Hobby 

Pasiunea este ceva indispensabil vieții. Nu contează ce faceți, colectați timbre, windsurfing sau practicați tirul cu bile de plastic, cel mai important lucru este ceea ce simțiti atunci când va ocupați cu ceva plăcut și mai ales cînd aveți posibilitatea să purtați un tricou cu imprimeu ce se referă la hobby-ul ales.
Conține 249 produse.

Subcategorii

 • Pescar

  Cel mai bun cadou pentru pescar? Dă-i liniște și pace!

  Pescuitul este, spre deosebire de aparențe, o activitate foarte populară, pe care o practică foarte mulți oameni de toate vârstele. Nu trebuie omis faptul că marea majoritate sunt bărbați, aproape nici o femeie nu rezistă să stea atîta timp în același loc, mai ales datorită faptului că în timpul pescuitului trebuie să păstrezi tăcerea maximă. Un bărbat la pescuit se simte ca acasă (sau mai bine) stă în pace, liniște, bere, super-echipament, asta fiind ceea ce tigrilor le place cel mai mult. O astfel de izolare din lumea obișnuită și zgomotoasă este un mare cadou pentru pescar. Pescuitul poate fi o ocazie fantastică de a medita, de a analiza realizările făcute, de a planifică un viitor mai apropiat sau îndepărtat, de a readapta prioritățile vieții. De asemenea, puteți bea șapte beri în loc de două și puteți naviga în spațiu, îmbinându-vă spiritual cu natură care este în jur.

  Fiecare tip este un inspector de gadget în acest caz, într-un tricou de pescuit.

  Pescuitul nu e doar o ședință cu berea în mînă și alungarea țînțarilor.

  Pentru acest hobby aveți nevoie de o serie de gadgeturi care vă permit să prindeți cele mai impresionante și mai mari exemplare din lacurile noastre. O tijă de pescuit bună în mâinile unui pescar calificat este că cea mai ascuțită sabie îndreptată direct în abisul lacului. Apoi avem un flotor, o momeală, o super valiză pentru toate acestea și în cele din urmă este timpul pentru o  adevărata cămașă de pescuit. Nu există un astfel de pasionat care să nu vrea să aibă o cămașă suplimentară cu o amprentă care să se refere la pasiunea sa. Acum nu este nici o problemă să cumperi o cămașă și să-ți îmbraci prietenul pescar. Câteva modele amuzante și deja avem o idee de cadou pentru pescar. Nu există nimic mai potrivit decît un cadou universal, pe care destinatarul îl poate folosi în multe feluri, nu numai pentru pescuit, ci și că un instrument pentru a sărbători tot felul de evenimente sau întâlniri cu prietenii.

  Ce să faci când e rece și vrei să mergi la pescuit?  Cămașa cu imprimeu pentru pescar este doar începutul.

  Poate că nu ne cunoaștem prea bine după cârlige și vene, dar avem haine de primă clasă. În plus pe lîngă o cămașă confortabilă și durabilă, cu un design imprimat, puteți cumpăra de asemenea, un hanorac cald sau un fleece foarte practic. Totul la prețuri accesibile și de înaltă calitate. Îmbrăcămintea potrivită pentru pescuit reprezintă baza fiecărei călătorii reușite la lac. La urma urmei, pasiunea trebuie să fie cultivată nu numai atunci când soarele strălucește, iar o briză rece miroase proaspăt pe obraji. Pescuitul este un fel de călătorie în condiții nefavorabile. Scrieți la adresa magazin@garibald.ro și vă vom ajută să vă îmbrăcați prietenul dvs pescar, astfel încât timpul petrecut la pescuit să fie o plăcere.

 • Motocicleta

  Motocicletă, jachetă din piele, șoseaua dreaptă și tricoul de motociclist.

