Alte 

Tricourile imprimate au devenit din ce în ce mai la modă și, potrivit tendințelor actuale, se potrivesc cu totul. Mulți oameni cumpără tricouri cu modele aleatoare și fără sens, dar nu fiți unul dintre ei! Fiți original și purtați o cămașă cu un design special creeat prin intermediu nostru.
Conține 516 produse.

Subcategorii

 • Muzică

  Tricouri și hanorace cu imprimeu

  Un obiect vestimentar cool va fi mereu un cadou perfect pentru cei ce iubesc muzica. Astfel, noi îți recomandăm cu cel mai mare drag să accesezi pagina noastră de cadouri și să alegi din gama de tricouri și hanorace cu imprimeu. Dispunem de o mulțime de modele, așa că vei găsi cu siguranță un cadou potrivit pentru o persoană dragă ție ce iubește muzica. Tricourile sunt perfecte pentru a fi purtate la temperaturi mai ridicate, în timp ce hanoracele cu glugă vor fi ideale atunci când vremea este mai rece. Calitatea ambelor produse este extraordinară, deoarece sunt confecționate integral din cel mai bun bumbac. De asemenea, imprimeul este realizat cu ajutorul unor pigmenți foarte rezistenți, lucru ce va face ca tu să te poți bucura de acest cadou o perioadă lungă de timp, chiar și după numeroase purtări sau spălări. 

  Perne cu design pentru cei ce iubesc muzica

  Pentru persoanele ce iubesc muzica, avem un cadou special și util, mai ales pentru perioadele de odihnă. O astfel de pernă cu design va fi cadoul perfect, deoarece va aduce momente emoționante chiar și in pauzele relaxante. Avem în stoc multe modele de perne cu imprimeu, așa că vei găsi una potrivită în scurt timp. Totuși, îți oferim și posibilitatea de a personaliza pernele după propriile tale dorințe, astfel încât să ai parte de un cadou original. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție mesajele și imaginile dorite, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celui mai tare cadou pentru cei ce iubesc muzica. 

  Cană din ceramică cu imprimeu pentru pasionații de muzică

  Dacă vrei un cadou pentru cineva care iubește muzica, dar și cafeaua, atunci o astfel de cană din ceramică cu imprimeu este cadoul ideal. Modelele sunt variate, dar poți apela și la varianta personalizării. Alegerea îți aparține, dar îți garantăm că o astfel de cană cu imprimeu va fi un cadou amuzant, cool, dar și util pentru cineva care iubește muzica. Comandă și tu și vei oferi cel mai tare cadou personalizat pentru pasionații de muzică. 

 • Sport

  Tricouri personalizate pentru sportul preferat

  Cele mai bune cadouri pentru pasionații de sport sunt tricourile personalizate. Pe platforma noastră online, adică Garibald.ro, poți descoperi o gamă variată de astfel de cadouri pentru pasionații de sport. Indiferent de sportul practicat, noi avem tricouri personalizate perfecte și de foarte bună calitate. Toate tricourile noastre sunt confecționate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea, dar se pot transforma inclusiv în cel mai cool echipament pentru sportul preferat. Dispunem de mărimi pentru toată lumea, așa că te invităm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site pentru a te asigura că vei comanda mărimea perfectă. În acest mod vei primi cel mai bun și special cadou pentru un iubitor de sport. 

  Hanorac cu imprimeu pentru sportivi

  Dacă vrei să oferi un cadou ingenios pentru zile mai reci, atunci un hanorac cu imprimeu pentru sportivi reprezintă cea mai bună soluție. Avem modele ideale pentru cei care practică diverse sporturi, cum ar fi fotbal, baschet sau chiar volei. Aruncă și tu o privire pe site-ul nostru pentru a descoperi gama de bluze cu glugă pentru sportivi, iar mai apoi comandă produsele favorite. Dorim să știi că imprimeul este realizat cu ajutorul celor mai calitativi pigmenți, așa că acesta va arăta ca nou chiar și după foarte multe utilizări și spălări ale hanoracului. 

