Principală

Informaţii

Principală 

Conține 2755 produse.

Subcategorii

 • Muncă

  Avem deasemenea ceva special pentru angajați

  Indiferent de profesia pe care o practicați, ve-ți găsi cu siguranță ceva pentru dvs în această colecție. La urma urmei, unele situații de lucru amuzante se repetă în fiecare domeniu. Un tricou imprimat poartă de obicei un mesaj mai degrabă universal - de exemplu, cu o limbă pe obraz, ce exprimă atitudinea față de îndatoririle de zi cu zi. Desigur, aceste tipuri de imprimeuri vor funcționa numai dacă șeful nostru are un simț al umorului. Așa este și în compania noastră, de aceea designerii noștri au putut lăsa liderul fantezist să pregătească ceva suplimentar și pentru tine.

  Tricoul cu imprimare este și un cadou extraordinar pentru un coleg de la birou. Dacă ziua de naștere a unei persoane se apropie și echipa ta nu are idee ce să-i ofere unui coleg - aici vei găsi un răspuns bun. Tricourile cu imprimare pentru muncă reprezintă o idee amuzantă de a da șefului câteva sugestii - desigur, cu condiția că simțul umorului să nu-i lipsească. Sau poate pregătiți o excursie de integrare sau un eveniment caritabil organizat în compania dvs? Dacă da, tricourile tipărite vă vor ajuta să vă integrați chiar mai bine că o echipă. În acest fel, ve-ți creea o uniformă interesantă, deși mult mai casuală decât dress-codul obișnuit.

  Imprimeuri creative

  Cămășile noastre sunt de calitate superioară și imprimeurile sunt rezistente și durabile. Mașina de tipărit este în mare parte responsabilă pentru această parte a activității noastre. Nici un tricou interesant cu imprimare nu ar putea fi creat fără factorul uman. În acest caz, este în primul rând creativitatea noastră. Aceste lucruri se datorează atmosferei din biroul nostru pe care încercăm să o transmitem și dvs.

  Cum ne simțim la locul de muncă se va vedea după capacitatea de îndeplinire a sarcinilor propuse, în plus această reprezintă valoarea de baza în ceea ce ține de muncă propriu-zisă. Sperăm că tricourile noastre imprimate vor contribui prin influențarea pozitivă a atmosferei din compania dvs. Dacă, totuși, nu vă convine niciun proiect din cele existente, trimiteți-ne sugestia dvs și vom face mai întâi o vizualizare a acesteia și apoi tricouri personalizate pentru dvs sau prietenii de la serviciu.

 • Cadou pentru familie

  Tricourile cu imprimeu - un cadou pentru orice ocazie

  Să începem cu beneficiile pe care le prezintă tricourile noastre casual. Unul dintre ele ar fi că utilizăm materiale din bumbac care va asigura calitatea produsului. De remarcat este faptul că datorită tehnologilor moderne imprimeurile aplicate sunt rezistente și nu suferă deteriorări în timpul spălării, ne dorim că proprietarul unei asemenea haine să iasă încă mulți ani la rînd îmbrăcat în ea și că toți să observe că poartă ceva personalizat. Dacă adăugăm pe lîngă calitate, o tentă modernă atît pentru femei, cît și pentru bărbați totul la un preț bun și competitiv, la sigur primim satisfacție în urma procurării. Cele mai multe dintre modelele pe care le-am pregătit pot fi utilizate cu ușurință că un tricou cadou. Noi lucrăm nu doar la partea grafică, ci și la calitate. Chiar dacă destinatarul nu va purta acea haina, fie din motiv că e ceva mai năstrușnic, oricum el va avea parte de emoții pozitive și ve-ți primi acel zîmbet ca recompensă.

  Ce este o ocazie specială pentru noi?

