Pescar 

Pescuitul este una dintre cele mai neînțelese (în principal de femei) hobby-uri. Privind din partea lor, s-ar părea că nu se întâmplă multe lucruri cu peștii ... dar nu are nevoie fiecare bărbat de a pescui din când în când?
Conține 76 produse.
pe pagină

Cel mai bun cadou pentru pescar? Dă-i liniște și pace!

Pescuitul este, spre deosebire de aparențe, o activitate foarte populară, pe care o practică foarte mulți oameni de toate vârstele. Nu trebuie omis faptul că marea majoritate sunt bărbați, aproape nici o femeie nu rezistă să stea atîta timp în același loc, mai ales datorită faptului că în timpul pescuitului trebuie să păstrezi tăcerea maximă. Un bărbat la pescuit se simte ca acasă (sau mai bine) stă în pace, liniște, bere, super-echipament, asta fiind ceea ce tigrilor le place cel mai mult. O astfel de izolare din lumea obișnuită și zgomotoasă este un mare cadou pentru pescar. Pescuitul poate fi o ocazie fantastică de a medita, de a analiza realizările făcute, de a planifică un viitor mai apropiat sau îndepărtat, de a readapta prioritățile vieții. De asemenea, puteți bea șapte beri în loc de două și puteți naviga în spațiu, îmbinându-vă spiritual cu natură care este în jur.

Fiecare tip este un inspector de gadget în acest caz, într-un tricou de pescuit.

Pescuitul nu e doar o ședință cu berea în mînă și alungarea țînțarilor.

Pentru acest hobby aveți nevoie de o serie de gadgeturi care vă permit să prindeți cele mai impresionante și mai mari exemplare din lacurile noastre. O tijă de pescuit bună în mâinile unui pescar calificat este că cea mai ascuțită sabie îndreptată direct în abisul lacului. Apoi avem un flotor, o momeală, o super valiză pentru toate acestea și în cele din urmă este timpul pentru o  adevărata cămașă de pescuit. Nu există un astfel de pasionat care să nu vrea să aibă o cămașă suplimentară cu o amprentă care să se refere la pasiunea sa. Acum nu este nici o problemă să cumperi o cămașă și să-ți îmbraci prietenul pescar. Câteva modele amuzante și deja avem o idee de cadou pentru pescar. Nu există nimic mai potrivit decît un cadou universal, pe care destinatarul îl poate folosi în multe feluri, nu numai pentru pescuit, ci și că un instrument pentru a sărbători tot felul de evenimente sau întâlniri cu prietenii.

Ce să faci când e rece și vrei să mergi la pescuit?

Cămașa cu imprimeu pentru pescar este doar începutul.

Poate că nu ne cunoaștem prea bine după cârlige și vene, dar avem haine de primă clasă. În plus pe lîngă o cămașă confortabilă și durabilă, cu un design imprimat, puteți cumpăra de asemenea, un hanorac cald sau un fleece foarte practic. Totul la prețuri accesibile și de înaltă calitate. Îmbrăcămintea potrivită pentru pescuit reprezintă baza fiecărei călătorii reușite la lac. La urma urmei, pasiunea trebuie să fie cultivată nu numai atunci când soarele strălucește, iar o briză rece miroase proaspăt pe obraji. Pescuitul este un fel de călătorie în condiții nefavorabile. Scrieți la adresa magazin@garibald.ro și vă vom ajută să vă îmbrăcați prietenul dvs pescar, astfel încât timpul petrecut la pescuit să fie o plăcere.

Mai multe