  Căni cu imprimeu personalizat

  Sportivii pot savura acum băuturile din cele mai tari căni din ceramică cu imprimeu. Dispunem de o mulțime de modele disponibile pe site, dar îți putem oferi și posibilitatea personalizării. Astfel, tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai tari căni din ceramică cu imprimeu personalizat pentru sportivi. Comandă și tu și nu vei regreta alegerea făcută. 

 • Nuntă

  Tricouri cu imprimeu pentru nuntă, cadouri de neuitat pentru miri

  Gama noastră de tricouri cu imprimeu pentru nuntă este foarte largă și cuprinde tot felul de modele, inclusiv foarte amuzante. Te invităm și pe tine să arunci o privire și să le alegi pe cele care se potrivesc pentru miri. În acest fel noi te asigurăm că vei face cele mai frumoase cadouri de nuntă și că acestea vor fi ținute minte ani de zile. Toate tricourile noastre sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că vor fi foarte comode și plăcute la contactul cu pielea. Imprimeul este foarte rezistent, deoarece este realizat cu ajutorul celor mai buni pigmenți, iar din acest motiv va rezista chiar și la numeroase purtări sau spălări. Pentru a te asigura ca vei oferi cele mai bune tricouri cu imprimeu pentru nuntă, noi te invităm să verifici tabelul special cu dimensiuni.

  Perne cu design pentru miri

  Un set de perne cu design pentru nuntă va reprezenta cel mai frumos, ingenios și original cadou de nuntă pentru miri. Aceste perne pot fi alese din modelele speciale disponibile pe site sau pot fi personalizate după propriile dorințe. În acest ultim caz trebuie să ne pui la dispoziție imaginile sau mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de imprimarea pernelor, astfel încât să poți oferi în timp util cele mai frumoase cadouri de nuntă. În plus, pernele cu design sunt cadouri versatile, deoarece pot fi folosite pentru odihnă și relaxare, dar și ca obiectele decorative.

  Căni cu imprimeu, cadouri ce vor stârni amintiri plăcute

  Dacă vrei să oferi cele mai interesante cadouri de nuntă, alege cu încredere un set de căni cu imprimeu. Aceste căni cu imprimeu sunt realizate integral din ceramică de cea mai bună calitate și cu ajutorul unor pigmenți foarte rezistenți. Astfel, ele vor rezista foarte bine în timp și vor aduce emoții pozitive de fiecare dată când soții își vor savura împreună cafeaua sau ceaiul. Nu rata ocazia de a oferi un cadou inedit și comandă chiar acum!

 • Umor

  Tricouri cu imprimeu amuzant

  Pe platforma noastră online poți găsi cele mai amuzante tricouri cu imprimeu. Descoperă și tu chiar acum gama de tricouri cu imprimeu amuzant și apoi comandă-le pe cele preferate. Dispunem de numeroase modele, de exemplu pentru cei care sforăie, pentru cei leneși, pentru cei care iubesc vinul sau cafeaua și chiar și pentru vecini. Astfel, avem tricouri cu imprimeu amuzant pentru oricine și pentru orice ocazie. Dacă nu găsești un model potrivit, atunci ți-l putem personaliza după bunul plac. Orice ai alege, dorim să știi că tricourile sunt confecționate integral din bumbac de cea mai înaltă calitate, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. Înainte de a comanda îți sugerăm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site pentru a alege mărimea potrivită.

  Căni din ceramică cu imprimeu haios

  Dacă vrei să oferi un cadou util, dar care să aducă emoții pozitive în fiecare zi, atunci alege o cană din ceramică cu imprimeu haios. Dispunem de o mulțime de modele din care să alegi, așa că vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău. Cănile sunt realizate din cea mai calitativă ceramică și cu ajutorul celor mai buni pigmenți, așa că vor arăta ca noi chiar și după numeroase utilizări sau spălări. Astfel, o cană din ceramică cu imprimeu amuzant va fi un cadou perfect pentru cei care iubesc să bea cafea, ceai sau orice altă băutură caldă. În plus, poate fi folosită acasă sau poate fi un accesoriu cool la birou.

