Alte 

Tricourile imprimate au devenit din ce în ce mai la modă și, potrivit tendințelor actuale, se potrivesc cu totul. Mulți oameni cumpără tricouri cu modele aleatoare și fără sens, dar nu fiți unul dintre ei! Fiți original și purtați o cămașă cu un design special creeat prin intermediu nostru.
Conține 298 produse.

Subcategorii

 • Muzică
 • Sport
 • Nuntă

  Tricouri cu imprimeu pentru nuntă, cadouri de neuitat pentru miri

  Gama noastră de tricouri cu imprimeu pentru nuntă este foarte largă și cuprinde tot felul de modele, inclusiv foarte amuzante. Te invităm și pe tine să arunci o privire și să le alegi pe cele care se potrivesc pentru miri. În acest fel noi te asigurăm că vei face cele mai frumoase cadouri de nuntă și că acestea vor fi ținute minte ani de zile. Toate tricourile noastre sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că vor fi foarte comode și plăcute la contactul cu pielea. Imprimeul este foarte rezistent, deoarece este realizat cu ajutorul celor mai buni pigmenți, iar din acest motiv va rezista chiar și la numeroase purtări sau spălări. Pentru a te asigura ca vei oferi cele mai bune tricouri cu imprimeu pentru nuntă, noi te invităm să verifici tabelul special cu dimensiuni.

  Perne cu design pentru miri

  Un set de perne cu design pentru nuntă va reprezenta cel mai frumos, ingenios și original cadou de nuntă pentru miri. Aceste perne pot fi alese din modelele speciale disponibile pe site sau pot fi personalizate după propriile dorințe. În acest ultim caz trebuie să ne pui la dispoziție imaginile sau mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de imprimarea pernelor, astfel încât să poți oferi în timp util cele mai frumoase cadouri de nuntă. În plus, pernele cu design sunt cadouri versatile, deoarece pot fi folosite pentru odihnă și relaxare, dar și ca obiectele decorative.

  Căni cu imprimeu, cadouri ce vor stârni amintiri plăcute

  Dacă vrei să oferi cele mai interesante cadouri de nuntă, alege cu încredere un set de căni cu imprimeu. Aceste căni cu imprimeu sunt realizate integral din ceramică de cea mai bună calitate și cu ajutorul unor pigmenți foarte rezistenți. Astfel, ele vor rezista foarte bine în timp și vor aduce emoții pozitive de fiecare dată când soții își vor savura împreună cafeaua sau ceaiul. Nu rata ocazia de a oferi un cadou inedit și comandă chiar acum!

 • Umor

  Tricouri cu imprimeu amuzant

  Pe platforma noastră online poți găsi cele mai amuzante tricouri cu imprimeu. Descoperă și tu chiar acum gama de tricouri cu imprimeu amuzant și apoi comandă-le pe cele preferate. Dispunem de numeroase modele, de exemplu pentru cei care sforăie, pentru cei leneși, pentru cei care iubesc vinul sau cafeaua și chiar și pentru vecini. Astfel, avem tricouri cu imprimeu amuzant pentru oricine și pentru orice ocazie. Dacă nu găsești un model potrivit, atunci ți-l putem personaliza după bunul plac. Orice ai alege, dorim să știi că tricourile sunt confecționate integral din bumbac de cea mai înaltă calitate, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. Înainte de a comanda îți sugerăm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site pentru a alege mărimea potrivită.

  Căni din ceramică cu imprimeu haios

  Dacă vrei să oferi un cadou util, dar care să aducă emoții pozitive în fiecare zi, atunci alege o cană din ceramică cu imprimeu haios. Dispunem de o mulțime de modele din care să alegi, așa că vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău. Cănile sunt realizate din cea mai calitativă ceramică și cu ajutorul celor mai buni pigmenți, așa că vor arăta ca noi chiar și după numeroase utilizări sau spălări. Astfel, o cană din ceramică cu imprimeu amuzant va fi un cadou perfect pentru cei care iubesc să bea cafea, ceai sau orice altă băutură caldă. În plus, poate fi folosită acasă sau poate fi un accesoriu cool la birou.

  Alte cadouri cu imprimeu amuzant

  Avem numeroase variante de cadouri cu imprimeu amuzant ce sunt potrivite pentru cei cu un simț al umorului bine dezvoltat. Astfel, aruncă o privire pe site-ul nostru și vei descoperi și alte cadouri, cum ar fi tocătoare gravate, genți cu imprimeu sau perne cu design haios. Orice ai alege, vei oferi un cadou perfect pentru o persoane ce iubește umorul. Așadar, nu mai sta pe gânduri și plasează și tu o comandă pentru a face un cadou perfect pentru o persoană ce adoră umorul.

 • Film

  Tricouri cu imprimeu personalizat pentru iubitorii de filme

  Pentru că un tricou cu imprimeu personalizat nu va da niciodată greș atunci când va fi oferit cadou, noi, cei din echipa Garibald.ro, îți punem la dispoziție o mulțime de tricouri cu imprimeu pentru iubitorii de filme, dar și de seriale. Dispunem de modele diverse, pentru numeroase filme și seriale, dar îți oferim și posibilitatea de a personaliza tricourile după propriile preferințe, cu tema preferată. De exemplu, avem tricouri pentru cei ce iubesc să se uite la „Urzeala Tronurilor”, „Fabrica de bani” sau seria „Harry Potter”.

