Cadouri pentru 

Fie că este vorba despre o zi de naștere, o aniversare a căsătoriei sau un dar de mulțumire, noi îți oferim cele mai frumoase cadouri pentru orice ocazie. Aruncă și tu o privire în categoria noastră cu produse și cu siguranță vei găsi un cadou pentru evenimentul tău special.
Conține 562 produse.

Subcategorii

 • Cadouri pentru mire și...

  Tricouri cu imprimeu pentru cupluri, cele mai frumoase cadouri pentru mire și mireasă

  În cazul în care dorești să surprinzi un cuplu care abia s-a căsătorit sau care urmează să facă acest pas important, atunci ai ajuns în locul potrivit. Cele mai frumoase cadouri pentru mire și mireasă sunt reprezentate de tricourile cu imprimeu pentru cupluri. Acestea sunt cadouri perfecte, deoarece au o calitate de invidiat. Sunt confecționate integral din bumbac de cea mai bună calitate și au un imprimeu realizat cu cei mai buni și rezistenți pigmenți. Înainte de a comanda aceste tricouri te invităm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site pentru a te asigura că vei alege mărimile potrivite și vei oferi cele mai bune cadouri pentru mire și mireasă.

  Perne cu imprimeu personalizate pentru mire și mireasă

  Pernele cu imprimeu pentru mire și mireasă sunt unele dintre cele mai populare cadouri pentru proaspeți căsătoriți. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de variante de perne cu imprimeu care pot deveni rapid cadouri pentru mire și mireasă. Acestea sunt cadouri ingenioase și interesante și pot fi folosite ca obiecte decorative sau, în mod obișnuit, pentru relaxare și somn. Comandă și tu chiar acum aceste perne și vei oferi cele mai atrăgătoare cadouri pentru mire și mireasă.

  Căni personalizate din ceramică, cadouri speciale de nuntă

  Pentru că îți dorești să oferi cele mai speciale cadouri de nuntă, noi am realizat o gamă largă de căni din ceramică cu imprimeu pentru mire și mireasă. Acestea sunt cadouri originale și utile, fiind perfecte pentru soții care iubesc să bea cafea sau alte băuturi fierbinți. Cănile pot fi alese din modelele disponibile pe site sau pot fi personalizate, astfel încât să poți oferi cele mai tari cadouri pentru mire și mireasă. Acestea au o calitate foarte bună și vor arăta ca noi chiar și după numeroase utilizări și spălări. Comandă și tu și oferă cele mai interesante cadouri pentru mire și mireasă.

 • Cadou pentru fermieri

  Tricouri cu imprimeu personalizat pentru fermieri

  Cu toții avem in familie sau printre prieteni pe cineva drag care se ocupa cu agricultura. Aceștia practică această meserie cu drag și din acest motiv vor fi foarte încântați când vor primi un tricou cu imprimeu personalizat pentru fermieri. Datorită imprimeurilor pe care îl au aceste tricouri pentru fermieri, aceștia se vor mândri si vor purta cu mare entuziasm. Tricourile personalizate pot fi folosite, de asemenea¸ ca uniforme la moda pentru lucru, deoarece sunt foarte calitative si rezistente, fiind confecționate în întregime din cel mai bun bumbac. În plus, acestea sunt foarte confortabile și prietenoase cu pielea.

  Căni personalizate pentru fermieri

  Fermierii se trezesc mereu dis de dimineață și din acest motiv consuma foarte multa cafea pentru a avea energie la lucru. În cazul în care și tu cunoști un fermier este bine să ii oferi o astfel de cană personalizată pentru că îi va fi foarte utilă. Mesajele haioase ce pot fi imprimate pe căni vor aduce un zâmbet pe buzele fermierilor. Cănile personalizate sunt realizate dintr-o ceramică de foarte bună calitate ceea ce le oferă o rezistență mărită. Fiind un cadou ce va fi utilizat frecvent, în nici un caz nu vei da greș cu el. Aruncă o privire pe site și descopera nenumăratele variate de căni personalizate pentru fermieri.

  Geantă personalizată pentru fermieri

  Deși ar putea fi surprinzător, o geanta ar putea fi foarte utilă pentru un fermier. Intr-o astfel de geanta pot fi transportate diverse lucruri, de la pachetul cu mâncare și sticla cu apa și până la diferite instrumente de lucru. Gențile sunt realizate din materiale foarte rezistente astfel încât fermierii vor putea transporta o mulțime de lucruri fără a sta cu griji că geanta va ceda. Mesajul haios ce poate fi imprimat pe o geanta personalizata îi va face pe cei din jur să întoarcă privirea. Geanta personalizata pentru fermieri este cadou inedit ce va fi foarte apreciat și util.

