Hobby 

Pasiunea este ceva indispensabil vieții. Nu contează ce faceți, colectați timbre, windsurfing sau practicați tirul cu bile de plastic, cel mai important lucru este ceea ce simțiti atunci când va ocupați cu ceva plăcut și mai ales cînd aveți posibilitatea să purtați un tricou cu imprimeu ce se referă la hobby-ul ales.
Conține 638 produse.

Subcategorii

 • Pescar

  Cel mai bun cadou pentru pescar? Dă-i liniște și pace!

  Pescuitul este, spre deosebire de aparențe, o activitate foarte populară, pe care o practică foarte mulți oameni de toate vârstele. Nu trebuie omis faptul că marea majoritate sunt bărbați, aproape nici o femeie nu rezistă să stea atîta timp în același loc, mai ales datorită faptului că în timpul pescuitului trebuie să păstrezi tăcerea maximă. Un bărbat la pescuit se simte ca acasă (sau mai bine) stă în pace, liniște, bere, super-echipament, asta fiind ceea ce tigrilor le place cel mai mult. O astfel de izolare din lumea obișnuită și zgomotoasă este un mare cadou pentru pescar. Pescuitul poate fi o ocazie fantastică de a medita, de a analiza realizările făcute, de a planifică un viitor mai apropiat sau îndepărtat, de a readapta prioritățile vieții. De asemenea, puteți bea șapte beri în loc de două și puteți naviga în spațiu, îmbinându-vă spiritual cu natură care este în jur.

  Fiecare tip este un inspector de gadget în acest caz, într-un tricou de pescuit.

  Pescuitul nu e doar o ședință cu berea în mînă și alungarea țînțarilor.

  Pentru acest hobby aveți nevoie de o serie de gadgeturi care vă permit să prindeți cele mai impresionante și mai mari exemplare din lacurile noastre. O tijă de pescuit bună în mâinile unui pescar calificat este că cea mai ascuțită sabie îndreptată direct în abisul lacului. Apoi avem un flotor, o momeală, o super valiză pentru toate acestea și în cele din urmă este timpul pentru o  adevărata cămașă de pescuit. Nu există un astfel de pasionat care să nu vrea să aibă o cămașă suplimentară cu o amprentă care să se refere la pasiunea sa. Acum nu este nici o problemă să cumperi o cămașă și să-ți îmbraci prietenul pescar. Câteva modele amuzante și deja avem o idee de cadou pentru pescar. Nu există nimic mai potrivit decît un cadou universal, pe care destinatarul îl poate folosi în multe feluri, nu numai pentru pescuit, ci și că un instrument pentru a sărbători tot felul de evenimente sau întâlniri cu prietenii.

  Ce să faci când e rece și vrei să mergi la pescuit?

  Cămașa cu imprimeu pentru pescar este doar începutul.

  Poate că nu ne cunoaștem prea bine după cârlige și vene, dar avem haine de primă clasă. În plus pe lîngă o cămașă confortabilă și durabilă, cu un design imprimat, puteți cumpăra de asemenea, un hanorac cald sau un fleece foarte practic. Totul la prețuri accesibile și de înaltă calitate. Îmbrăcămintea potrivită pentru pescuit reprezintă baza fiecărei călătorii reușite la lac. La urma urmei, pasiunea trebuie să fie cultivată nu numai atunci când soarele strălucește, iar o briză rece miroase proaspăt pe obraji. Pescuitul este un fel de călătorie în condiții nefavorabile. Scrieți la adresa magazin@garibald.ro și vă vom ajută să vă îmbrăcați prietenul dvs pescar, astfel încât timpul petrecut la pescuit să fie o plăcere.

 • Motocicleta

  Motocicletă, jachetă din piele, șoseaua dreaptă și tricoul de motociclist.