  Cămășile cu tematică care pot fi găsite în această secțiune sunt asociate cu multe ocazii importante pe care le putem sărbători cu prietenii apropiați și cu familia. Să începem cu cea mai populară categorie a cămășilor pentru ziua de naștere. sunt cămăși cu imprimeu pentru vîrsta de 50 ani sau pentru diverse jubilee, 18 ani etc. Pentru Ziua Mamei am pregătit, de asemenea,un tricou cadou Supermamă. În sortimentul nostru puteți găsi și Supertata sau Superbunica. Am pregătit și tricouri tematice pentru petrecerile de burlaci și burlacite. Pe de altă parte, bărbații au o șansă cu tricourile noastre să-și manifeste o stima profundă față de soacră. Unele tricouri au deja o tematică stabilită, însă putem personaliza asta prin adăugarea numelui dvs sau unui anumit element ales. Atunci cămășile și tricourile vor fi un cadou minunat. Cămășile casual sunt o categorie în care fiecare dintre clienții noștri își poate găși cu ușurință ceva pentru ei înșiși și pentru cei dragi.

 • Regi și regine

  Daruitii ceva neobișnuit persoanei dragi dvs.

  Regii și Reginele se nasc în orice anotimp, fie vara cu haine ușoare, fie iarnă cu veșminte călduroase, asemănător timpului predominant din Polonia. Indiferent de ce sărbătoriți, ve-ți găși în această categorie îmbrăcăminte demnă de aristocrația dvs. Chiar și în familiile regale se doarme, mai ales pe o pernă confortabilă creată de noi în special pe placul dvs. Familiarizați-vă cu cele mai confortabile perne tipărite disponibile în gama noastră. Aveți nevoie de un cadou pentru un rege somnoros? Dacă printre prietenii dvs cu sînge albastru există și amatori de sporturi, noi deasemenea avem ceva special pentru ei, cum ar fi tricouri cu inscripții tematice. O familie regală este mereu pe locul 1, nu-i așa?

  Cămașa unui prieten va exprimă mai mult decît o mie de cuvinte

  Oare o cămașă cu imprimeu va fi demnă să fie purtată de cineva special? Desigur, nu există nimic mai frumos decît o haina pesonalizată. Această reprezintă un înalt respect de sine și demonstrează încă o dată că meritați o atitudine deosebită. Poate o haina cu imprimeu nu mereu este o ținută pentru întîlnirile importante, însă așa articol va avea un loc special în garderoba dvs. Cu toate că spoturile publicitare conțin o mulțime de cuvinte despre valori, un tricou cu imprimeu va fi în locul la o mie de cuvinte. O cămașă pentru o pereche regală este ceva creativ și la sigur o să trezească emoții frumoase. Nu-i fain cînd o pereche poartă tricouri cu inscripția Rege și Regina?

 • Pentru cupluri

  Cadouri personalizate pentru cupluri

  Atunci când vine vorba despre cele mai bune cadouri pentru cupluri, alegerea ideală se referă la cadourile personalizate. Noi, cei din echipa Garibald.ro, vă oferim cele mai bune variante de cadouri personalizate pentru cupluri, așa că nu mai stați pe gânduri, ci accesați site-ul nostru pentru a le comanda. Dispunem de o mulțime de modele și tipuri de cadouri pentru cupluri, precum căni cu imprimeu, perne cu design sau chiar șosete personalizate. Toate aceste cadouri pentru cupluri sunt nu doar interesante, ci și utile, așa că vor fi apreciate mult mai mult. Spre exemplu, cănile cu imprimeu sunt perfecte pentru momentele romantice în care un cuplu dorește să savureze o băutură caldă. De asemenea, pernele cu design sunt ideale în momentele de relaxare.

  Pe site-ul nostru puteți observa o varietate largă de cadouri pentru cupluri, dar vă oferim și posibilitatea de a le personaliza în funcție de preferințele clienților. Așadar, tot ce trebuie să faceți este să ne puneți la dispoziție imaginile și textele pe care le doriți imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai frumoase și originale cadouri pentru cupluri.

  Tricouri cu imprimeu pentru cupluri

  Printre cele mai comandate și apreciate cadouri pentru cupluri se regăsesc și tricourile cu imprimeu. Suntem specializați în realizarea de tricouri personalizate, așa că nu trebuie să vă faceți griji atunci când comandați un tricou de la noi. Pe site-ul nostru puteți descoperi o mulțime de modele de tricouri cu imprimeu pentru cupluri, dar vi le putem personaliza și după bunul plac, adică folosind imaginile și textele trimise de dumneavoastră. Orice ați alege, calitatea este garantată, tricourile pentru cupluri fiind realizate integral din cel mai bun bumbac și folosind cei mai buni pigmenți de pe piață. Comandați chiar acum și deveniți și dumneavoastră unul dintre cei mai mulțumiți clienți ai noștri. Cu siguranță nu veți regreta și veți face cel mai frumos cadou pentru cupluri.

