zi de naștere, deoarece aceasta este de invidiat. Toate tricourile sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. În plus, tricourile cu design au un imprimeu foarte rezistent și care va arăta ca nou chiar și după mai multe purtări sau spălări.

Alte cadouri personalizate pentru o zi de naștere

Accesând site-ul nostru veți putea descoperi și alte variante de cadouri personalizate pentru o zi de naștere. Spre exemplu, puteți opta pentru căni cu design, pentru perne cu imprimeu sau chiar pentru măști de protecție originale. Orice ați alege, satisfacția va fi garantată, deoarece pe platforma Garibald.ro veți găsi doar cele mai bune cadouri pentru o zi de naștere. În plus, toate produsele pot fi personalizate după preferințele clienților, astfel încât să rezulte doar cadouri perfecte pentru o zi de naștere. Comandați și dumneavoastră chiar acum un cadou pentru o zi de naștere și deveniți unul dintre numeroșii noștri clienți mulțumiți.

Mai multe