Principală 

Conține 406 produse.

Subcategorii

 • Muncă

  Avem deasemenea ceva special pentru angajați

  Indiferent de profesia pe care o practicați, ve-ți găsi cu siguranță ceva pentru dvs în această colecție. La urma urmei, unele situații de lucru amuzante se repetă în fiecare domeniu. Un tricou imprimat poartă de obicei un mesaj mai degrabă universal - de exemplu, cu o limbă pe obraz, ce exprimă atitudinea față de îndatoririle de zi cu zi. Desigur, aceste tipuri de imprimeuri vor funcționa numai dacă șeful nostru are un simț al umorului. Așa este și în compania noastră, de aceea designerii noștri au putut lăsa liderul fantezist să pregătească ceva suplimentar și pentru tine.

  Tricoul cu imprimare este și un cadou extraordinar pentru un coleg de la birou. Dacă ziua de naștere a unei persoane se apropie și echipa ta nu are idee ce să-i ofere unui coleg - aici vei găsi un răspuns bun. Tricourile cu imprimare pentru muncă reprezintă o idee amuzantă de a da șefului câteva sugestii - desigur, cu condiția că simțul umorului să nu-i lipsească. Sau poate pregătiți o excursie de integrare sau un eveniment caritabil organizat în compania dvs? Dacă da, tricourile tipărite vă vor ajuta să vă integrați chiar mai bine că o echipă. În acest fel, ve-ți creea o uniformă interesantă, deși mult mai casuală decât dress-codul obișnuit.

  Imprimeuri creative

  Cămășile noastre sunt de calitate superioară și imprimeurile sunt rezistente și durabile. Mașina de tipărit este în mare parte responsabilă pentru această parte a activității noastre. Nici un tricou interesant cu imprimare nu ar putea fi creat fără factorul uman. În acest caz, este în primul rând creativitatea noastră. Aceste lucruri se datorează atmosferei din biroul nostru pe care încercăm să o transmitem și dvs.

  Cum ne simțim la locul de muncă se va vedea după capacitatea de îndeplinire a sarcinilor propuse, în plus această reprezintă valoarea de baza în ceea ce ține de muncă propriu-zisă. Sperăm că tricourile noastre imprimate vor contribui prin influențarea pozitivă a atmosferei din compania dvs. Dacă, totuși, nu vă convine niciun proiect din cele existente, trimiteți-ne sugestia dvs și vom face mai întâi o vizualizare a acesteia și apoi tricouri personalizate pentru dvs sau prietenii de la serviciu.

 • Cadou pentru familie

  Tricourile cu imprimeu - un cadou pentru orice ocazie

  Să începem cu beneficiile pe care le prezintă tricourile noastre casual. Unul dintre ele ar fi că utilizăm materiale din bumbac care va asigura calitatea produsului. De remarcat este faptul că datorită tehnologilor moderne imprimeurile aplicate sunt rezistente și nu suferă deteriorări în timpul spălării, ne dorim că proprietarul unei asemenea haine să iasă încă mulți ani la rînd îmbrăcat în ea și că toți să observe că poartă ceva personalizat. Dacă adăugăm pe lîngă calitate, o tentă modernă atît pentru femei, cît și pentru bărbați totul la un preț bun și competitiv, la sigur primim satisfacție în urma procurării. Cele mai multe dintre modelele pe care le-am pregătit pot fi utilizate cu ușurință că un tricou cadou. Noi lucrăm nu doar la partea grafică, ci și la calitate. Chiar dacă destinatarul nu va purta acea haina, fie din motiv că e ceva mai năstrușnic, oricum el va avea parte de emoții pozitive și ve-ți primi acel zîmbet ca recompensă.

  Ce este o ocazie specială pentru noi?