  Tricouri pentru cupluri - cadoul perfect pentru iubita și iubitul tău.

  Tricotajele și tricourile pentru cupluri sunt, de asemenea, excelente pentru diferite tipuri de sesiuni, cum ar fi sesiunile de logodnă. Tricourile similare și inscripțiile amuzante vor face ca sesiunea dvs. să fie de succes și memorabilă. Trebuie să vă spunem, de altfel, că aceasta este una dintre secțiunile de top ale magazinului nostru online, așa că tricourile imprimate pentru îndrăgostiți chiar se vând. Iar acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză - până la urmă nu ducem lipsă de oameni îndrăgostiți ;)

  Nu uitați că tricourile pentru cupluri nu sunt doar haine pentru doamnele și domnii îndrăgostiți - în magazinul nostru online veți găsi și tricouri pentru tinerii părinți și micuții lor. Este un tricou amuzant de avut chiar și la primele întâlniri ale micuțului tău cu familia - îți promitem explozii de râs ;) De asemenea, este minunat pentru ședințele foto cu micuțul tău. Puteți găsi mai multe în secțiunea de tricouri speciale pentru mamă și tată. Dacă faci ocazional o ședință de familie mai mare - tricourile imprimate pentru cupluri vor fi și ele minunate! Vă recomandăm ;)

  Aveți vreo idee pentru propriile tricouri sau poate tricouri pentru cupluri?

  Pentru cuplurile care își doresc un tricou cu propria grafică sau slogan, avem și vești bune - suntem bucuroși să realizăm astfel de tricouri pentru clienții noștri. Avem un atelier de ultimă generație în care imprimăm pe material inscripții și grafică de înaltă calitate. Nu uitați că nu trebuie să vă limitați la modelele din magazin - vom fi bucuroși să finisăm și alte modele de tricouri (de exemplu, tricouri polo) sau hanorace pentru dumneavoastră. Tricourile imprimate pentru cupluri sunt specialitatea noastră, dar trimitem și tricouri pentru cupluri practic în fiecare zi. Atunci când doi tineri (deși nu neapărat) sunt loviți de săgeata lui Cupidon, își pierd capul unul pentru celălalt. Pentru ca ei să nu fie nevoiți să se gândească prea mult la următorul cadou pentru jumătatea lor și să se concentreze pe ei înșiși, am creat o secțiune specială în care puteți găsi tricouri imprimate pentru cupluri și hanorace imprimate pentru cupluri. Așteptăm cu nerăbdare să primim comanda ta astăzi! Satisfacție garantată, deoarece produsele noastre sunt ideea perfectă de cadou pentru persoana iubită.

 • Pernă cu imprimeu

  Perne cu imprimeu la comandă

  În magazine puteți găsi o diversitate de perne cu o mulțime de aplicații, însă dacă va doriți cu adevarat ceva frumos și personalizat, noi va oferim această soluție. Marele avantaj al acestei soluții este capacitatea de a plasa o comandă oriunde, oricând, fără a părăsi casa. Depunem tot efortul pentru ca dvs să găsiți ceva pe plac pentru oricine în magazinul nostru. Pernele cu imprimare pentru o fată pot exprima cu exactitate personalitatea și dragostea ei pentru somn, de exemplu "Prințesa se trezește ultima" sau "Frumoasa adormită". Pernele cu imprimare pentru un băiat pot descrie perfect proprietarul. Unul dintre exemple este "Regele ațipit", care indică în mod clar că băiatul este un petrecăreț. Atunci cînd dați comandă de produsele noastre, puteți fi siguri că ele vor ajunge rapid și în siguranță la destinatar. În set ve-ți primi o pernă moale împreună cu o copertă tipărită.