  Măcar un pic, dar fiecare dintre noi este un fan al îmblînzirii unei motociclete. Nu contează atît de mult dacă este un Harley Davidson sau ceva sportiv super-rapid, important e faptul cum îți va pîlpăi părul de la curent în timpul unei călătorii nesfârșite. Deși motociclistul este asociat în primul rând cu o jachetă din piele, mai apoi(desigur n-am uitat și de motocicletă) este un tricou negru cu imprimeu. De obicei, este vorba de un craniu sau de un craniu ars, cu toate astea nimeni nu va încurca să-i diversificați dulapul unui motociclist. Probabil asta nu va face nimic deosebit, însă vă vom spune că nu trebuie să comandați numaidecit un tricou negru, puteți imprima orice alt design pe orice culoare, dar nu vă faceți griji, și pentru cele negre sunt o mulțime de variante. Aceasta ar fi o idee extraordinară pentru un motociclist. În loc să-i dăruiți un whiskey și să provoace pericole pe drum în urma consumului de alcool, cumpăratii mai bine un tricou nou pentru el, la sigur va fi de folos acea rezerva pentru a-și schimbă hainele fără să se mai întoarcă acasă pentru a face acest lucru.

  A fi un motocislist nu înseamnă doar țigări, fum și cauciucuri

  La prima vedere, un motociclist pe Harley este un tip foarte înfricoșător, cu o barbă lungă, cu care mai bine să nu ai deaface. Realitatea este destul de diferită. Într-adevăr puțini dintre ei se ocupă de caritate și livrează cadouri nevoiașilor, dar cu toate acestea sunt oameni foarte drăguți care se bucură de un stil specific de a fi și de a se îmbrăca. În ceea ce privește dress-codul, puteți caută în gama noastră largă de haine un super cadou pentru motocilcist. Am pregătit o serie de imagini și imprimeuri care pot fi folosite că sursă de inspirație atunci cînd alegeți cadoul potrivit oricărui tip de aniversare sau ocazie. Tricourile noastre pentru motociclist sunt o alegere bună, deoarece calitatea produselor prezentate va va suprinde plăcut. Bumbacul se poartă foarte bine și asigură confort, imprimeurile sunt rezistente și va vor bucură chiar și după spălări repetate.

 • Munții

  Idei de cadouri pentru cei ce iubesc munții

  Drumețiile și camping-ul pe munte sunt doar două activități preferate de cei ce adoră munții. Ținând cont de aceste lucruri, Garibald.ro vă oferă cele mai bune idei de cadouri pentru cei ce iubesc munții. În opinia noastră, dar ținând cont și de părerile numeroșilor clienți mulțumiți, cadourile personalizate sunt cele mai bune cadouri pentru cei ce iubesc munții. Așadar, în funcție de activitatea desfășurată pe munte puteți opta pentru diferite cadouri personalizate.

  O cană personalizată sau un termos cu imprimeu ar fi cadouri potrivite pentru cei care iubesc cafeaua. De asemenea, o cană imprimată cu un design referitor la activitățile preferate poate fi excelentă și la domiciliu, deoarece va produce mereu sentimente plăcute. În plus, o cană personalizată cu poza preferată dintr-o drumeție pe munte poate fi un cadou excelent.

  Pentru persoanele ce se aventurează pe munte, puteți opta pentru cadouri mult mai tehnice, precum un briceag personalizat. De asemenea, există persoane pentru care camping-ul este o pasiune foarte mare, iar pentru acestea puteți alege din numeroasele noastre tricouri personalizate.

  Tricouri imprimate pentru iubitorii de drumeții pe munte

  Tricourile personalizate sunt cadouri perfecte pentru iubitorii de drumeții pe munte. Acestea pot fi purtate la camping sau în timpul drumețiilor, dar și acasă pentru a avea mereu sentimente plăcute în legătură cu pasiunea avută. Dorim să știți că tricourile imprimate pentru iubitorii de drumeții pe munte pot fi purtate fără probleme în acest context, deoarece au o rezistență crescută. Sunt realizate din bumbac de cea mai bună calitate, fiind prietenoase cu pielea. Imprimeul este realizat printr-o metodă specială ce îi oferă o rezistență ridicată chiar și după numeroase spălări sau purtări.

  Dacă doriți să achiziționați tricouri imprimate pentru iubitorii de drumeții pe munte vă invităm să răsfoiți categoria noastră pentru acest lucru. Totuși, dacă vreți să personalizați și mai mult cadouri, puteți să ne trimiteți imaginile sau mesajele dorite, iar ele vor apărea pe tricou. Astfel, vă puteți asigura că veți face cele mai frumoase cadouri pentru cei ce iubesc munții. Comandați chiar acum!