 • Cadouri pentru...

  Tricouri cu imprimeu pentru motocicliști

  Printre cele mai populare cadouri pentru motocicliști se regăsesc tricourile cu imprimeu. Avem disponibile o mulțime de tricouri cu imprimeu pentru motocicliști, așa că nu mai sta pe gânduri și comandă și tu unul dintre ele și oferă un cadou de neuitat. Avem modele pentru fiecare persoană și pentru toate gusturile, de la modele haioase și până la modele serioase și ingenioase. Orice ai alege, te asigurăm că vei oferi cele mai bune cadouri pentru motocicliști. Calitatea acestor tricouri este una de invidiat, deoarece la confecționarea lor s-a folosit doar bumbac de cea mai bună calitate și pigmenți de o rezistență de invidiat. Astfel, te asigurăm că tricourile vor fi comode și prietenoase cu pielea, chiar și atunci când sunt purtate pe motor. Comandă și tu după ce consulți tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site. În acest fel te poți asigura că vei oferi cel mai bun și potrivit cadou pentru un motociclist.

  Căni cu design pentru motocicliști

  Special pentru motocicliști am realizat o gamă largă de căni cu design. Acestea sunt fabricate din ceramică de cea mai bună calitate și sunt imprimate cu pigmenți foarte rezistenți. Astfel, o cană din ceramică pentru un motociclist va fi un cadou special și care va arăta ca în prima zi, chiar și după multiple folosiri sau spălări. Comandă chiar azi și nu vei regreta, mai ales că aceste cadouri îmbină utilul cu plăcutul.

  Cadouri personalizate pentru motocicliști

  Cadourile personalizate sunt cele mai tari cadouri pentru orice ocazie. Astfel, sunt perfecte pentru motocicliști, iar dacă vrei să ai succes, atunci trebuie să optezi pentru ele. Dispunem de tot felul de cadouri personalizate pentru motocicliști, de la tocătoare gravate și perne cu imprimeu și până la genți cu design și bluze cu glugă. Orice ai alege, fii sigur că vei oferi cadouri surprinzătoare și care vor aduce zâmbete pe buze. Comandă și tu chiar acum!

 • Cadouri pentru soferi...

  Hanorace personalizate pentru șoferi de tir

  Hanoracele personalizate reprezintă o altă idee excelentă de cadouri pentru șoferi de tir. Îți punem la dispoziție multiple variante de hanorace cu glugă pe care le poți transforma rapid în cele mai frumoase cadouri pentru șoferi de tir. Acestea sunt realizate din cel mai bun bumbac gros, așa că vor fi comode și prietenoase cu pielea, dar vor menține căldura chiar și dacă șoferii de tir vor dori să le poarte când vremea este mai rece. Nu rata ocazia de a comanda un astfel de hanorac cu imprimeu pentru șoferi de tir cât încă mai este în stoc, deoarece poate deveni o uniformă cool pentru locul de muncă.

  Tricouri cu design pentru șoferi de tir

  Gama noastră de tricouri personalizate te așteaptă cu cele mai interesante modele ce pot fi transformate inclusiv în cadouri excelente șoferi de tir. Aruncă și tu o privire pe site-ul nostru și comandă cele mai tari tricouri cu design pentru șoferi de tir. Tricourile sunt realizate integral din bumbac de cea mai înaltă calitate, așa că vor fi purtate cu cea mai mare plăcere. În plus, imprimeul este realizat cu cei mai buni pigmenți, iar culorile se vor păstra ca noi chiar și după mai mulți ani sau după numeroase spălări. Dispunem de mărimi pentru oricine, așa că îți recomandăm să consulți tabelul special cu dimensiuni pentru a face alegerea perfectă. Comandă chiar acum un tricou cu imprimeu și vei oferi cel mai tare cadou pentru un șofer de tir.

  Căni cu imprimeu personalizat pentru șoferi de tir

  Cei care iubesc meseria de șofer de tir știu că aceasta poate fi și obositoare, iar de multe ori o cafea bună îi poate ajuta să se simtă și mai bine. Astfel, pentru cei care iubesc să lucreze, dar și să savureze o cafea, noi ne-am gândit la o soluție perfectă. O cană cu imprimeu pentru un șofer de tir este cel mai tare și potrivit cadou, fiind util și plăcut. Dispunem de o mulțime de modele de căni cu imprimeu pentru șoferi de tir, așa că aruncă chiar acum o privire pe site-ul nostru și comandă variantele preferate. Orice ai alege, dorim să știi că la producția cănilor a fost folosită doar ceramică de cea mai bună calitate, dar și cei mai calitativi pigmenți, motiv pentru care o astfel de cană pentru șoferi de tir va fi foarte rezistentă.