  Perne cu imprimeu pentru băieți și fete

  Pernele cu imprimeu sunt dedicate atât fetelor, cât și băieților, deoarece nevoia de a dormi în confort și plăcut este valabilă pentru fiecare om. Datorită acestui lucru, ne vom trezi cu un zâmbet și vom începe ziua plină de responsabilități. De aceea, pernele cu imprimeuri amuzante vor fi o idee perfectă pentru cadouri. Atunci când planificăm să oferim un cadou pentru rudele noastre, ne întrebăm ce îi va face fericiți. Chiar dacă vor spune că au deja tot de ce au nevoie, îi putem impresiona cu o surpriză plăcută. Pernele cu imprimeu pentru un băiat sunt de asemenea un cadou neașteptat, deoarece deobicei femeile au un simt mai dezvoltat în domeniul estetic. Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga gamă din această categorie. Perna va fi un cadou excelent pentru orice om. Cele de dimensiuni mai mici sunt foarte comode de luat într-o excursie de weekend. La urma urmei, fiecare dintre noi are obiectele sale preferate de care nu se poate lipsi.

 • IT

  IT cămăși și multe altele

  Commodore? Atari? Vă amintiți despre aceste minunate calculatoare? Ne învăluie lacrimile cînd ne amintim de ele, deși nu au nimic de a face cu calculatoarele de astăzi. Dacă simțiți același lucru, va ve-ți dori cu siguranță o cămașă cu tematică IT. Un astfel de tricou vă va oferi o imagine originală, în final  și amuzantă "Jimby nu știu". Vei fi bucuros să răspunzi la întrebările de genul ce e asta și că ai început programarea de aici pe cînd încă mulți amici de-ai tăi nu erau născuți.

  Tricoul destinat specialiștilor IT vă va ajuta. Geek tricourile nu sunt destinate numai bărbaților. În această categorie sunt, de asemenea, tricouri cu imprimeuri pentru femei - în cele din urmă, dacă nu învățau și femeile în acest domeniu, atunci nuștiu cine ar fi putut salva bărbații cu notițele la cursuri. Trebuie remarcat faptul că tricourile noastre combină noile tehnologii și muncă deja bine cunoscută, experiență în domeniul printării. În plus, ceea ce va atrage în mod special femeile este faptul că sunt adaptate după modă!

  Ceva pentru adevărații specialiști în domeniul IT

  Tricoul este un cadou perfect pentru orice specialist IT și angajat al departamentului IT. Unul dintre proiectele noastre este ideal pentru muncă, unde specialistul IT este adesea forțat să rezolve problemele banale ale altor angajați. Toate datorită semnului elocvent "Nu, nu voi repara calculatorul". În cele din urmă, de câte ori puteți răspunde la aceleași întrebări, forțînd în mod inutil corzile vocale. Nu este mai ușor să vă sprijiniți de birou și să indicați inscripția.

  Tricourile pentru domeniul IT la fel pot comunica aspectele legate de non-industrie. Ar fi o imprimare cu o bandă de umplere și semnătura "încărcare" potrivită că element ideal al codului de vestimentație de birou pentru partea de dimineață a lucrului. Să spunem la a treia cafea. La urma urmei, simplul fapt de a fi prezent în birou nu înseamnă că suntem treziți complet și disponibili 100% la locul de muncă. Poate e mai bine să încetiniti un pic? Mai ales în zilele de luni.

 • Alte

  Creează-ți stilul - Fii propriul tău designer

  Viața de zi cu zi a multora dintre noi nu este prea spectaculoasă. Mergem la școală sau la serviciu, ne îndeplinim îndatoririle, ne odihnim și așa mai departe. Dar există ceva în noi care ne împinge la lucruri extraordinare, vrem să trăim într-o aventură, pentru a fi cineva special. Unul dintre modurile în care poți exprima acest lucru este îmbrăcămintea care ne scoate din mulțime. Tricourile cu imprimeu sunt pe primul loc în toate topurile. Mulți oameni le folosesc pentru a-și arăta caracterul individual. În magazine putem întâlni diverse modele, uneori foarte originale, dar trebuie ținut cont de faptul că hainele din hypermarketuri sunt produse în cantități mari și încă cîteva sute de oameni poartă aceeași haină ca a ta. Ungherasul nostru de tricouri imprimate oferă o serie de modele unice, fiecare fiind realizat individual la comandă clientului. Cu această puteți fi siguri că nu există un tricou pe care nu îl puteți cumpăra, deoarece noi îl vom creea special pentru dvs.