  Alte cadouri cu imprimeu amuzant

  Avem numeroase variante de cadouri cu imprimeu amuzant ce sunt potrivite pentru cei cu un simț al umorului bine dezvoltat. Astfel, aruncă o privire pe site-ul nostru și vei descoperi și alte cadouri, cum ar fi tocătoare gravate, genți cu imprimeu sau perne cu design haios. Orice ai alege, vei oferi un cadou perfect pentru o persoane ce iubește umorul. Așadar, nu mai sta pe gânduri și plasează și tu o comandă pentru a face un cadou perfect pentru o persoană ce adoră umorul.

 • Film

  Tricouri cu imprimeu personalizat pentru iubitorii de filme

  Pentru că un tricou cu imprimeu personalizat nu va da niciodată greș atunci când va fi oferit cadou, noi, cei din echipa Garibald.ro, îți punem la dispoziție o mulțime de tricouri cu imprimeu pentru iubitorii de filme, dar și de seriale. Dispunem de modele diverse, pentru numeroase filme și seriale, dar îți oferim și posibilitatea de a personaliza tricourile după propriile preferințe, cu tema preferată. De exemplu, avem tricouri pentru cei ce iubesc să se uite la „Urzeala Tronurilor”, „Fabrica de bani” sau seria „Harry Potter”.

  Tricouri cu imprimeu de cea mai bună calitate

  Orice ai alege, dorim să știi că toate tricourile cu imprimeu au cea mai bună calitate. Ele sunt confecționate integral din cel mai bun bumbac gros, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. În plus, imprimeul este realizat cu ajutorul unor tehnici speciale ce va face să fie ca nou chiar și după numeroase spălări sau purtări. Astfel, un tricou cu imprimeu va fi perfect pentru un fan al filmelor și poate fi purtat atât acasă, cât și cu orice altă ocazie. Tricourile sunt extrem de populare și vor atrage atenția celor din jur.

  Tricouri personalizate pentru cinefili

  Cei ce iubesc filmele merită cele mai frumoase cadouri personalizate, așa că noi ne străduim mereu să le oferim. Așadar, pe lângă calitatea de invidiat și modelele diverse și interesante, îți oferim și posibilitatea de a personaliza tricoul exact așa cum îți dorești. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai originale tricouri pentru cinefili. Înainte de a comanda te invităm să arunci o privire pe site și să consulți tabelul special cu mărimi, astfel încât să poți comanda dimensiunea perfectă. Plasează și tu o comandă și nu vei regreta alegerea făcută. Satisfacția este garantată!

 • Animale

  Tricouri cu imprimeu pentru iubitorii de animale

  Printre cele mai populare cadouri pentru iubitorii de animale se află și tricourile personalizate. Acestea sunt cadourile perfecte pentru orice vârstă și sex, fiind potrivite pentru orice persoană ce iubește animalele. Dispunem de o mulțime de modele de tricouri cu imprimeu pentru iubitorii de animale, așa că tot ce trebuie să faci este să arunci o privire pe site și să le alegi pe cele potrivite. Imprimeurile sunt haioase, originale și interesante și vor atrage toate privirile celor din jur. În plus, un astfel de tricou personalizat poate deveni o uniformă cool care va arăta cât de mult ții la animăluțul tău. Comandă și tu și nu vei regreta!