  Cămășile cu tematică care pot fi găsite în această secțiune sunt asociate cu multe ocazii importante pe care le putem sărbători cu prietenii apropiați și cu familia. Să începem cu cea mai populară categorie a cămășilor pentru ziua de naștere. sunt cămăși cu imprimeu pentru vîrsta de 50 ani sau pentru diverse jubilee, 18 ani etc. Pentru Ziua Mamei am pregătit, de asemenea,un tricou cadou Supermamă. În sortimentul nostru puteți găsi și Supertata sau Superbunica. Am pregătit și tricouri tematice pentru petrecerile de burlaci și burlacite. Pe de altă parte, bărbații au o șansă cu tricourile noastre să-și manifeste o stima profundă față de soacră. Unele tricouri au deja o tematică stabilită, însă putem personaliza asta prin adăugarea numelui dvs sau unui anumit element ales. Atunci cămășile și tricourile vor fi un cadou minunat. Cămășile casual sunt o categorie în care fiecare dintre clienții noștri își poate găși cu ușurință ceva pentru ei înșiși și pentru cei dragi.

 • Regi și regine

  Daruitii ceva neobișnuit persoanei dragi dvs.

  Regii și Reginele se nasc în orice anotimp, fie vara cu haine ușoare, fie iarnă cu veșminte călduroase, asemănător timpului predominant din Polonia. Indiferent de ce sărbătoriți, ve-ți găși în această categorie îmbrăcăminte demnă de aristocrația dvs.Chiar și în familiile regale se doarme, mai ales pe o pernă confortabilă creată de noi în special pe placul dvs. Familiarizați-vă cu cele mai confortabile perne tipărite disponibile în gama noastră. Aveți nevoie de un cadou pentru un rege somnoros? Dacă printre prietenii dvs cu sînge albastru există și amatori de sporturi, noi deasemenea avem ceva special pentru ei, cum ar fi tricouri cu inscripții tematice. O familie regală este mereu pe locul 1, nu-i așa?

  Cămașa unui prieten va exprimă mai mult decît o mie de cuvinte

  Oare o cămașă cu imprimeu va fi demnă să fie purtată de cineva special? Desigur, nu există nimic mai frumos decît o haina pesonalizată. Această reprezintă un înalt respect de sine și demonstrează încă o dată că meritați o atitudine deosebită. Poate o haina cu imprimeu nu mereu este o ținută pentru întîlnirile importante, însă așa articol va avea un loc special în garderoba dvs. Cu toate că spoturile publicitare conțin o mulțime de cuvinte despre valori, un tricou cu imprimeu va fi în locul la o mie de cuvinte. O cămașă pentru o pereche regală este ceva creativ și la sigur o să trezească emoții frumoase. Nu-i fain cînd o pereche poartă tricouri cu inscripția Rege și Regina?

 • Pentru cupluri
 • Pernă cu imprimeu

  Perne cu imprimeu la comandă

  În magazine puteți găsi o diversitate de perne cu o mulțime de aplicații, însă dacă va doriți cu adevarat ceva frumos și personalizat, noi va oferim această soluție. Marele avantaj al acestei soluții este capacitatea de a plasa o comandă oriunde, oricând, fără a părăsi casa. Depunem tot efortul pentru ca dvs să găsiți ceva pe plac pentru oricine în magazinul nostru. Pernele cu imprimare pentru o fată pot exprima cu exactitate personalitatea și dragostea ei pentru somn, de exemplu "Prințesa se trezește ultima" sau "Frumoasa adormită". Pernele cu imprimare pentru un băiat pot descrie perfect proprietarul. Unul dintre exemple este "Regele ațipit", care indică în mod clar că băiatul este un petrecăreț. Atunci cînd dați comandă de produsele noastre, puteți fi siguri că ele vor ajunge rapid și în siguranță la destinatar. În set ve-ți primi o pernă moale împreună cu o copertă tipărită.