 • Bicicletă

  Tricouri cu design pentru cei ce iubesc să meargă pe bicicletă

  Fanii ciclismului merită cele mai bune cadouri, iar noi vă sfătuim să le oferiți câteva din gama noastră de tricouri cu design pentru cei ce iubesc să meargă pe bicicletă. Noi vă oferim foarte multe idei de tricouri, toate fiind potrivite pentru a fi integrate în garderoba unui biciclist. Fie că doriți un tricou alb sau unul negru, tricourile cu design pentru cei ce iubesc să meargă pe bicicletă sunt disponibile, dar vin și la pachet cu mesaje interesante și originale. Purtând un tricoul personalizat, un biciclist va atrage toate privirile în mod pozitiv. Trebuie să știți că noi vă punem la dispoziție o mulțime de modele de tricouri imprimate, dar puteți personaliza tricoul așa cum doriți, astfel încât să faceți cel mai frumos cadou pentru un iubitor de biciclete.

  Tricouri amuzante pentru cei ce iubesc să meargă pe bicicletă

  Este important să știți că bicicliștii au un simț al umorului extrem de dezvoltat. Astfel, nu ezitați să le faceți cadou un tricou amuzant. Tricourile noastre au atât texte amuzante, cât și imagini interesante ce vor stârni admirația. Dacă alegeți să cumpărați tricouri amuzante pentru cei ce iubesc să meargă pe bicicletă, dorim să vă asigurăm că acestea sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să ofere cel mai bun confort. În acest mod, tricourile cu imprimeu pot fi folosite ca obiect vestimentar zilnic sau pot fi utilizate chiar și atunci când dați o tură cu bicicleta.

  Înainte de a achiziționa tricoul amuzant dorit, nu uitați să consultați tabelul cu mărimi special destinat. Chiar dacă ați ales un model adecvat, mărimea contează foarte mult. Astfel, dacă tricoul se potrivește din punct de vedere al materialului, mărimii și design-ului, totul este perfect, iar cadoul va fi ținut minte o viață.

 • Cai

  Comandați chiar acum cele mai tari cadouri pentru pasionații de călărie

  Călăria reprezintă una dintre cele mai frumoase pasiune pe care le poate avea o persoană. Așadar, în cazul în care cunoști o persoană ce iubește să călărească, oferă-i un cadou minunat și care să îi facă ziua mai bună. Pe site-ul Garibald.ro sunt disponibile o mulțime de variante de cadouri pentru pasionații de călărie, așa că nu mai sta pe gânduri și aruncă chiar acum o privire. Comandă produsele disponibile pe platforma Garibald.ro și cu siguranță vei oferi cele mai tari cadouri pentru pasionații de călărie.

  Tricouri cu imprimeu pentru pasionații de călărie

  Tricourile cu imprimeu reprezintă o idee excelentă de cadouri pentru pasionații de călărie. Pe platforma noastră online sunt disponibile o mulțime de tricouri cu imprimeu pentru pasionații de călărie, așa că te invităm să arunci chiar acum o privire și să le comanzi pe cele care se potrivesc cel mai bine. Pe site sunt disponibile inclusiv modele funny de tricouri pentru pasionații de călărie, acestea fiind cadourile ideale pentru cei cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat. În plus, îți oferim și posibilitatea de a personaliza tricourile după propriile dorințe, tocmai pentru a putea obține cele mai tari și originale cadouri pentru cei pasionați de călărie. Spre exemplu, tricoul poate fi personalizat cu o poză în care este prezent calul preferat.

  Orice modele de tricouri cu imprimeu ai alege, îți garantăm că acestea sunt cele mai bune cadouri pentru pasionații de călărie. Astfel, toate tricourile pentru cei ce iubesc să călărească sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate. În plus, tricourile au o rezistență crescută și își vor menține aspectul nou chiar și după mai multe purtări și spălări, în ciuda trecerii anilor.