  Un cadou pentru cei care vin la o petrecere

  Urmând ideea că fiecare ocazie este solemnă, un tricou tipărit devine un cadou universal oricând, oriunde. Puteți găși modele atât cu design, cât și pentru umor. Vă ajutăm să accentuați sau să exprimați atașamentul pasiunii voastre. Este adevărat că avem un transport rapid, ceea ce era de așteptat. Comandați un tricou cu super-imprimeu astăzi ,deoarece cumpărăturile din magazinul nostru sunt o plăcere. Puteți efectua totul prin intermediul internetului, iar coletul va fi livrat de către oricare dintre cei mai de încredere transportatori. Clienții noștri cumpără de multe ori tricouri cu imprimeu că un cadou pentru cei dragi lor, uneori, se livrează produsul direct persoanei căreia urmează să-i fie dăruit. Acest lucru este cu siguranță o idee bună  pentru că pe lîngă cadou, mai există încă un element deosebit, precum un ambalaj surpriză. Mai mult decât atât, în afara de tricouri imprimate mai avem de asemenea, o serie de alte gadget-uri pentru toată lumea, de exemplu, o pernă sau o cană imprimată cu o fotografie. Compuneți un set interesant, personalizat și vă ve-ți bucura cu siguranță cealaltă jumătate, un prieten sau un membru al familiei.

 • Hobby

  Lasați-va dus de val purtînd un tricou cu hobby-ul dvs

  Viața cotidiană a multora dintre noi arată destul de asemănător, așa ca și cum am fi sclavi pentru întreaga zi și apoi seara pe canapea să-ți odihnești trupul fără a mai dori să te ocupi cu ceva. Ne odihnim privind televizorul și cam atît. Această nu este cea mai bună sau mai sănătoasă modalitate de a vă recupera după o zi grea. Interesele și pasiunile noastre vin cu timpul și ne relaxează mult. Este cu siguranță mai bine să vă dedicați timpul liber pentru a vă ocupă cu ceva ce va place cu adevărat. Există o vorba înțeleapta: "A te odihni nu înseamnă să faci nimic, ci să faci ceva diferit decât anterior". Toată lumea are preferințe individuale pentru a-și petrece timpul liber, unii se relaxează pe parcursul câtorva kilometri, alții sunt că nou-născut după o oră pe un scaun cu o carte în mînă. Există foarte multe tipuri de ocupații în timpul liber și noi am reușit să creeam o colecție întreagă în acest sens.

  Căutați idei de cadou pentru persoană dragă?

  E minunat că ai venit aici! Nu trebuie să continui căutările, pentru că tricourile cu tematică hobby-uri sunt o idee minunată de cadou pentru un pasionat din orice domeniu. Doar oamenii cu gîndire deschisă sunt cei ce au și un hobby, acestor oameni nu are cum să nu le placă tricourile imprimate. Poate că este chiar mai sigur decât încercarea de a căuta cadouri strict asociate cu o anumită pasiune, posibil prietenul nostru să nu ducă nevoie de acel obiect și atunci nu-l va utiliza. Și da, tricoul despre hobby este o idee de cadou universal pentru orice ocazie și va funcționa perfect. Fără prea multe cheltuieli puteți crea un set cadou ce constă dintr-un tricou cu imprimeu despre pasiunea să și ceva fin cum ar fi bomboane din ciocolată sau o sticlă de ceva bun. Comandați astăzi online cu livrare la domiciliu, e convenabil.

 • Gadgeturi

  Cele mai bune idei de Gadgeturi

  Echipa Garibald.ro vă oferă cele mai bune idei de gadgeturi cu design pentru orice ocazie, astfel încât să vă puteți surprinde persoanele dragi. Noi vă recomandăm să ieșiți din tipare alegând din gama de gadgeturi ce este disponibilă pe site și cu siguranță nu veți regreta. Spre exemplu, câteva gadgeturi ce se potrivesc pentru orice ocazie pot fi reprezentate de diferite brelocuri cu poze speciale. De asemenea, puteți opta pentru șosete cu imprimeu, acestea fiind foarte utile, mai ales în anotimpurile reci. Șosetele cu imprimeu sunt amuzante și vor ieși în evidență într-un mod pozitive. În plus, pot fi personalizate după preferințele clienților, devenind astfel cele mai tari gadgeturi.

