Alte muncă 

Muncă îl îmbogățește pe om. Îi dă un sentiment de valoare, securitate, îi permite să se dezvolte în mai multe direcții. Această aduce satisfacție și vă ajută să vă faceți noi prieteni. Majoritatea timpului suntem ocupați cu ceva și este momentul potrivit să purtăm un tricou personalizat.
Conține 371 produse.

Subcategorii

 • Solidat

  În spatele tricoului se ascunde cineva

  De fapt, soldatul este un om obișnuit, cu excepția unor detalii, cum ar fi o condiție fizică excelentă, gândirea analitică și dorința de a-și sacrifică viața pentru țara ... Din fericire ne bucurăm de pace în lume de mai mulți ani, însă soldații oricum rămîn persoane foarte curajoase gata în orice moment să ajute.  Desigur, nu îi vom obligă să renunțe la uniformă de soldat în schimbul altor haine, acea uniformă este mai valoroasă decît o simplă haina și exprimă solidaritatea și pregătirea pentru orice. Tricourile noastre susțin această misiune și vă ajută încă o dată să arătați că sunteți un erou adevărat. Dacă o femeie face serviciul militar atunci un tricou cu o inscripție bine gîndită va da de înțeles celorlalți soldați că aici nu funcționează pick-up-ul.

  Ziua de naștere a unui soldat

  Înafara de gloante și o sticlă de tărie în formă de pușcă, puteți să vă gândiți și la o cămașa pentru soldat. Acesta va fi un dar extraordinar, practic și distractiv pentru orice ocazie. Calitatea produselor noastre este la nivel superior și nu aveți de ce să vă faceți griji. O cămașă moale și bine cusută pentru un soldat va rezistă foarte mult timp și îi va oferi o satisfacție în timpul purtării. Tricourile cu imprimeu pot fi comandate online și gratuit deoarece vor ajunge rapid și în caz de necesitate pot fi înlocuite. Nu ezitați să comandați astăzi cu livrare la domiciliu și bucurați-vă de o nouă cămașă super-soldat sau oferiți cuiva un cadou excepțional.

 • Sudor

  Masca sudorului ca o mască Zorro!

  Există multe profesii la care nu ne gândim deobicei, datorită faptului că efectele muncii lor nu sunt vizibile la prima vedere. Este aproape amuzant cât de des folosim lucrurile făcute de sudori fără să ne gândim cum au fost create. Dacă nu era vorba de concentrarea și profesionalismul lor, atunci cine știe ce tragedie s-ar fi întâmplat. Lăcașuri, acoperișuri, mașini, o mulțime de construcții sunt sigure numai pentru că un sudor știe ce face și poartă răspundere pentru muncă sa. Închişi în sălile de producție adesea nu primesc prea mult de la colegii lor sau de la restul societății. Este timpul că ei să părăsească întunericul și să-și strălucească electrozii. Pentru asta am realizat o cămașă pentru sudor. Amuzant, confortabil și să ofere satisfacție nesfârșită fără uzură. Imbracați-o și demostrați-vă rolul în societate

  Ce puteți cumpăra pentru o petrecere de aniversare a unui sudor?

  Cumpărarea cadourilor este uneori o adevărată corvoadă. În primul rând, trebuie să aveți o idee, apoi să gășiți un magazin cu o calitate și preț adecvat, chiar dacă o faceți pe internet, uneori durează mult timp. Și mai rău atunci când nu vă place ceva sau nu găsiți și cutreierati uneori jumătate din oraș. Desigur, dorim că darul nostru pentru sudor să fie potrivit la maximum, dar ce îi putem da? Butelii de gaz? Ochelari de sudare? Ideea este că nu ne pricepem în acest domeniu și nu trebuie să experimentăm. Este mai bine să găsiți ceva original, dar referindu-vă la pasiunea sau profesia sa. Aici vine tricoul pentru sudor. Un mare cadou practic pentru orice ocazie. Am testat ​​de mai multe ori și știm că un tricou imprimat este un lucru care generează un zâmbet pe față și bună dispoziție. Ceva pentru sudor și mai mult.

 • Veterinar

  Pisoiul e bolnav și stă mereu culcat

  Și probabil că nu va reuși să se recupereze dacă nimeni nu va avea grijă de el. Noi cu toții iubim animalele și nu ne putem imagina o situație în care n-am avea cui să ne adresăm în cazul în care se îmbolnăvește animăluțul nostru de companie. La fel că pentru oameni, o alimentație bună și mersul pe jos nu sunt suficiente. Animalele au nevoie periodic de consultări și medicamente speciale în caz de îmbolnăvire. Desigur, nu avem nici cea mai mică idee în fiziologia rozătoarelor și bovinelor, dar este ceva ce putem face. Dăruiți doctorilor voștri o mică bucurie prin intermediul unei cămăși cu imprimeu pentru veterinari. Practicitatea și umorul vor fi minunate nu numai pentru a lucra cu animalele de companie, ci și pentru petrecerea timpului liber cu prietenii sau familia.

  Un cadou pentru ziua de naștere a medicului veterinar

  Chiar dacă un veterinar își petrece foarte mult timp la cabinetul unde muncește, de asemenea mai are și viața să privată, merge la magazin după pâine, îi place să se relaxeze seară, sau chiar o dată pe ani îsi sărbătorește ziua de naștere. Să găsești un cadou original pentru veterinar este o mare provocare, deoarece pe de o parte el tratează animale și desigur, acest lucru este pasiunea lui, dar pe de altă parte, după o zi de preparate injectabile poate fi tentat să facă ceva cu totul diferit. Tricoul medicului veterinar este un remediu de aur, în special datorită gamei largi de imprimeuri pentru diverse situații. Acesta poate fi o nouă formă de marketing dacă este utilizat în timpul lucrului, deplasărilor de serviciu etc. În așa mod cu toții vor primi o doză de dispoziție bună și pe lîngă asta o informație utilă.

pe pagină

Există profesii la care nu au visat nici măcar strămoșii

Există o varietate foarte mare de profesii și tricourile ce se referă la ele, astfel am creeat o rubrica aparte cu profesiile cum ar fi apicultor, inginer, cofetar, moașă și multe altele. Cămășile personalizate sunt în trend și au devenit foarte populare în rândul tuturor grupurilor profesionale. Cel mai des ele sunt tratate ca fiind o idee de cadou, dar nu numai. Mulți oameni le cumpără pentru ei înșiși pentru a arăta cine sunt și în ce domenii au cea mai mare experiență. Datorită designului tricourile noastre imprimate sunt potrivite pentru toate ocaziile, plimbări, petreceri sau întâlniri cu prietenii.

Nu ai o idee de cadou? Nu contează, noi o avem!

Să faci cadouri deosebite devine tot mai greu în fiecare an, însă noi am creat o serie de obiecte drăguțe pentru a aduce fericirea în casele dvs. Avem și accesorii funcționale pentru cei ce-și doresc ceva frumos,rezistent și practic în casă lor, nu doar un obiect fără folos. S-a dovedit de mai multe ori - tricourile imprimate provoacă zâmbet pe fata destinatarului, chiar dacă din anumite motive nu intenționează să poarte cadoul. Tricourile pentru muncitori au multe proprietăți benefice, pe lânga aplauze, oferă căldură și confort. Calitatea produselor noastre oferă o satisfacție nesfârșită în timpul utilizării, ceea ce se păstrează ani de zile, datorită bumbacului de înaltă calitate și a imprimeurilor care nu se șterg.

Mai multe