  Cadouri personalizate pentru pasionații de călărie

  În opinia noastră, cele mai bune cadouri pentru pasionații de călărie sunt cadourile personalizate. Pe platforma online Garibald.ro sunt disponibile foarte multe variante de cadouri pentru pasionații de călărie, cum ar fi căni cu design sau chiar perne cu imprimeu. Modelele sunt variate, dar vă oferim și posibilitatea de a personaliza aceste produse cu imaginile și textele dorite. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție design-ul dorit, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai frumoase și interesante cadouri pentru cei pasionați de călărie. Comandă și tu chiar acum și cu siguranță nu vei regreta!

 • Dans

  Tricouri personalizate pentru iubitorii de dans

  Avem o experiență vastă în ceea ce privește cadourile, iar atunci când vine vorba despre iubitorii de dans vă recomandăm cu toată căldura tricourile personalizate pentru dansatori. Pe site-ul nostru puteți descoperi o mulțime de tricouri personalizate pentru iubitorii de dans, așa că vă recomandăm să aruncați chiar acum o privire. Modelele sunt variate, iar unele chiar foarte amuzante, așa că șansele să nu găsiți un model pe gustul dumneavoastră sunt destul de mici. Avem o mulțime de clienți mulțumiți, așa că ne dorim să deveniți și dumneavoastră unul dintre ei comandând din gama noastră de tricouri pentru iubitorii de dans.

  În cazul în care doriți să fiți mai original atunci când optați pentru aceste tricouri pentru iubitorii de dans, dorim să vă informăm că vă punem la dispoziție și posibilitatea de a personaliza tricourile pentru pasionații de dans după propriile dumneavoastră dorințe. Așadar, trebuie să ne puneți la dispoziție ideile dumneavoastră, mai exact imaginile și textele pe care le doriți imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea și livrarea celor mai frumoase tricouri personalizate pentru iubitorii de dans.

  Tricouri cu design de cea mai bună calitate

  Indiferent de modelele alese de tricouri personalizate pentru iubitorii de dans, de dorim să știți că nu veți regreta. Toate tricourile personalizate pentru dansatori sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, ceea ce le va face să fie foarte comode în timpul unui dans, dar și foarte prietenoase cu pielea. De asemenea, imprimeul este realizat cu pigmenți speciali și calitativi, iar din acest motiv vă puteți bucura de aceste tricouri pentru iubitorii de dans pentru mai mult timp, chiar și după numeroase spălări sau purtări.

  În final, dorim să vă recomandăm ca înainte de a comanda să consultați tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site. În acest fel veți putea alege tricouri personalizate perfecte din toate punctele de vedere pentru un dansator. Aruncați chiar acum o privire și comandați cele mai frumoase tricouri pentru iubitorii de dans.

 • Columbofil

  Cadouri personalizate pentru columbofili

  Echipa Garibald.ro este specializată în vânzarea de cadouri, așa că puteți avea încredere deplină atunci când comandați un produs de pe acest site. Pentru iubitorii de porumbei avem o mulțime de variante de cadouri personalizate, deoarece acestea sunt cele mai apreciate. Cadourile personalizate pentru iubitorii de porumbei sunt cadouri perfecte, deoarece sunt originale, la modă, dar și foarte ingenioase.

  Printre cele mai apreciate și comandate cadouri pentru columbofili se regăsesc și pernele și cănile imprimate. Acestea sunt cadouri interesante și care vor aduce doar bună dispoziție. Spre exemplu, puteți opta pentru o cană imprimată ce va aduce doar emoții pozitive atunci când este savurată cafeaua sau ceaiul. Cănile sunt cele mai frumoase cadouri pentru columbofili și pot fi alese din modelele disponibile sau pot fi imprimate cu propriile texte și imagini. Orice ați alege, cu siguranță nu veți da greș.

  Tricouri personalizate pentru columbofili

  Porumbeii sunt pasările ce au atras adorația multor persoane și care reprezintă obiectul unei pasiuni foarte frumoase. Așadar, există un număr mare de iubitori de porumbei, iar cadourile pentru aceștia sunt disponibile în număr foarte mare pe site-ul Garibald.ro. Printre cele mai preferate cadouri pentru columbofili se numără și tricourile personalizate. Dispunem de un număr crescut de modele de tricouri personalizate pentru iubitorii de porumbei, multe dintre acestea fiind amuzante. În plus, vă oferim și posibilitatea de a personaliza tricourile exact așa cum vă doriți. Acest lucru se realizează într-un mod foarte simplu, iar tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți imaginile și mesajele pe care le doriți imprimate.