  Perne cu imprimeu pentru băieți și fete

  Pernele cu imprimeu sunt dedicate atât fetelor, cât și băieților, deoarece nevoia de a dormi în confort și plăcut este valabilă pentru fiecare om. Datorită acestui lucru, ne vom trezi cu un zâmbet și vom începe ziua plină de responsabilități. De aceea, pernele cu imprimeuri amuzante vor fi o idee perfectă pentru cadouri. Atunci când planificăm să oferim un cadou pentru rudele noastre, ne întrebăm ce îi va face fericiți. Chiar dacă vor spune că au deja tot de ce au nevoie, îi putem impresiona cu o surpriză plăcută. Pernele cu imprimeu pentru un băiat sunt de asemenea un cadou neașteptat, deoarece deobicei femeile au un simt mai dezvoltat în domeniul estetic. Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga gamă din această categorie. Perna va fi un cadou excelent pentru orice om. Cele de dimensiuni mai mici sunt foarte comode de luat într-o excursie de weekend. La urma urmei, fiecare dintre noi are obiectele sale preferate de care nu se poate lipsi.

 • IT

  IT cămăși și multe altele

  Commodore? Atari? Vă amintiți despre aceste minunate calculatoare? Ne învăluie lacrimile cînd ne amintim de ele, deși nu au nimic de a face cu calculatoarele de astăzi. Dacă simțiți același lucru, va ve-ți dori cu siguranță o cămașă cu tematică IT. Un astfel de tricou vă va oferi o imagine originală, în final  și amuzantă "Jimby nu știu". Vei fi bucuros să răspunzi la întrebările de genul ce e asta și că ai început programarea de aici pe cînd încă mulți amici de-ai tăi nu erau născuți.

  Tricoul destinat specialiștilor IT vă va ajuta. Geek tricourile nu sunt destinate numai bărbaților. În această categorie sunt, de asemenea, tricouri cu imprimeuri pentru femei - în cele din urmă, dacă nu învățau și femeile în acest domeniu, atunci nuștiu cine ar fi putut salva bărbații cu notițele la cursuri. Trebuie remarcat faptul că tricourile noastre combină noile tehnologii și muncă deja bine cunoscută, experiență în domeniul printării. În plus, ceea ce va atrage în mod special femeile este faptul că sunt adaptate după modă!

  Ceva pentru adevărații specialiști în domeniul IT

  Tricoul este un cadou perfect pentru orice specialist IT și angajat al departamentului IT. Unul dintre proiectele noastre este ideal pentru muncă, unde specialistul IT este adesea forțat să rezolve problemele banale ale altor angajați. Toate datorită semnului elocvent "Nu, nu voi repara calculatorul". În cele din urmă, de câte ori puteți răspunde la aceleași întrebări, forțînd în mod inutil corzile vocale. Nu este mai ușor să vă sprijiniți de birou și să indicați inscripția.

  Tricourile pentru domeniul IT la fel pot comunica aspectele legate de non-industrie. Ar fi o imprimare cu o bandă de umplere și semnătura "încărcare" potrivită că element ideal al codului de vestimentație de birou pentru partea de dimineață a lucrului. Să spunem la a treia cafea. La urma urmei, simplul fapt de a fi prezent în birou nu înseamnă că suntem treziți complet și disponibili 100% la locul de muncă. Poate e mai bine să încetiniti un pic? Mai ales în zilele de luni.

 • Alte

  Creează-ți stilul - Fii propriul tău designer

  Viața de zi cu zi a multora dintre noi nu este prea spectaculoasă. Mergem la școală sau la serviciu, ne îndeplinim îndatoririle, ne odihnim și așa mai departe. Dar există ceva în noi care ne împinge la lucruri extraordinare, vrem să trăim într-o aventură, pentru a fi cineva special. Unul dintre modurile în care poți exprima acest lucru este îmbrăcămintea care ne scoate din mulțime. Tricourile cu imprimeu sunt pe primul loc în toate topurile. Mulți oameni le folosesc pentru a-și arăta caracterul individual. În magazine putem întâlni diverse modele, uneori foarte originale, dar trebuie ținut cont de faptul că hainele din hypermarketuri sunt produse în cantități mari și încă cîteva sute de oameni poartă aceeași haină ca a ta. Ungherasul nostru de tricouri imprimate oferă o serie de modele unice, fiecare fiind realizat individual la comandă clientului. Cu această puteți fi siguri că nu există un tricou pe care nu îl puteți cumpăra, deoarece noi îl vom creea special pentru dvs.