  Alte idei de gadgeturi cu design sunt reprezentate de magneți, perne personalizate sau căni cu imprimeu. Cu ajutorul magneților de frigider puteți avea mereu la îndemână imaginile speciale care vă amintesc de cele mai frumoase clipe. Cănile personalizate sunt gadgeturi interesante și utile pentru cei ce iubesc să savureze câte o băutură fierbinte. Acestea pot fi imprimate cu imaginile dorite, astfel încât să vă amintiți în fiecare dimineață de momentele favorite. Toate aceste gadgeturi sunt populare în rândul clienților noștri, așa că nu ezitați să plasați și dumneavoastră o comandă chiar acum.

  Tricouri cu design

  O altă idee foarte bună de gadgeturi este reprezentată de tricourile cu design. Pe site-ul nostru puteți descoperi o varietate largă de gadgeturi de acest tip, așa că nu ezitați să aruncați chiar acum o privire și să le comandați pe cele preferate. Modelele sunt variate, dar putem să vă personalizăm tricourile după propriile dumneavoastră dorințe, astfel încât să obțineți cele mai frumoase gadgeturi.

  Toate tricourile cu design sunt gadgeturi de cea mai bună calitate, așa că nu ezitați să le comandați. Sunt ușor de purtat și sunt foarte comode cu pielea, iar din acest motiv pot deveni cele mai bune cadouri pentru orice ocazie. Comandați și dumneavoastră chiar acum și bucurați-vă de cele mai tari gadgeturi.

 • Zi de naștere

  Tricouri personalizate pentru o zi de naștere

  Printre cele mai interesante cadouri pentru o zi de naștere se regăsesc și tricourile personalizate. Acestea sunt ingenioase, utile și la modă și vor deveni cadourile perfecte pentru o zi de naștere. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de variante de tricouri pentru o zi de naștere, așa că nu mai stați pe gânduri, ci aruncați chiar acum o privire pentru a le alege pe cele preferate. Avem inclusiv modele amuzante de tricouri pentru o zi de naștere, acestea fiind perfecte pentru cei cu un simț al umorului bine dezvoltat. În plus, vă oferim posibilitatea de personalizare a tricourilor cu design, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai interesante și originale cadouri pentru o zi de naștere.

  Indiferent de modelul ales de tricou, vă mai aducem la cunoștință un motiv pentru care acesta este cel mai bun cadou pentru o zi de naștere. În acest sens putem vorbi despre calitatea tricourilor personalizate pentru o zi de naștere, deoarece aceasta este de invidiat. Toate tricourile sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. În plus, tricourile cu design au un imprimeu foarte rezistent și care va arăta ca nou chiar și după mai multe purtări sau spălări.

  Alte cadouri personalizate pentru o zi de naștere

  Accesând site-ul nostru veți putea descoperi și alte variante de cadouri personalizate pentru o zi de naștere. Spre exemplu, puteți opta pentru căni cu design, pentru perne cu imprimeu sau chiar pentru măști de protecție originale. Orice ați alege, satisfacția va fi garantată, deoarece pe platforma Garibald.ro veți găsi doar cele mai bune cadouri pentru o zi de naștere. În plus, toate produsele pot fi personalizate după preferințele clienților, astfel încât să rezulte doar cadouri perfecte pentru o zi de naștere. Comandați și dumneavoastră chiar acum un cadou pentru o zi de naștere și deveniți unul dintre numeroșii noștri clienți mulțumiți.

 • Măști de protecție

  Măști de protecție cu design amuzant

  Măștile de protecție sunt absolut necesare în această perioadă incertă și cu ajutorul lor ne putem proteja de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Acestea sunt purtate foarte mult, iar uneori pot deveni plictisitoare, așa că noi am venit cu ideea de a le transforma în accesorii interesante și ușor de purtat. Așadar, dacă accesați site-ul nostru puteți descoperi o gamă variată de măști de protecție cu design amuzant, acestea fiind perfecte pentru a mai relaxa atmosfera tensionată din această perioadă.