  Perne cu imprimeu amuzant pentru cei ce iubesc animalele

  Gama de perne cu imprimeu amuzant pentru cei ce iubesc animalele este bogată, așa că te invităm să cauți modelul preferat. Pernele sunt foarte interesante și pot fi folosite în mod clasic sau ca obiect decorativ. Indiferent de scop, aceste perne cu imprimeu amuzant vor aduce mereu zâmbete și emoții pozitive, alături de animăluțele preferate. Calitatea lor este una de invidiat, deoarece sunt confecționate din cele mai bune materiale, dar și cu cei mai buni pigmenți pentru imprimeu. Astfel, pernele vor arăta ca noi chiar și după perioade lungi de timp. Comandă și vei oferi un cadou surprinzător.

  Căni din ceramică cu imprimeu pentru iubitorii de animale

  O variantă excelentă de cadou pentru o persoană ce iubește animalele este o cană din ceramică cu imprimeu. Acest cadou este interesant și util, fiind perfect pentru persoanele ce iubesc să bea cafea sau ceai. O cană din ceramică cu imprimeu va aduce emoții pozitive de fiecare dată când va fi folosită. Astfel, savurarea unei cafele fierbinți alături de animalul iubit va aduce doar sentimente plăcute. În plus, o astfel de cană pentru iubitorii de animale este realizată din ceramică de cea mai bună calitate, dar și cu pigmenți foarte rezistenți. Toate aceste aspecte vor face ca acest cadou să arate ca în prima zi, chiar și după trecerea anilor și după utilizări multiple.

 • Pentru femei

  Tricouri cu imprimeu pentru femei

  Femeile sunt extrem de importante pentru toată lumea, iar a fi femeie nu este simplu. Așadar, în cazul în care cunoști o femeie trebuie să îi oferi un cadou de neuitat, iar pentru acest lucru îți recomandăm cu mare căldură gama noastră de tricouri cu imprimeu pentru femei. Dispunem de o mulțime de modele de tricouri cu imprimeu pentru femei, care mai de care mai amuzante și mai interesante. Alege și tu un model potrivit, iar apoi alege mărimea potrivită pentru acesta consultând tabelul special cu dimensiuni. În acest fel de vei asigura că primești cel mai bun tricou cu imprimeu care va deveni cel mai tare cadou cu imprimeu pentru femei. Calitatea tricourilor noastre cu imprimeu este una superioară, deoarece folosim doar bumbac gros de cea mai bună calitate. Astfel, tricourile sunt foarte comode și prietenoase cu pielea celor care le vor purta. Chiar și imprimeul este realizat cu cei mai buni și calitativi pigmenți, motiv pentru care va arăta ca nou chiar și după numeroase spălări sau purtări.

  Cadouri personalizate pentru femei

  Cadourile personalizate au fost și vor fi în continuare cele mai tari daruri pentru oricine și pentru orice ocazie. Noi avem o varietate foarte largă de cadouri personalizate pentru femei, așa că nu mai sta pe gânduri și aruncă chiar acum o privire pe site pentru a-l alege pe cel potrivit. Spre exemplu, poți opta pentru o pernă cu imprimeu pentru femei ce va aduce emoții pozitive ori de câte ori va fi văzută. De asemenea, poți alege o cană din ceramică cu imprimeu pentru femei, aceasta fiind cel mai bun cadou pentru o femeie care iubește să bea cafea sau orice altă băutură caldă. Modelele de cadouri sunt diverse, dar îți punem la dispoziție și posibilitatea de a personaliza cadourile după propriile preferințe. Astfel, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai originale cadouri personalizate pentru femei. Comandă și tu chiar acum!

 • Pentru bărbați

  Tricouri cu imprimeu pentru  bărbați

  O idee foarte bună de cadouri pentru bărbați o reprezintă gama de tricouri cu imprimeu. Dispunem de o varietate largă de tricouri cu imprimeu pentru bărbați, iar toate modelele sunt foarte haioase și interesante și vor sublinia caracterul acestora. Toate tricourile cu imprimeu pentru bărbați sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește materialul. De asemenea, imprimeul este realizat prin tehnici speciale și cu ajutorul celor mai buni pigmenți, așa că aspectul unui astfel de tricou personalizat va fi ca nou chiar și după mai mulți ani. Înainte de a comanda îți sugerăm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site, astfel încât să alegi mărimea perfectă pentru cadoul pe care îl vei oferi.  