  Un cadou pentru cei care vin la o petrecere

  Urmând ideea că fiecare ocazie este solemnă, un tricou tipărit devine un cadou universal oricând, oriunde. Puteți găși modele atât cu design, cât și pentru umor. Vă ajutăm să accentuați sau să exprimați atașamentul pasiunii voastre. Este adevărat că avem un transport rapid, ceea ce era de așteptat. Comandați un tricou cu super-imprimeu astăzi ,deoarece cumpărăturile din magazinul nostru sunt o plăcere. Puteți efectua totul prin intermediul internetului, iar coletul va fi livrat de către oricare dintre cei mai de încredere transportatori. Clienții noștri cumpără de multe ori tricouri cu imprimeu că un cadou pentru cei dragi lor, uneori, se livrează produsul direct persoanei căreia urmează să-i fie dăruit. Acest lucru este cu siguranță o idee bună  pentru că pe lîngă cadou, mai există încă un element deosebit, precum un ambalaj surpriză. Mai mult decât atât, în afara de tricouri imprimate mai avem de asemenea, o serie de alte gadget-uri pentru toată lumea, de exemplu, o pernă sau o cană imprimată cu o fotografie. Compuneți un set interesant, personalizat și vă ve-ți bucura cu siguranță cealaltă jumătate, un prieten sau un membru al familiei.

 • Hobby

  Lasați-va dus de val purtînd un tricou cu hobby-ul dvs

  Viața cotidiană a multora dintre noi arată destul de asemănător, așa ca și cum am fi sclavi pentru întreaga zi și apoi seara pe canapea să-ți odihnești trupul fără a mai dori să te ocupi cu ceva. Ne odihnim privind televizorul și cam atît. Această nu este cea mai bună sau mai sănătoasă modalitate de a vă recupera după o zi grea. Interesele și pasiunile noastre vin cu timpul și ne relaxează mult. Este cu siguranță mai bine să vă dedicați timpul liber pentru a vă ocupă cu ceva ce va place cu adevărat. Există o vorba înțeleapta: "A te odihni nu înseamnă să faci nimic, ci să faci ceva diferit decât anterior". Toată lumea are preferințe individuale pentru a-și petrece timpul liber, unii se relaxează pe parcursul câtorva kilometri, alții sunt că nou-născut după o oră pe un scaun cu o carte în mînă. Există foarte multe tipuri de ocupații în timpul liber și noi am reușit să creeam o colecție întreagă în acest sens.

  Căutați idei de cadou pentru persoană dragă?

  E minunat că ai venit aici! Nu trebuie să continui căutările, pentru că tricourile cu tematică hobby-uri sunt o idee minunată de cadou pentru un pasionat din orice domeniu. Doar oamenii cu gîndire deschisă sunt cei ce au și un hobby, acestor oameni nu are cum să nu le placă tricourile imprimate. Poate că este chiar mai sigur decât încercarea de a căuta cadouri strict asociate cu o anumită pasiune, posibil prietenul nostru să nu ducă nevoie de acel obiect și atunci nu-l va utiliza. Și da, tricoul despre hobby este o idee de cadou universal pentru orice ocazie și va funcționa perfect. Fără prea multe cheltuieli puteți crea un set cadou ce constă dintr-un tricou cu imprimeu despre pasiunea să și ceva fin cum ar fi bomboane din ciocolată sau o sticlă de ceva bun. Comandați astăzi online cu livrare la domiciliu, e convenabil.

 • Gadgeturi
 • Zi de naștere
 • Măști de protecție
 • Bere
pe pagină