Veterinar 

Bun venit pentru un veterinar sau o persoană care are un veterinar printre cunoscuții săi. Ați ajuns într-un loc unde subiectul tratării animalelor vine dintr-o parte ușor diferită. Am creat o serie specială de tricouri pentru medicii veterinari, în care vor putea trata în mod eficient toate animalele. Tricourile noastre adaugă câteva puncte la libertatea mișcărilor, claritatea gândirii și abilitățile manuale!
Conține 6 produse.

Pisoiul e bolnav și stă mereu culcat

Și probabil că nu va reuși să se recupereze dacă nimeni nu va avea grijă de el. Noi cu toții iubim animalele și nu ne putem imagina o situație în care n-am avea cui să ne adresăm în cazul în care se îmbolnăvește animăluțul nostru de companie. La fel că pentru oameni, o alimentație bună și mersul pe jos nu su...

Pisoiul e bolnav și stă mereu culcat

Și probabil că nu va reuși să se recupereze dacă nimeni nu va avea grijă de el. Noi cu toții iubim animalele și nu ne putem imagina o situație în care n-am avea cui să ne adresăm în cazul în care se îmbolnăvește animăluțul nostru de companie. La fel că pentru oameni, o alimentație bună și mersul pe jos nu sunt suficiente. Animalele au nevoie periodic de consultări și medicamente speciale în caz de îmbolnăvire. Desigur, nu avem nici cea mai mică idee în fiziologia rozătoarelor și bovinelor, dar este ceva ce putem face. Dăruiți doctorilor voștri o mică bucurie prin intermediul unei cămăși cu imprimeu pentru veterinari. Practicitatea și umorul vor fi minunate nu numai pentru a lucra cu animalele de companie, ci și pentru petrecerea timpului liber cu prietenii sau familia.

Un cadou pentru ziua de naștere a medicului veterinar

Chiar dacă un veterinar își petrece foarte mult timp la cabinetul unde muncește, de asemenea mai are și viața să privată, merge la magazin după pâine, îi place să se relaxeze seară, sau chiar o dată pe ani îsi sărbătorește ziua de naștere. Să găsești un cadou original pentru veterinar este o mare provocare, deoarece pe de o parte el tratează animale și desigur, acest lucru este pasiunea lui, dar pe de altă parte, după o zi de preparate injectabile poate fi tentat să facă ceva cu totul diferit. Tricoul medicului veterinar este un remediu de aur, în special datorită gamei largi de imprimeuri pentru diverse situații. Acesta poate fi o nouă formă de marketing dacă este utilizat în timpul lucrului, deplasărilor de serviciu etc. În așa mod cu toții vor primi o doză de dispoziție bună și pe lîngă asta o informație utilă.

Mai multe