Adresă de contact

Sediul firmei 
Garibald.ro
Czech Logistic Intravilan Arad, DN69 FN VGP PARK
(depozit FAN Courier)
310059 Arad
031 229 74 00

Număr de cont
RO27 BACX 0000 0017 3699 6000
UniCredit

Câteva cuvinte despre noi.

Doriți să ieșiți în evidență? V-ati săturat de tricourile plictisitoare din lanțurile de magazine de îmbrăcăminte? Acesta este motivul pentru care firma Garibald.ro™ a fost infiintata. Suntem o echipa de tineri care încearcă sa-şi traducă viziunea lor nebună asupra afacerii, de aceea tricourile pe care le oferim sunt unice. Nu ne este frică să transmitem mesaje îndrăznețe prin imprimeurile noastre și nu ne pasă că harul și providența lui Dumnezeu nu ne inspiră pe noi. În ciuda tuturor, încercăm în mod constant să găsim noi idei pentru modelele de tricouri și să ne îmbunătățim știința în producţia noastră, am îmbunătățit în mod constant calitatea echipamentului nostru astfel încât clientul să fie mulțumit de serviciile noastre. De aceea în spatele nostru stau mulți clienți satisfăcuți, persoane fizice și firme. Profitați de serviciile și produsele noastre și nu veți fi dezamăgiți. Vă invităm să fiți alături de noi și să purtați cele mai originale tricouri din oraș.

<

Cine suntem?

În primul rând, un grup de tineri entuziaşti ai tricourilor. Nimeni nu vine să lucreze aici ca pedeapsă sau pentru că aşa i-a spus mama. Toată lumea știe ce să facă și cum să facă. Suntem plini de tinerețe și surprindem cu profesionalism. În ceea ce privește calitatea, nu acceptăm compromisuri, avem cunoștințele tehnice și psihologice necesare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri. Ne place să facem tricouri cu imprimeuri şi suntem mândri de asta!

Unde suntem?

Centrul nostru de comandă este situat în Oradea, adică în sudul fierbinte al țării. Dacă dorești să te întâlnești cu noi, să îți schimbi tricoul personal sau să verifici calitatea acestor produse, ești binevenit să ne vizitezi. Desigur, totul poate fi aranjat prin telefon și internet, dar ne plac și vizitatorii!

Ce facem mai exact?

Petrecem mult timp căutând soluții pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Nu este vorba doar despre mașini mai noi și mai mari, ci și despre modalităţi creative de utilizare a soluţiilor disponibile. Nu este uşor să îndeplinim aşteptările tuturor clienţilor noștri, dar nu-ţi fă griji, o putem face!

<

Folosim cele mai populare metode de marcare:

• SERIGRAFIE constă în aplicarea de tuș printr-o matrice prealabil pregătită. Metodă foarte populară utilizată pentru efort ridicat, cunoscută pentru rezistența ridicată la spălare și saturația excelentă a culorilor
• DTG este imprimarea digitală, nu la fel de rapidă ca serigrafia, dar care permite realizarea oricărui design dintr-o singură piesă. Procesul seamănă cu introducerea unei foi de hârtie în imprimantă și imprimarea pe aceasta, unde, în loc de hârtie, introducem, de exemplu, un tricou de bumbac
• FOLIA FLEX este utilizată ori de câte ori accesul direct este dificil. Imprimare sub subsuoară, în interiorul tricoului sau pe căptușeală? Nicio problemă.
• TERMOTRANSFER foarte util în orice magazin online de tricouri, oferă combinația perfectă între calitate și practic. Stocarea numărului corect de imprimări pregătite în prealabil ne permite să îmbunătățim semnificativ executarea comenzilor și permite expedierea în 24 de ore
• SUBLIMARE, un concept despre care unii oameni au auzit în timpul lecțiilor de fizică. Este o metodă de vopsire a fibrelor și suprafețelor artificiale prin penetrarea colorantului sub influența temperaturii și presiunii ridicate. Pe scurt, imprimeuri super durabile pe îmbrăcăminte sport, căni, fețe de pernă și multe altele
• BRODERIA COMPUTERIZATĂ, în afară de aspectul său fantastic, permite decorarea articolelor de îmbrăcăminte care nu sunt potrivite pentru imprimare prin alte metode din cauza utilizării temperaturii ridicate sau a altor factori

<

Pe ce imprimăm?

Ai vrea să scrii asta peste tot, dar nu avem atât de multă ambiţie. Preferăm să ne concentrăm pe ceea ce facem cel mai bine - îmbrăcăminte și gadget-uri. Urmărind tendințele și noile evoluții de pe piața confecțiilor, căutăm în continuare cea mai bună modalitate de a oferi clienților noștri cea mai bună calitate la un preț accesibil.

Pe tema tricourilor, am ales bine-cunoscutul bumbac 100%, care este nu numai plăcut de purtat, dar, de asemenea, permite ca pielea noastră să respire liber. Bluzele sunt o combinație de bumbac și amestec de poliester menționate mai sus, datorită cărora acest tip de îmbrăcăminte câștigă durabilitate suplimentară și se vor dovedi funcționale chiar și în condiții extreme. Materia primă, bumbacul, este un material foarte popular în producția de sacoșe pentru cumpărături. Nu este suficient că acestea sunt foarte durabile și pot transporta o mulțime de articole grele, este inofensiv pentru mediu, datorită faptului că se descompun doar în câteva săptămâni și nu în câteva mii de ani, ca pungile de plastic omniprezente. Pernele imprimate sunt deja 100% poliester, unde poți obține o imprimare imperceptibilă, datorită căreia imprimeul este o decorațiune excelentă pentru orice cameră de zi sau dormitor.

Ce ţintim?

Desigur, pentru a ne asigura că toată lumea poartă tricourile noastre! Proiectarea de noi modele este distractivă, dar ceea ce ne dorim cel mai mult este ca oamenii să aibă șansa de a se exprima în cât mai multe moduri posibil. Un tricou este un tricou, merge oriunde mergem și este un purtător grozav de mesaje pe orice subiect.