  Tricouri cu imprimeu de cea mai bună calitate

  Orice ai alege, dorim să știi că toate tricourile cu imprimeu au cea mai bună calitate. Ele sunt confecționate integral din cel mai bun bumbac gros, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. În plus, imprimeul este realizat cu ajutorul unor tehnici speciale ce va face să fie ca nou chiar și după numeroase spălări sau purtări. Astfel, un tricou cu imprimeu va fi perfect pentru un fan al filmelor și poate fi purtat atât acasă, cât și cu orice altă ocazie. Tricourile sunt extrem de populare și vor atrage atenția celor din jur.

  Tricouri personalizate pentru cinefili

  Cei ce iubesc filmele merită cele mai frumoase cadouri personalizate, așa că noi ne străduim mereu să le oferim. Așadar, pe lângă calitatea de invidiat și modelele diverse și interesante, îți oferim și posibilitatea de a personaliza tricoul exact așa cum îți dorești. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai originale tricouri pentru cinefili. Înainte de a comanda te invităm să arunci o privire pe site și să consulți tabelul special cu mărimi, astfel încât să poți comanda dimensiunea perfectă. Plasează și tu o comandă și nu vei regreta alegerea făcută. Satisfacția este garantată!

 • Animale

  Tricouri cu imprimeu pentru iubitorii de animale

  Printre cele mai populare cadouri pentru iubitorii de animale se află și tricourile personalizate. Acestea sunt cadourile perfecte pentru orice vârstă și sex, fiind potrivite pentru orice persoană ce iubește animalele. Dispunem de o mulțime de modele de tricouri cu imprimeu pentru iubitorii de animale, așa că tot ce trebuie să faci este să arunci o privire pe site și să le alegi pe cele potrivite. Imprimeurile sunt haioase, originale și interesante și vor atrage toate privirile celor din jur. În plus, un astfel de tricou personalizat poate deveni o uniformă cool care va arăta cât de mult ții la animăluțul tău. Comandă și tu și nu vei regreta!

  Perne cu imprimeu amuzant pentru cei ce iubesc animalele

  Gama de perne cu imprimeu amuzant pentru cei ce iubesc animalele este bogată, așa că te invităm să cauți modelul preferat. Pernele sunt foarte interesante și pot fi folosite în mod clasic sau ca obiect decorativ. Indiferent de scop, aceste perne cu imprimeu amuzant vor aduce mereu zâmbete și emoții pozitive, alături de animăluțele preferate. Calitatea lor este una de invidiat, deoarece sunt confecționate din cele mai bune materiale, dar și cu cei mai buni pigmenți pentru imprimeu. Astfel, pernele vor arăta ca noi chiar și după perioade lungi de timp. Comandă și vei oferi un cadou surprinzător.

  Căni din ceramică cu imprimeu pentru iubitorii de animale

  O variantă excelentă de cadou pentru o persoană ce iubește animalele este o cană din ceramică cu imprimeu. Acest cadou este interesant și util, fiind perfect pentru persoanele ce iubesc să bea cafea sau ceai. O cană din ceramică cu imprimeu va aduce emoții pozitive de fiecare dată când va fi folosită. Astfel, savurarea unei cafele fierbinți alături de animalul iubit va aduce doar sentimente plăcute. În plus, o astfel de cană pentru iubitorii de animale este realizată din ceramică de cea mai bună calitate, dar și cu pigmenți foarte rezistenți. Toate aceste aspecte vor face ca acest cadou să arate ca în prima zi, chiar și după trecerea anilor și după utilizări multiple.

 • Pentru femei

  Tricouri cu imprimeu pentru femei

  Femeile sunt extrem de importante pentru toată lumea, iar a fi femeie nu este simplu. Așadar, în cazul în care cunoști o femeie trebuie să îi oferi un cadou de neuitat, iar pentru acest lucru îți recomandăm cu mare căldură gama noastră de tricouri cu imprimeu pentru femei. Dispunem de o mulțime de modele de tricouri cu imprimeu pentru femei, care mai de care mai amuzante și mai interesante. Alege și tu un model potrivit, iar apoi alege mărimea potrivită pentru acesta consultând tabelul special cu dimensiuni. În acest fel de vei asigura că primești cel mai bun tricou cu imprimeu care va deveni cel mai tare cadou cu imprimeu pentru femei. Calitatea tricourilor noastre cu imprimeu este una superioară, deoarece folosim doar bumbac gros de cea mai bună calitate. Astfel, tricourile sunt foarte comode și prietenoase cu pielea celor care le vor purta. Chiar și imprimeul este realizat cu cei mai buni și calitativi pigmenți, motiv pentru care va arăta ca nou chiar și după numeroase spălări sau purtări.

  Cadouri personalizate pentru femei

  Cadourile personalizate au fost și vor fi în continuare cele mai tari daruri pentru oricine și pentru orice ocazie. Noi avem o varietate foarte largă de cadouri personalizate pentru femei, așa că nu mai sta pe gânduri și aruncă chiar acum o privire pe site pentru a-l alege pe cel potrivit. Spre exemplu, poți opta pentru o pernă cu imprimeu pentru femei ce va aduce emoții pozitive ori de câte ori va fi văzută. De asemenea, poți alege o cană din ceramică cu imprimeu pentru femei, aceasta fiind cel mai bun cadou pentru o femeie care iubește să bea cafea sau orice altă băutură caldă. Modelele de cadouri sunt diverse, dar îți punem la dispoziție și posibilitatea de a personaliza cadourile după propriile preferințe. Astfel, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai originale cadouri personalizate pentru femei. Comandă și tu chiar acum!

pe pagină

Mai multe