  Aruncând o privire pe platforma noastră online veți putea observa o mulțime de alte modele de măști de protecție. Indiferent de modelul ales, dorim să vă informăm că acestea au o calitate de invidiat și că vă vor oferi protecția dorită împotriva virusurilor. Cu aceste măști de protecție nu doar că veți fi apărat, ci veți fi și invidiat de cei din jur.

  Măștile de protecție, cele mai interesante cadouri

  Dacă doriți să faceți un cadou interesant și ingenios, atunci apelați cu încredere la gama noastră de măști de protecție. Cu siguranță acest tip de cadou va fi foarte apreciat, așa că nu mai stați pe gânduri și plasați o comandă chiar acum. Așa cum a fost specificat și mai sus, pe site-ul nostru sunt disponibile mai multe modele de măști de protecție, dar vă oferim și posibilitatea de a le personaliza. Așadar, tot ce trebuie să faceți dumneavoastră este să ne puneți la dispoziție imaginile sau textele pe care le doriți imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai tari măști de protecție.

  Măștile de protecție nu sunt singurele cadouri pe care le puteți descoperi pe site-ul nostru. Dacă aruncați o privire scurtă, veți putea descoperi o mulțime de alte cadouri, spre exemplu căni cu design sau tricouri cu imprimeu. Și acestea pot fi alese din modelele deja disponibile sau pot fi personalizate după propriile dorințe. Orice ați alege, pe site-ul Garibald.ro veți găsi cele mai interesante cadouri personalizate, așa că nu ezitați să comandați chiar acum și dumneavoastră.

 • Bere

  Cadouri personalizate pentru iubitorii de bere

  Dacă doriți să oferiți un cadou special unui pasionat de bere, atunci sunteți în locul potrivit. Pe platforma online Garibald.ro puteți găsi o mulțime de cadouri personalizate pentru iubitorii de bere, așa că nu ezitați să aruncați o privire și să le comandați pe cele preferate. Dispunem de o mulțime de tipuri de cadouri pentru iubitorii de bere, dar vă oferim și posibilitatea de a personaliza cadourile cu imaginile sau textele trimise de dumneavoastră. În acest mod vă puteți asigura că veți oferi cele mai originale și interesante cadouri personalizate pentru iubitorii de bere.

  Printre cele mai comandate cadouri pentru pasionații de bere se regăsesc halbele de bere. Aceste cadouri sunt utile, interesante și la modă, așa că nu veți regreta alegerea făcută. O halbă de bere personalizată este un cadou ideal pentru un pasionat de bere, mai ales atunci când are un imprimeu ingenios. Pe site-ul nostru veți găsi o gamă largă de modele de halbe de bere, dar vi le putem personaliza și după propriile dumneavoastră dorințe, astfel încât să obțineți cele mai frumoase cadouri personalizate.

  Tricouri personalizate pentru iubitorii de bere

  O altă variantă foarte bună de cadouri personalizate pentru iubitorii de bere o reprezintă tricourile cu design. Aceste cadouri sunt ingenioase, utile și originale, așa că nu mai stați pe gânduri și comandați și dumneavoastră cât încă mai sunt în stoc. Și în acest caz puteți opta pentru modelele deja disponibile pe site sau puteți opta pentru personalizarea lor. Indiferent de alegerea făcută, tricourile personalizate pentru iubitorii de bere sunt cele mai bune cadouri, deoarece au o calitate de invidiat. Acestea sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, iar din acest motiv sunt foarte comode și prietenoase cu pielea. De asemenea, imprimeul este realizat prin tehnici speciale și cu pigmenți foarte buni, așa că tricourile vor arăta ca noi chiar și după mai multe purtări sau spălări. Comandați chiar acum și oferiți cele mai tari cadouri personalizate pentru iubitorii de bere.

