Hobby 

Pasiunea este ceva indispensabil vieții. Nu contează ce faceți, colectați timbre, windsurfing sau practicați tirul cu bile de plastic, cel mai important lucru este ceea ce simțiti atunci când va ocupați cu ceva plăcut și mai ales cînd aveți posibilitatea să purtați un tricou cu imprimeu ce se referă la hobby-ul ales.
Conține 107 produse.

Subcategorii

 • Pescar

  Cel mai bun cadou pentru pescar? Dă-i liniște și pace!

  Pescuitul este, spre deosebire de aparențe, o activitate foarte populară, pe care o practică foarte mulți oameni de toate vârstele. Nu trebuie omis faptul că marea majoritate sunt bărbați, aproape nici o femeie nu rezistă să stea atîta timp în același loc, mai ales datorită faptului că în timpul pescuitului trebuie să păstrezi tăcerea maximă. Un bărbat la pescuit se simte ca acasă (sau mai bine) stă în pace, liniște, bere, super-echipament, asta fiind ceea ce tigrilor le place cel mai mult. O astfel de izolare din lumea obișnuită și zgomotoasă este un mare cadou pentru pescar. Pescuitul poate fi o ocazie fantastică de a medita, de a analiza realizările făcute, de a planifică un viitor mai apropiat sau îndepărtat, de a readapta prioritățile vieții. De asemenea, puteți bea șapte beri în loc de două și puteți naviga în spațiu, îmbinându-vă spiritual cu natură care este în jur.

  Fiecare tip este un inspector de gadget în acest caz, într-un tricou de pescuit.

  Pescuitul nu e doar o ședință cu berea în mînă și alungarea țînțarilor.

  Pentru acest hobby aveți nevoie de o serie de gadgeturi care vă permit să prindeți cele mai impresionante și mai mari exemplare din lacurile noastre. O tijă de pescuit bună în mâinile unui pescar calificat este că cea mai ascuțită sabie îndreptată direct în abisul lacului. Apoi avem un flotor, o momeală, o super valiză pentru toate acestea și în cele din urmă este timpul pentru o  adevărata cămașă de pescuit. Nu există un astfel de pasionat care să nu vrea să aibă o cămașă suplimentară cu o amprentă care să se refere la pasiunea sa. Acum nu este nici o problemă să cumperi o cămașă și să-ți îmbraci prietenul pescar. Câteva modele amuzante și deja avem o idee de cadou pentru pescar. Nu există nimic mai potrivit decît un cadou universal, pe care destinatarul îl poate folosi în multe feluri, nu numai pentru pescuit, ci și că un instrument pentru a sărbători tot felul de evenimente sau întâlniri cu prietenii.

  Ce să faci când e rece și vrei să mergi la pescuit?

  Cămașa cu imprimeu pentru pescar este doar începutul.

  Poate că nu ne cunoaștem prea bine după cârlige și vene, dar avem haine de primă clasă. În plus pe lîngă o cămașă confortabilă și durabilă, cu un design imprimat, puteți cumpăra de asemenea, un hanorac cald sau un fleece foarte practic. Totul la prețuri accesibile și de înaltă calitate. Îmbrăcămintea potrivită pentru pescuit reprezintă baza fiecărei călătorii reușite la lac. La urma urmei, pasiunea trebuie să fie cultivată nu numai atunci când soarele strălucește, iar o briză rece miroase proaspăt pe obraji. Pescuitul este un fel de călătorie în condiții nefavorabile. Scrieți la adresa magazin@garibald.ro și vă vom ajută să vă îmbrăcați prietenul dvs pescar, astfel încât timpul petrecut la pescuit să fie o plăcere.

 • Motocicleta

  Motocicletă, jachetă din piele, șoseaua dreaptă și tricoul de motociclist.