  Perne personalizate pentru bărbați

  Dacă vrei un cadou care să producă emoții zilnice unui bărbat, atunci o pernă cu imprimeu este soluția ideală. Aceasta poate fi folosită în mod clasic, pentru relaxare, dar și ca obiect decorativ. Avem disponibile multe variante de perne cu imprimeu pentru bărbați, așa că vei avea de unde să alegi. De asemenea, îți punem la dispoziție posibilitatea personalizării lor, iar tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate. Noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea și livrarea acestora, astfel încât să poți oferi cel mai frumos cadou pentru un bărbat. 

  Căni personalizate din ceramică pentru bărbați

  Pentru cei ce își doresc să ofere cadouri speciale și de neuitat, dar care să fie și utile, noi am realizat o varietate de căni din ceramică pentru bărbați. Un bărbat va fi surprins dacă îi vei oferi o astfel de cană, mai ales dacă iubește să savureze băuturi fierbinți, precum cafea sau ceai. O cană din ceramică cu imprimeu va fi perfectă pentru un bărbat, deoarece va aduce emoții pozitive în fiecare zi și de fiecare dată când va fi folosită. Pe platforma noastră online poți găsi o mulțime de variante de căni din ceramică pentru bărbați, așa că descoperă-le și tu și comandă-le pe cele preferate. Satisfacția va fi garantată!

pe pagină

Creează-ți stilul - Fii propriul tău designer

Viața de zi cu zi a multora dintre noi nu este prea spectaculoasă. Mergem la școală sau la serviciu, ne îndeplinim îndatoririle, ne odihnim și așa mai departe. Dar există ceva în noi care ne împinge la lucruri extraordinare, vrem să trăim într-o aventură, pentru a fi cineva special. Unul dintre modurile în care poți exprima acest lucru este îmbrăcămintea care ne scoate din mulțime. Tricourile cu imprimeu sunt pe primul loc în toate topurile. Mulți oameni le folosesc pentru a-și arăta caracterul individual. În magazine putem întâlni diverse modele, uneori foarte originale, dar trebuie ținut cont de faptul că hainele din hypermarketuri sunt produse în cantități mari și încă cîteva sute de oameni poartă aceeași haină ca a ta. Ungherasul nostru de tricouri imprimate oferă o serie de modele unice, fiecare fiind realizat individual la comandă clientului. Cu această puteți fi siguri că nu există un tricou pe care nu îl puteți cumpăra, deoarece noi îl vom creea special pentru dvs.

Un cadou pentru cei care vin la o petrecere

Urmând ideea că fiecare ocazie este solemnă, un tricou tipărit devine un cadou universal oricând, oriunde. Puteți găși modele atât cu design, cât și pentru umor. Vă ajutăm să accentuați sau să exprimați atașamentul pasiunii voastre. Este adevărat că avem un transport rapid, ceea ce era de așteptat. Comandați un tricou cu super-imprimeu astăzi ,deoarece cumpărăturile din magazinul nostru sunt o plăcere. Puteți efectua totul prin intermediul internetului, iar coletul va fi livrat de către oricare dintre cei mai de încredere transportatori. Clienții noștri cumpără de multe ori tricouri cu imprimeu că un cadou pentru cei dragi lor, uneori, se livrează produsul direct persoanei căreia urmează să-i fie dăruit. Acest lucru este cu siguranță o idee bună  pentru că pe lîngă cadou, mai există încă un element deosebit, precum un ambalaj surpriză. Mai mult decât atât, în afara de tricouri imprimate mai avem de asemenea, o serie de alte gadget-uri pentru toată lumea, de exemplu, o pernă sau o cană imprimată cu o fotografie. Compuneți un set interesant, personalizat și vă ve-ți bucura cu siguranță cealaltă jumătate, un prieten sau un membru al familiei.

Mai multe