  Calitatea tricourilor personalizate pentru columbofili este de invidiat, deoarece folosim doar tricouri realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate. De asemenea, imprimeul are o rezistență crescută și va avea aspect nou chiar și după mai multe spălări sau purtări. Comandați chiar acum și dumneavoastră un astfel de cadou pentru columbofili.

 • Serialele

  Cadouri personalizate pentru iubitorii de seriale

  Noi suntem experți atunci când vine vorba despre cadouri, așa că vă recomandăm să țineți cont de sfaturile noastre cu privire la acest subiect. În opinia noastră, dar ținând cont și de numeroșii noștri clienți mulțumiți, cele mai bune cadouri pentru iubitorii de seriale sunt cadourile personalizate. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de variante și modele de cadouri pentru iubitorii de seriale din care să alegeți, astfel încât să oferiți cele mai tari cadouri. Spre exemplu puteți opta pentru o pernă cu design sau pentru o cană cu imprimeu. Pernele cu design sunt cadouri perfecte pentru iubitorii de seriale, atunci când aceștia se relaxează pe canapea, iar cănile cu design sunt perfecte atunci când se dorește savurarea unei băuturi fierbinți alături de episodul preferat din serial. Modelele sunt variate, dar puteți alege și varianta personalizării produselor, astfel încât să oferiți cele mai tari cadouri pentru iubitorii de seriale.

  Tricouri cu imprimeu pentru iubitorii de seriale

  Pentru iubitorii de seriale avem disponibile și o mulțime de modele de tricouri cu imprimeu. Noi considerăm că tricourile cu imprimeu sunt unele dintre cele mai potrivite cadouri pentru iubitorii de seriale. Dispunem de numeroase tipuri de tricouri pentru iubitorii de seriale, dar vă oferim și posibilitatea de a personaliza tricourile după propriile dorințe, de exemplu cu personajele preferate din serialul iubit. Nu mai stați pe gânduri și comandați tricouri pentru iubitorii de seriale, acestea fiind cele mai calitative cadouri. Toate tricourile pentru iubitorii de seriale sunt realizate integral din bumbac, iar imprimeul are o rezistență crescută, deoarece este realizat folosind tehnici speciale și pigmenți foarte buni. În final, dorim să vă informăm cu privire la tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site, acesta fiind o unealtă de mare ajutor atunci când vă doriți să faceți un cadou perfect din toate punctele de vedere pentru un iubitor de seriale.

 • Echitaţie

  Tricouri cu design pentru pasionații de echitație

  O idee foarte bună de cadouri pentru pasionații de echitație o reprezintă tricourile cu design. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de tricouri cu design pentru pasionații de echitație, așa că vă invităm să aruncați o privire și să le comandați pe cele care vi se potrivesc. Sunt disponibile inclusiv modele amuzante de tricouri pentru pasionații de echitație, acestea fiind cadouri foarte bune pentru cei cu un simț al umorului bine dezvoltat. În plus, vă oferim posibilitatea de a personaliza tricourile după propriile dorințe, astfel încât să puteți obține cel mai frumos și original cadou pentru un pasionat de echitație. De exemplu, puteți personaliza tricoul cu cea mai frumoasă poză cu calul preferat.

  Indiferent de modelele alese de tricouri cu design pentru pasionații de echitație, acestea sunt cadourile perfecte. Astfel, toate tricourile pentru pasionații de echitație sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, iar din acest motiv vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. În plus, au o rezistență crescută și vor arăta ca noi chiar mai mulți ani, în ciuda numeroaselor purtări sau spălări.

  Cadouri personalizate pentru pasionații de echitație

  În opinia noastră, cele mai bune cadouri pentru pasionații de echitație sunt cadourile personalizate. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de cadouri pentru pasionații de echitație, de exemplu căni cu design sau perne cu imprimeu, dar vă oferim și posibilitatea de a le personaliza, astfel încât să obțineți cadouri mult mai originale. Tot ce trebuie să faceți este să ne puneți la dispoziție imaginile și textele dorite, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai frumoase și interesante cadouri pentru pasionații de echitație. Comandați și dumneavoastră chiar acum!

 • Camping
pe pagină

Mai multe