Tocator lemn 

Dacă știi pe cineva care stă toată ziua în bucătărie și gătește, atunci acest tocător din lemn va fi cadoul perfect pe care i-l poți oferi. Comandă-l și tu pe cel potrivit și nu vei regreta alegerea făcută. Calitatea tocătorului este una de invidiat, așa că acest cadou va fi folosit și apreciat mult timp.
Conține 25 produse.

Tocător din lemn pentru pescari

Pescarii au de multe ori și pasiunea de a găti. Astfel, pentru cei mai buni bucătari pescari noi am realizat o gamă largă de tocătoare din lemn personalizate. Un astfel de tocător din lemn pentru pescari va deveni cadoul ideal, dar va fi și foarte util. Tocătorul este gravat într-un mod special ce va face ca designul să arate la fel ca în fiecare zi, indiferent de numărul de utilizări. Tocătorul va fi cu atât mai apreciat cu cât poate fi considerat un accesoriu pentru pescuit și pentru pregătit capturile gustoase. Comandă și tu un tocător din lemn pentru pescarul favorit și cu siguranță îi vei face un cadou de neuitat.

Tocător din lemn pentru motocicliști

Printre marile pasiuni ale motocicliștilor se numără și gătitul. Dacă și tu cunoști un motociclist care iubește să gătească, atunci oferă-i acest tocător din lemn pentru motocicliști. Acesta va iubi să folosească acest tocător la pregătirea unei mese delicioase după o tură cu motocicleta. Acest cadou personalizat este foarte apreciat de clienții noștri, așa că nu mai sta pe gânduri și plasează și tu o comandă chiar acum. Calitatea este garantată, așa că vei fi 100% mulțumit.

Tocătoare din lemn personalizate

Pe lângă variantele prezentate, pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de alte variante de tocătoare din lemn personalizate. Categoria de tocătoare din lemn te așteaptă să o descoperi, așa că nu mai sta pe gânduri și plasează și tu o comandă chiar acum. Avem inclusiv modele de tocătoare din lemn personalizate pentru electricieni, mecanici, fermieri etc., mai pe scurt pentru oricine. Dispunem de modele inclusiv pentru cei pasionați de drumeții pe munte sau pescuit. În plus, îți putem grava tocătorul din lemn cu propriul design, astfel încât să te bucuri sau să poți oferi cel mai tare și interesant cadou personalizat. Dimensiunile tocătorului sunt de 290 mm x 190 mm x 15 mm, ceea ce îl va face să fie foarte ușor de folosit. Comandă și tu chiar acum!

Mai multe