50-de ani 

Odată ce o persoană atinge vârsta de 50 de ani, cu siguranță a acumulat multe învățături. Aniversarea de 50 de ani nu trebuie ratată sau uitată, deoarece este una dintre cele mai importante din viață. Astfel, persoanele care ating această vârstă trebuie recompensate prin acordarea celor mai frumoase cadouri pentru aniversarea de 50 de ani.
Conține 47 produse.

Comandă cele mai cool cadouri pentru aniversarea de 50 de ani

Dacă sunteți invitați la o astfel de aniversare și nu știți cum să surprindeți sărbătoritul sau sărbătorita, cadourile personalizate sunt soluția. Garibald.ro vă oferă cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea de 50 de ani, astfel încât să ieșiți în evidență în mod plăcut. Spre exemplu, puteți oferi o cană imprimată cu diferite poze de pe parcursul celor 50 de ani. Dacă sunteți prieten de o viață cu sărbătoritul, cu siguranță aveți poze de la grădiniță și până în prezent. Albumele foto pot reprezenta o altă idee, mai ales atunci când pozele sunt în număr mult mai mare. Alte cadouri pentru aniversarea de 50 de ani pot fi reprezentate de perne cu imprimeuri speciale, magneți personalizați sau chiar șosete amuzante și colorate.

Tricouri personalizate pentru 50 de ani

Un alt cadou perfect pentru aniversarea de 50 de ani este reprezentat de tricourile personalizate. Acestea sunt ideale pentru a fi purtate la aniversare, la ocazii speciale sau chiar ca obiecte vestimentare de zi cu zi. Tricourile personalizate pentru 50 de ani sunt imprimate cu mesaje și imagini originale și care cinstesc această vârstă, producând mândrie persoanelor ce le poartă. Tricourile personalizate pentru 50 de ani vin sub diferite forme, astfel încât puteți alege dintr-o gamă vastă de produse, special create pentru personalitatea fiecărei persoane. Dacă persoana aniversată are simțul umorului, puteți apela cu încredere la gama de tricouri amuzante.

Când alegeți un tricou personalizat pentru 50 de ani trebuie să țineți cont de personalitatea și stilul sărbătoritului sau sărbătoritei. De asemenea, trebuie să țineți cont de mărimea avută de această persoană. Pentru acest lucru, vă invităm să consultați tabelul special cu dimensiuni, astfel încât să alegeți un tricou personalizat potrivit.

Tricourile cu design sunt potrivite pentru pielea bărbaților, dar și a femeilor, deoarece sunt realizate din 100% bumbac de cea mai înaltă calitate. Vă oferim o gamă largă de tricouri cu design pentru femei și bărbați, deoarece ne dorim să faceți doar cadouri minunate și potrivite. Tricourile cu design pentru bărbați și femei sunt potrivite pentru aniversarea de 50 de ani, dar vin și cu imprimeuri pentru alte activități, pasiuni și locuri de muncă. Nu ezitați să răsfoiți oferta și să comandați chiar acum!

Jumătate de secol nu este o performanță, ești deja o legendă ambulantă.


Aveți multe motive de bucurie, aveți multă experiență în multe domenii, puteți face multe, vă puteți controla emoțiile, planifica, vă puteți gestiona timpul. Dar ai și câteva griji, starea ta de sănătate se înrăutățește din ce în ce mai mult, iar dacă nu ai obținut un succes profesional spectaculos, este cam târziu pentru asta acum. Cu toate acestea, este o viață de bătrân vesel și încă își poate permite să poarte un tricou de firmă pentru un bărbat de 50 de ani. În societatea noastră dezvoltată, nimeni nu mai este surprins de o persoană matură îmbrăcată într-un mod tineresc. Acestea fiind spuse, este important să rețineți că în gama noastră nu veți găsi doar litere amuzante, ci și tricouri negre cool cu modele interesante pentru zilele de naștere și nu numai. Dacă nu vrei să îți menționezi vârsta pe tricou, nicio problemă, avem și modele cu luni.

Super idee de cadou pentru a 50-a aniversare? Un tricou cu inscripții va fi perfect!

Probabil că și tu, ca mulți alții, te-ai săturat să cauți în mod constant cadouri noi pentru nenumărate ocazii de-a lungul anului. Noi vă rezolvăm problema prin crearea de noi modele aproape în fiecare zi. Puteți găsi tricouri cu cavaleri, cranii și chiar pompieri. Dar tema pe care ne concentrăm în această categorie sunt tricourile pentru a 50-a aniversare. Dacă vă faceți griji că acest tip de idee de cadou "Abraham" nu va funcționa, încetați - tuturor le plac tricourile cu modele, chiar dacă nu le poartă în fiecare zi și nu vor recunoaște acest lucru. Este o idee bună să sărbătorești o vârstă atât de semnificativă precum 50 de ani și să îi oferi sărbătoritului ceva special. În plus față de alcool, un trofeu comemorativ sau un album foto, ar putea fi un tricou dedicat imprimat pentru cei 50 de ani.

Cadouri neobișnuite de neuitat de 50 de ani pentru el și ea

Tricourile menționate mai sus pentru a 50-a aniversare nu sunt singurul cadou pe care îl veți găsi în magazinul nostru. De asemenea, avem o gamă largă de bunătăți, cum ar fi șorțuri, căni sau cutii din lemn cu gravură. Printre acestea veți găsi o mulțime de inspirație pentru cadouri pentru aniversarea a 50 de ani atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Printre acestea se numără nu doar tricouri amuzante, ci și cutii elegante pentru vin sau bere în care puteți pune băutura preferată a sărbătoritului - și iată, cadoul este gata! În acest fel, veți avea un cadou practic pentru cea de-a 50-a aniversare.

Mai multe