  Măcar un pic, dar fiecare dintre noi este un fan al îmblînzirii unei motociclete. Nu contează atît de mult dacă este un Harley Davidson sau ceva sportiv super-rapid, important e faptul cum îți va pîlpăi părul de la curent în timpul unei călătorii nesfârșite. Deși motociclistul este asociat în primul rând cu o jachetă din piele, mai apoi(desigur n-am uitat și de motocicletă) este un tricou negru cu imprimeu. De obicei, este vorba de un craniu sau de un craniu ars, cu toate astea nimeni nu va încurca să-i diversificați dulapul unui motociclist. Probabil asta nu va face nimic deosebit, însă vă vom spune că nu trebuie să comandați numaidecit un tricou negru, puteți imprima orice alt design pe orice culoare, dar nu vă faceți griji, și pentru cele negre sunt o mulțime de variante. Aceasta ar fi o idee extraordinară pentru un motociclist. În loc să-i dăruiți un whiskey și să provoace pericole pe drum în urma consumului de alcool, cumpăratii mai bine un tricou nou pentru el, la sigur va fi de folos acea rezerva pentru a-și schimbă hainele fără să se mai întoarcă acasă pentru a face acest lucru.

  A fi un motocislist nu înseamnă doar țigări, fum și cauciucuri

  La prima vedere, un motociclist pe Harley este un tip foarte înfricoșător, cu o barbă lungă, cu care mai bine să nu ai deaface. Realitatea este destul de diferită. Într-adevăr puțini dintre ei se ocupă de caritate și livrează cadouri nevoiașilor, dar cu toate acestea sunt oameni foarte drăguți care se bucură de un stil specific de a fi și de a se îmbrăca. În ceea ce privește dress-codul, puteți caută în gama noastră largă de haine un super cadou pentru motocilcist. Am pregătit o serie de imagini și imprimeuri care pot fi folosite că sursă de inspirație atunci cînd alegeți cadoul potrivit oricărui tip de aniversare sau ocazie. Tricourile noastre pentru motociclist sunt o alegere bună, deoarece calitatea produselor prezentate va va suprinde plăcut. Bumbacul se poartă foarte bine și asigură confort, imprimeurile sunt rezistente și va vor bucură chiar și după spălări repetate.

 • Munții

  Idei de cadouri pentru cei ce iubesc munții

  Drumețiile și camping-ul pe munte sunt doar două activități preferate de cei ce adoră munții. Ținând cont de aceste lucruri, Garibald.ro vă oferă cele mai bune idei de cadouri pentru cei ce iubesc munții. În opinia noastră, dar ținând cont și de părerile numeroșilor clienți mulțumiți, cadourile personalizate sunt cele mai bune cadouri pentru cei ce iubesc munții. Așadar, în funcție de activitatea desfășurată pe munte puteți opta pentru diferite cadouri personalizate.

  O cană personalizată sau un termos cu imprimeu ar fi cadouri potrivite pentru cei care iubesc cafeaua. De asemenea, o cană imprimată cu un design referitor la activitățile preferate poate fi excelentă și la domiciliu, deoarece va produce mereu sentimente plăcute. În plus, o cană personalizată cu poza preferată dintr-o drumeție pe munte poate fi un cadou excelent.

  Pentru persoanele ce se aventurează pe munte, puteți opta pentru cadouri mult mai tehnice, precum un briceag personalizat. De asemenea, există persoane pentru care camping-ul este o pasiune foarte mare, iar pentru acestea puteți alege din numeroasele noastre tricouri personalizate.

  Tricouri imprimate pentru iubitorii de drumeții pe munte

  Tricourile personalizate sunt cadouri perfecte pentru iubitorii de drumeții pe munte. Acestea pot fi purtate la camping sau în timpul drumețiilor, dar și acasă pentru a avea mereu sentimente plăcute în legătură cu pasiunea avută. Dorim să știți că tricourile imprimate pentru iubitorii de drumeții pe munte pot fi purtate fără probleme în acest context, deoarece au o rezistență crescută. Sunt realizate din bumbac de cea mai bună calitate, fiind prietenoase cu pielea. Imprimeul este realizat printr-o metodă specială ce îi oferă o rezistență ridicată chiar și după numeroase spălări sau purtări.

  Dacă doriți să achiziționați tricouri imprimate pentru iubitorii de drumeții pe munte vă invităm să răsfoiți categoria noastră pentru acest lucru. Totuși, dacă vreți să personalizați și mai mult cadouri, puteți să ne trimiteți imaginile sau mesajele dorite, iar ele vor apărea pe tricou. Astfel, vă puteți asigura că veți face cele mai frumoase cadouri pentru cei ce iubesc munții. Comandați chiar acum!

 • Bicicletă
 • Cai
 • Dans
 • Columbofil
 • Serialele
 • Echitaţie
pe pagină
Mai multe