 • Imprimeu personalizat
 • Orașe

  Căni cu imprimeu pentru iubitorii de orașe

  Cei care iubesc orașele pot sta să le admire până târziu, iar de multe ori o cafea bună îi poate ajuta să se simtă și mai bine. Astfel, pentru cei care iubesc orașele, dar și să savureze o cafea, noi ne-am gândit la o soluție. O cană cu imprimeu pentru iubitorii de orașe este cel mai tare cadou pentru aceștia, fiind util și plăcut. Dispunem de o mulțime de modele de căni cu imprimeu pentru iubitorii de orașe, așa că aruncă chiar acum o privire pe site-ul nostru și comandă variantele preferate. Zalău, Arad, Tulcea, Turda și Galați sunt doar câteva dintre exemplele de orașe imprimate pe cănile pe care le-am realizat pentru iubitorii de orașe.

  Geantă cu imprimeu pentru cei ce își iubesc orașul

  Dacă vrei un accesoriu cool pe care să îl porți zilnic și care să aducă în evidență pasiunea ta pentru orașul tău, atunci o geantă cu imprimeu este soluția ideală. Aruncă o privire pe site-ul nostru și vei descoperi cele mai cool genți personalizate cu orașe. Prețul este de invidiat, dar la fel este și calitatea. Gențile sunt rezistente, așa că te vei putea bucura de ele pentru mult timp. Aceste accesorii pot fi personalizate cu orice oraș, așa că tot ce trebuie să faci este să ne spui care este acesta. Nu mai sta pe gânduri și comandă și tu acest cadou util. 

  Tricouri cu design pentru iubitorii de orașe

  Gama noastră de tricouri pentru iubitorii de orașe te așteaptă cu cele mai interesante modele ce pot fi transformate inclusiv în cadouri excelente pentru locuitorii unui oraș. Aruncă și tu o privire pe site-ul nostru și comandă cele mai tari tricouri cu design pentru iubitorii de orașe. Tricourile sunt realizate integral din bumbac de cea mai înaltă calitate, așa că vor fi purtate cu cea mai mare plăcere. În plus, imprimeul este realizat cu cei mai buni pigmenți, iar culorile se vor păstra ca noi chiar și după mai mulți ani. Comandă chiar acum și bucură-te de un cadou ce va scoate în evidență orașul preferat. 

 • Bestsellers
 • Ucraina
 • Cadouri

  Tricouri personalizate pentru orice ocazie

  Fie că vrei să oferi un cadou pentru o aniversare, o zi de naștere sau fără motiv, tricourile personalizate sunt cele mai potrivite. Printre cele mai apreciate cadouri personalizate comandate se regăsesc tricourile cu imprimeu. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de tricouri cu imprimeu ce se pot transforma rapid în cele mai tari cadouri, indiferent de ocazie. Modelele sunt foarte variate, așa că vei avea de unde să alegi. Calitatea tricourilor este una de invidiat, deoarece sunt confecționate integral din bumbac de cea mai bună calitate. Consultă și tabelul cu mărimi pentru a alege dimensiunea perfectă pentru un tricou cu imprimeu personalizat și pentru a beneficia de cel mai tare cadou.

  Perne cu imprimeu personalizat

  Pernele cu imprimeu sunt cadouri foarte apreciate de clienții noștri. Dispunem de o gamă largă de astfel de perne cu imprimeu din care să alegi, dar îți oferim și posibilitatea de a le imprima după propriile tale dorințe. Astfel, tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și textele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în scurt timp re realizarea celor mai tari și originale perne cu imprimeu personalizat ce se vor transforma în cele mai bune cadouri. Calitatea este superioară, așa că pernele vor arăta ca noi mult timp. Oferă și tu un astfel de cadou și cu siguranță vei surprinde plăcut o persoană dragă .

  Căni cu design amuzant

  O cană din ceramică cu imprimeu amuzant este alegerea perfectă pe care o poți face drept cadou pentru orice ocazie. Acest cadou este destinat persoanelor care iubesc băuturile calde, cum ar fi cafeaua, ceaiul sau ciocolata caldă. Imprimeul de pe căni este special și este realizat cu ajutorul unor pigmenți de cea mai bună calitate așa că va arăta ca nou chiar și după multiple utilizări și spălări. Comandă și tu o cană din ceramică cu imprimeu și vei oferi cel mai special cadou, indiferent de motivul pentru care îl oferi.

pe pagină