Bunică 

Știm cât de greu este să alegi un cadou pentru o ocazie specială și în acest an ele sunt destul de multe. Noi anticipăm lucrurile și vă prezentăm tricourile pentru bunica.
Conține 33 produse.

Tricoul imprimat pentru bunica.

Ar putea fi o idee destul de neobisnuită să-i oferi bunicăi un tricou imprimat, dar nu cadourile neobișnuite sunt cele mai bune? O persoană mai în varstă a fost în această lume atât de mult încât a avut ocazia să obtină toate tipurile de cadouri. Dă-i plăcere și oferă-i ceva proaspăt și distractiv, un tricou dedi...

Tricoul imprimat pentru bunica.

Ar putea fi o idee destul de neobisnuită să-i oferi bunicăi un tricou imprimat, dar nu cadourile neobișnuite sunt cele mai bune? O persoană mai în varstă a fost în această lume atât de mult încât a avut ocazia să obtină toate tipurile de cadouri. Dă-i plăcere și oferă-i ceva proaspăt și distractiv, un tricou dedicat bunicii. În acest caz, în primul rând contează mesajul, să fie ceva distractiv și să pună valoare pe educația oferită de bunica. Cel mai important lucru este să vă întâlniți, să râdeți impreună și să vă amintiți despre vremurile vechi. Poate chiar mai bine ar fi să nu așteptăm nici o ocazie, astfel bunica va vedea că ne pasă de ea și că nu venim doar la sărbători ca să o vedem și să o bucurăm. Deasemenea pe lîngă bomboane și medicamente de inimă, putem aduce un tricou imprimat cadou. Lucru cert este că un tricou imprimat creează întotdeauna dispoziție bună, chiar dacă destinatarul nu îl poartă.

O idee originală de cadou special pentru bunica și bunicul

Pe lîngă ideile deja existente, cum ar fi tricou pentru bunica „Super bunica“ sau pentru bunicul „Acesta este cel mai bun bunic din lume,“ putem deasemenea imprima propriile inscripții, de exemplu cu numele bunicului sau bunicăi, ba chiar și cu frazele lor preferate sau cu ceva ce ține de evenimentele importante din viață lor-toate trucurile sunt permise atunci cînd merge vorba de emoțiile ce vor fi provocate de acest gest). La fel pentru stră-bunica și stră-bunicul putem creea ceva unic, doar spuneți-ne că aveți nevoie de asta. Dacă îți dorești ceva personalizat sau un simbol propriu, ar mai fi o idee interesantă de a creă o legendă pentru viitorii bunici, de exemplu ceva despre data nașterii nepoților sau o imagine a sarcinii ,care să trezească doar emoții pozitive. Tricoul cu imprimeu este un cadou minunat pentru orice ocazie sau chiar făra ocazie. Este practic, estetic și simpatic.

Mai multe