Bucătari 

Iată bucătari! Veți găși aici inspirații pentru un cadou de bucătar și multe altele. Toată lumea poate găti puțin mai bine sau puțin mai rău. Comandați astăzi livrarea la domiciliu și nu va deranjați cu cumpărăturile în mod inutil.
Conține 48 produse.

Un cap de familie și mai mult - un bucătar profesionist

Deși aproape fiecare dintre noi este capabil să pregătească o mâncare simplă și nutritivă, bucătarul profesionist se bucură de o bună reputație într-un cerc de oameni. El este capabil să utilizeze rămășițele din frigider pentru un platou delicios, cald și condimentat. Are în repertoriu atâ...

Un cap de familie și mai mult - un bucătar profesionist

Deși aproape fiecare dintre noi este capabil să pregătească o mâncare simplă și nutritivă, bucătarul profesionist se bucură de o bună reputație într-un cerc de oameni. El este capabil să utilizeze rămășițele din frigider pentru un platou delicios, cald și condimentat. Are în repertoriu atât gustări pentru 3 Lei pe persoană, cât și cele care ne pot costă peste 100 Lei.

Platourile și băuturile virtuoase sunt adorate în mod special în momentul în care pur și simplu nu vrem să gătim sau să planificăm o pauză cu prietenii în oraș, de ce să nu comandăm un bucătar profesionist? La urma urmei, nu ne putem imagina nici o masă fără mâncare gustoasă, gustul, aromă și aspectul de fotografie să ne bucure. Toate acestea se pot face datorită faptului că bucătarii noștri lucrează pînă seara-târziu în pub-uri și restaurante, servind neobosiți feluri de mâncare proaspete și delicioase. Cine nu ar fi de acord că o astfel de persoană merită o cămașă de bucătar personalizată?

Un cadou pentru bucătar? Desigur, tricou cu imprimeu!

Mulți oameni au o mare problemă cu alegerea cadourilor, mai ales că avem cel puțin câteva sărbători pe parcursul unui an, ziua de naștere, ziua numelui, ziua bucătarului, ziua îndrăgostiţilor etc. Am decis să creăm o serie de tricouri care se referă la anumite profesii. Nu am putut, desigur, să sărim peste tricourile pentru bucătari. Dacă aveți un bucătar profesionist sau amator în grupul dvs, comandați pentru el un tricou sau o bluză imprimată.

Tricourile noastre sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De interes deosebit este designul tricoului - "Toți se nasc egali, dar numai cei mai buni devin bucătari", ceea ce vă va ajută să apreciați efortul depus de către prietenul dvs în a face bucate uimitoare. Dacă bucătarul cunoscut de dvs are simțul umorului bine dezvoltat, îi puteți oferi un tricou cu imprimeul "Fac dragoste mai bine decît gătesc". Un astfel de tricou va aduce zîmbet nu numai destinatarul, ci și tuturor din împrejurimile sale. Nu este nimic de gândit, comandă un tricou confortabil sau o bluză tipărită astăzi și oferă acest dar cu sau fără motiv. Comandați acum un tricou pentru bucătar.

Mai multe