Coafor 

Meseria de frizer este una specială și foarte apreciată. Dacă știi un frizer și vrei să îl surprinzi, atunci alege din gama noastră de cadouri pentru frizeri. Comandă și tu chiar acum de pe platforma Garibald.ro și vei oferi cele mai bune cadouri pentru frizeri.
Conține 3 produse.

Tricouri cu imprimeu personalizat pentru frizeri

Gama noastră de tricouri cu imprimeu te așteaptă cu cele mai interesante modele ce pot fi transformate inclusiv în cadouri excelente frizeri sau coafeze. Aruncă și tu o privire pe site-ul nostru și comandă cele mai ingenioase tricouri cu design pentru frizeri și coafeze. Tricourile sunt realizate în totalitate din bumbac de cea mai bună calitate, așa că vor fi purtate cu cea mai mare plăcere. În plus, imprimeul este realizat cu cei mai buni pigmenți, iar culorile se vor păstra ca noi chiar și după mai mulți ani. Dispunem de mărimi pentru oricine, așa că îți recomandăm să consulți tabelul special cu dimensiuni pentru a face alegerea perfectă. În plus, un astfel de tricou cu imprimeu poate deveni rapid o uniformă originală pentru locul de muncă. Comandă chiar acum un tricou cu imprimeu și vei oferi cel mai tare cadou pentru un frizer.

Căni cu design original pentru un frizer sau pentru o coafeză

Dacă ești în căutarea unui cadou care să aducă emoții pozitive și după ani de zile, atunci alege o cană din ceramică cu imprimeu pentru frizeri și coafeze. Pe platforma noastră poți găsi numeroase astfel de căni, acestea fiind cele mai bune cadouri pentru un frizer sau pentru o coafeză. Cănile sunt cadouri interesante și cool, dar care vor fi și foarte utile. O astfel de cană din ceramică pentru un frizer va aduce zâmbete pe buze ori de câte ori va fi folosită la savurarea unei cafele fierbinți înainte de o zi plină la lucru. Comandă și tu chiar acum și vei oferi cel mai tare cadou.

Perne cu imprimeu pentru un frizer

Un obiect decorativ simplu, dar foarte apreciat de frizeri este o pernă cu imprimeu. Alege din gama noastră de perne cu imprimeu pentru frizeri și oferă un cadou de neuitat. Acestea pot fi utilizate ca obiecte decorative sau pentru relaxare, dar indiferent de scop ele vor aduce doar emoții pozitive. Comandă și tu și nu vei regreta alegerea făcută, deoarece vei oferi cel mai tare cadou pentru un frizer sau pentru o coafeză.

Mai multe