Curier 

Meseria de curier este una interesantă și dificilă, așa că cei care o practică merită recompensați din plin. Comandă și tu cele mai tari și originale cadouri pentru un curier și îi poți face acestuia ziua mult mai bună. Satisfacția este garantată!
Conține 8 produse.

Hanorace personalizate pentru curieri

Hanoracele personalizate reprezintă o altă idee excelentă de cadouri pentru curieri. Îți punem la dispoziție multiple variante de hanorace cu glugă pe care le poți transforma rapid în cele mai frumoase cadouri pentru curieri. Acestea sunt realizate din cel mai bun bumbac gros, așa că vor fi comode și prietenoase cu pielea, dar vor menține căldura chiar și dacă curierii vor dori să le poarte când vremea este mai rece. Nu rata ocazia de a comanda un astfel de hanorac cu imprimeu pentru curieri cât încă mai este în stoc, deoarece poate deveni o uniformă cool pentru locul de muncă.

Tricouri cu design pentru curieri

Gama noastră de tricouri personalizate te așteaptă cu cele mai interesante modele ce pot fi transformate inclusiv în cadouri excelente curieri. Aruncă și tu o privire pe site-ul nostru și comandă cele mai tari tricouri cu design pentru curieri. Tricourile sunt realizate integral din bumbac de cea mai înaltă calitate, așa că vor fi purtate cu cea mai mare plăcere. În plus, imprimeul este realizat cu cei mai buni pigmenți, iar culorile se vor păstra ca noi chiar și după mai mulți ani sau după numeroase spălări. Dispunem de mărimi pentru oricine, așa că îți recomandăm să consulți tabelul special cu dimensiuni pentru a face alegerea perfectă. Comandă chiar acum un tricou cu imprimeu și vei oferi cel mai tare cadou pentru un curier.

Căni cu imprimeu personalizat pentru curieri

Cei care iubesc meseria de curier știu că aceasta poate fi și obositoare, iar de multe ori o cafea bună îi poate ajuta să se simtă și mai bine. Astfel, pentru cei care iubesc să lucreze, dar și să savureze o cafea, noi ne-am gândit la o soluție perfectă. O cană cu imprimeu pentru un curier este cel mai tare și potrivit cadou, fiind util și plăcut. Dispunem de o mulțime de modele de căni cu imprimeu pentru curieri, așa că aruncă chiar acum o privire pe site-ul nostru și comandă variantele preferate. Orice ai alege, dorim să știi că la producția cănilor a fost folosită doar ceramică de cea mai bună calitate, dar și cei mai calitativi pigmenți, motiv pentru care o astfel de cană pentru curieri va fi foarte rezistentă.

Idee de cadou pentru un curier

Ca în orice relație intimă, și a noastră poate fi dificilă. Mai ales în perioadele aglomerate, este inevitabil să ne plângem unii de alții, dar ne amintim întotdeauna că poștașii și curierii sunt cei care fac diferența între succesul nostru și satisfacția clienților noștri. Și ce dacă facem cel mai bun tricou cu un design din lume, dacă acesta nu ajunge la destinatar. Desigur, facem tot posibilul să avem grijă de curierii noștri și uneori le oferim cadou un tricou pentru bărbați cu un imprimeu amuzant, dar acum depinde de tine! Nu este nevoie să așteptați, chiar dacă se întâmplă ca curierii din zona dvs. să nu vă livreze coletul la timp, merită să le oferiți un cadou surpriză sub forma unui tricou dedicat curierului. La fel, poștașii și poștărițele din zona ta, săraci umblând prin ploaie, fugăriți de câini și hăituiți de hoții de pensii, sunt mereu la datorie. Poate că printre cei dragi aveți un poștaș care va fi extrem de încântat de un tricou special pentru poștași. Acest tip de cadou poate fi folosit atât ca tricou de serviciu, cât și pentru uzura de zi cu zi. Forma și designul său versatil îl fac potrivit pentru toate ocaziile, iar calitatea și durabilitatea sa vor face ca acesta să fie apreciat mult timp de acum încolo.

Mai multe