 • Cadouri pentru nou...

  Body-uri pentru nou-născuți

  Suntem experți atunci când vine vorba despre cadouri personalizate, așa că nu ne înșelăm atunci când spunem că gama de body-uri cu imprimeu pentru nou-născuți este cea mai bună soluție de cadou pentru aceștia. Pentru cei mai mici copii am realizat o varietate specială de body-uri cu imprimeu și te invităm să arunci o privire pe site pentru a le descoperi. Modelele sunt variate, foarte amuzante și ingenioase, așa că vor atrage toate privirile celor din jur, dar vor stârni și hohote de râs. În plus, ținem la cei mici, așa că toată gama de body-uri pentru nou-născuți este realizată din cel mai bun bumbac. Acestea vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea și vor deveni articolele vestimentare favorite. Imprimeul este realizat cu cei mai buni pigmenți, așa că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește rezistența sa peste timp. Comandă și tu chiar acum un body pentru un nou-născut și îți garantăm că vei oferi un cadou minunat.

  Tricouri cu imprimeu pentru bebeluși

  Pentru bebeluși avem și tricouri ingenioase care vor deveni cele mai bune cadouri. Avem o mulțime de modele, cu imprimeuri care mai de care mai frumoase și mai interesante. Gama de tricouri cu imprimeu pentru nou-născuți este imprimată cu mesaje haioase și interesante și va atrage toate privirile. Așadar, nu mai sta pe gânduri și plasează chiar acum o comandă.

  Toate tricourile cu imprimeu pentru bebeluși sunt confecționate în întregime din bumbac gros de cea mai bună calitate. De asemenea, imprimeul este realizat cu ajutorul unor tehnici speciale și folosind doar cei mai buni pigmenți, motiv pentru care tricourile vor arăta ca noi chiar și după numeroase purtări sau spălări. Dimensiunile sunt disponibile pentru cel mic, așa că tot ce trebuie să faci este să arunci o privire peste tabelul special cu mărimi. În plus, dorim să te anunțăm că poți opta și pentru personalizarea tricourilor/body-urilor după propriile dorințe. Ne poți trimite design-ul dorit, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai frumoase și originale cadouri pentru nou-născuți. Satisfacția va fi garantată!

 • Cadouri pentru ingineri

  Tricouri personalizate pentru ingineri

  Dacă în familia ta sau printre prietenii tăi se numără un inginer, Garibald.ro este site-ul perfect pentru acestia. Cumpără acum un tricou personalizat cu mesaj haios pentru ingineri și nu vei da greș. Cu siguranță le vei face ziua mai bună și vei aduce un zâmbet larg pe chipul lor. Cu toții știm cât de grea și solicitantă este această meserie și de aceea cei care o practică merită un cadou personalizat de cea mai bună calitate. Noi garantăm că tricourile noastre sunt fabricate din bumbac de cea mai înaltă calitate ce va rezista la nenumărate spălări si purtări. Pe site-ul nostru veți găsi o varietate mare de tricouri personalizate pentru ingineri astfel veți avea foarte multe opțiuni.

  Căni din ceramică cu imprimeu

  Se știe ca inginerii își petrec foarte mult din timp la birou și din cauza faptului că este o meserie foarte solicitantă acestia consuma foarte multă cafea. Din acest motiv, cănile din ceramică cu imprimeu sunt una dintre cele mai bune alegri pentru a le oferi cadou unui inginer. Aceștia vor aprecia si prețui cana imprimată pentru ca o vor folosi mereu, fiind în același timp și foarte utilă. O astfel de cană cu imprimeu este realizată din ceramică de cea mai înaltă calitate și cu ajutorul unor pigmenți foarte rezistenți, așa că inginerii se vor bucura foarte mult timp din ele.

  Perne personalizate haioase

  Un alt cadou inspirat ce poate fi oferit un inginere este o pernă personalizată cu imprimeu haios. Acestea pot fi folosite cu brio atât în ceea ce privește relaxarea și odihna, cât și ca obiecte decorative speciale. Pe lângă modelele existente de perne cu imprimeu pentru ingineri, îți oferim și posibilitatea de veni cu propriile idei pentru personalizarea acestor cadouri pentru ingineri. Pernele sunt realizate din materiale calitative și care fac ca aceste cadouri să se bucure de o mare popularitate.