  Măcar un pic, dar fiecare dintre noi este un fan al îmblînzirii unei motociclete. Nu contează atît de mult dacă este un Harley Davidson sau ceva sportiv super-rapid, important e faptul cum îți va pîlpăi părul de la curent în timpul unei călătorii nesfârșite. Deși motociclistul este asociat în primul rând cu o jachetă din piele, mai apoi(desigur n-am uitat și de motocicletă) este un tricou negru cu imprimeu. De obicei, este vorba de un craniu sau de un craniu ars, cu toate astea nimeni nu va încurca să-i diversificați dulapul unui motociclist. Probabil asta nu va face nimic deosebit, însă vă vom spune că nu trebuie să comandați numaidecit un tricou negru, puteți imprima orice alt design pe orice culoare, dar nu vă faceți griji, și pentru cele negre sunt o mulțime de variante. Aceasta ar fi o idee extraordinară pentru un motociclist. În loc să-i dăruiți un whiskey și să provoace pericole pe drum în urma consumului de alcool, cumpăratii mai bine un tricou nou pentru el, la sigur va fi de folos acea rezerva pentru a-și schimbă hainele fără să se mai întoarcă acasă pentru a face acest lucru.

  A fi un motocislist nu înseamnă doar țigări, fum și cauciucuri

  La prima vedere, un motociclist pe Harley este un tip foarte înfricoșător, cu o barbă lungă, cu care mai bine să nu ai deaface. Realitatea este destul de diferită. Într-adevăr puțini dintre ei se ocupă de caritate și livrează cadouri nevoiașilor, dar cu toate acestea sunt oameni foarte drăguți care se bucură de un stil specific de a fi și de a se îmbrăca. În ceea ce privește dress-codul, puteți caută în gama noastră largă de haine un super cadou pentru motocilcist. Am pregătit o serie de imagini și imprimeuri care pot fi folosite că sursă de inspirație atunci cînd alegeți cadoul potrivit oricărui tip de aniversare sau ocazie. Tricourile noastre pentru motociclist sunt o alegere bună, deoarece calitatea produselor prezentate va va suprinde plăcut. Bumbacul se poartă foarte bine și asigură confort, imprimeurile sunt rezistente și va vor bucură chiar și după spălări repetate.

 • Munții
pe pagină
Showing 1 - 50 of 107 items
Showing 1 - 50 of 107 items

Lasați-va dus de val purtînd un tricou cu hobby-ul dvs

Viața cotidiană a multora dintre noi arată destul de asemănător, așa ca și cum am fi sclavi pentru întreaga zi și apoi seara pe canapea să-ți odihnești trupul fără a mai dori să te ocupi cu ceva. Ne odihnim privind televizorul și cam atît. Această nu este cea mai bună sau mai sănătoasă moda...

Lasați-va dus de val purtînd un tricou cu hobby-ul dvs

Viața cotidiană a multora dintre noi arată destul de asemănător, așa ca și cum am fi sclavi pentru întreaga zi și apoi seara pe canapea să-ți odihnești trupul fără a mai dori să te ocupi cu ceva. Ne odihnim privind televizorul și cam atît. Această nu este cea mai bună sau mai sănătoasă modalitate de a vă recupera după o zi grea. Interesele și pasiunile noastre vin cu timpul și ne relaxează mult. Este cu siguranță mai bine să vă dedicați timpul liber pentru a vă ocupă cu ceva ce va place cu adevărat. Există o vorba înțeleapta: "A te odihni nu înseamnă să faci nimic, ci să faci ceva diferit decât anterior". Toată lumea are preferințe individuale pentru a-și petrece timpul liber, unii se relaxează pe parcursul câtorva kilometri, alții sunt că nou-născut după o oră pe un scaun cu o carte în mînă. Există foarte multe tipuri de ocupații în timpul liber și noi am reușit să creeam o colecție întreagă în acest sens.

Căutați idei de cadou pentru persoană dragă?

E minunat că ai venit aici! Nu trebuie să continui căutările, pentru că tricourile cu tematică hobby-uri sunt o idee minunată de cadou pentru un pasionat din orice domeniu. Doar oamenii cu gîndire deschisă sunt cei ce au și un hobby, acestor oameni nu are cum să nu le placă tricourile imprimate. Poate că este chiar mai sigur decât încercarea de a căuta cadouri strict asociate cu o anumită pasiune, posibil prietenul nostru să nu ducă nevoie de acel obiect și atunci nu-l va utiliza. Și da, tricoul despre hobby este o idee de cadou universal pentru orice ocazie și va funcționa perfect. Fără prea multe cheltuieli puteți crea un set cadou ce constă dintr-un tricou cu imprimeu despre pasiunea să și ceva fin cum ar fi bomboane din ciocolată sau o sticlă de ceva bun. Comandați astăzi online cu livrare la domiciliu, e convenabil.

Mai multe