 • Cadouri pentru cupluri

  Tricouri cu imprimeu amuzant pentru cupluri

  Cele mai populare cadouri pentru cupluri sunt reprezentate de tricourile personalizate. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de tricouri cu imprimeu amuzant pentru cupluri din care să alegi. Îți recomandăm tricourile cu imprimeu amuzant, deoarece acestea vor stârni hohote de râs și vor face ca bucuria să fie prezentă în viața unui cuplu. În plus, aceste tricouri sunt și obiecte vestimentare cool și care vor atrage privirile. Calitatea lor este de invidiat, fiind realizate integral din cel mai bun bumbac gros. Consultă tabelul special cu dimensiuni înainte de a comanda tricourile, astfel încât să te poți asigura că oferi cele mai bune cadouri pentru cupluri.

  Perne cu imprimeu pentru cupluri

  Un set de perne cu design pentru cupluri va reprezenta cel mai frumos, special și original cadou pentru îndrăgostiți. Aceste perne pot fi alese din modelele interesante disponibile pe site sau pot fi personalizate după propriile dorințe. În acest ultim caz trebuie să ne pui la dispoziție imaginile sau mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de imprimarea pernelor, astfel încât să poți oferi în timp util cele mai frumoase cadouri pentru cupluri. În plus, pernele cu design sunt cadouri ingenioase, deoarece pot fi folosite pentru odihnă și relaxare, dar și ca obiectele decorative.

  Căni cu imprimeu, cadouri utile și speciale

  Dacă vrei să oferi cele mai speciale cadouri pentru cupluri alege cu încredere un set de căni cu imprimeu pentru îndrăgostiți. Aceste căni cu imprimeu pentru cupluri sunt realizate integral din ceramică de cea mai bună calitate și cu ajutorul unor pigmenți foarte rezistenți. Astfel, ele vor rezista foarte bine în timp și vor aduce emoții pozitive de fiecare dată când iubiții sau soții își vor savura împreună cafeaua sau ceaiul. Nu rata ocazia de a oferi un cadou inedit și comandă chiar acum o astfel de cană!

 • Cadouri pentru asistenți
 • Cadou pentru ziua...
 • Cadou pentru ziua de...
 • Cadouri pentru fierar...
 • Cadouri pentru ea
 • Cadouri pentru el
pe pagină

Tricouri cu imprimeu amuzant, cadourile care vor aduce zâmbete pe buze

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că ești în căutarea unor cadouri speciale pentru cei dragi. Noi te vom ajuta să le alegi pe cele mai bune, așa că îți recomandăm cu mare căldură gama de tricouri cu imprimeu amuzant. Acestea sunt cadouri potrivite pentru orice ocazie, deoarece vor aduce instant zâmbetele pe fețele celor care le vor primi. Imprimeul nu este doar amuzant, ci și foarte rezistent, deoarece la realizarea sa au fost folosiți doar cei mai buni pigmenți. De asemenea, calitatea materialului este una de invidiat. Toate tricourile noastre sunt confecționate din cel mai bun bumbac, așa că sunt foarte comode și prietenoase cu pielea. Consultă tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site, astfel încât să poți oferi cele mai frumoase cadouri pentru o persoană dragă.

Căni din ceramică cu imprimeu, cele mai utile cadouri

O altă variantă excelentă de cadouri pentru cei dragi o reprezintă cănile din ceramică cu imprimeu. Acestea sunt cadouri interesante, dar și utile, așa că vor fi foarte apreciate. Dispunem de numeroase modele de căni din ceramică cu imprimeu, așa că vei găsi cu siguranță una care să se transforme într-un cadou de neuitat. De exemplu, avem căni pentru pescari, căni pentru soți, căni pentru electricieni și chiar căni pentru iubitorii de animale. Aruncă și tu o privire pe site și comandă cele mai frumoase cadouri personalizate.

Perne cu imprimeu pentru orice ocazie

Pernele cu imprimeu se numără printre cele mai interesante cadouri pentru orice ocazie. Dispunem de modele variate și ingenioase, dar îți oferim și posibilitatea de a le personaliza după bunul tău plac. Ne poți trimite imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai cool cadouri pentru cei dragi ție. Calitatea este garantată, așa că plasează și tu acum o comandă și oferă-i un cadou spectaculos unei persoane dragi.

Mai multe