Cadouri 

Dacă îți dorești să oferi cele mai tari cadouri, atunci ai ajuns în locul potrivit. Suntem experți în cadouri personalizate, așa că te vom ajuta să oferi cele mai bune daruri. Comandă și tu un astfel de cadou de pe Garibald.ro și îți garantăm că nu vei da greș.
Conține 1014 produse.

Subcategorii

 • Cadouri ocazionale

  Tricouri pentru adulți și body-uri pentru copii

  Printre cele mai apreciate cadouri personalizate comandate de clienții noștri se regăsesc tricourile cu imprimeu. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de tricouri cu imprimeu ce se pot transforma rapid în cele mai tari cadouri ocazionale. Modelele sunt foarte variate, așa că vei avea de unde să alegi. Consultă și tabelul cu mărimi pentru a alege dimensiunea perfectă și pentru a beneficia de cel mai tare cadou.

  Un body personalizat va fi un cadou perfect pentru micuțul tău, mai ales dacă acesta își sărbătorește ziua de naștere. Body-ul este un obiect vestimentar perfect pentru bebeluși așa că nu mai sta pe gânduri și comandă și tu unul. Calitatea sa este de invidiat, deoarece este confecționat integral din bumbac de cea mai bună calitate. Astfel, va fi foarte comod și prietenos cu pielea celui mic.

  Căni din ceramică și lădițe de bere

  O cană din ceramică cu imprimeu este alegerea perfectă pe care o poți face drept cadou ocazional. Acest cadou este destinat persoanelor care iubesc băuturile calde, cum ar fi cafeaua, ceaiul sau ciocolata caldă. Imprimeul de pe căni este special și va arăta ca nou chiar și după multiple utilizări și spălări. Comandă și tu o cană și vei oferi cel mai special cadou, indiferent de motivul pentru care îl oferi.

  Ziua de naștere a unui bărbat poate fi sărbătorită foarte bine cu o lădiță de bere personalizată. Site-ul nostru îți pune la dispoziție o mulțime de modele de lădițe de bere, iar tot ce trebuie să faci este să le descoperi și să le comanzi pe cele preferate. Satisfacția va fi garantată, așa că oferă și tu cele mai tari cadouri ocazionale.

  Șorț de bucătărie cu imprimeu

  Pentru persoanele care iubesc să gătească am pregătit un cadou special. Astfel, un cadou ocazional poate fi și un șorț de bucătărie cu imprimeu. Modelele sunt variate pe site, așa că vei găsi cu siguranță unul potrivit pentru persoana sărbătorită. Comandă și tu un șorț cu imprimeu și vei oferi negreșit cel mai frumos cadou.

 • Cadouri pentru

  Tricouri cu imprimeu amuzant, cadourile care vor aduce zâmbete pe buze

  Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că ești în căutarea unor cadouri speciale pentru cei dragi. Noi te vom ajuta să le alegi pe cele mai bune, așa că îți recomandăm cu mare căldură gama de tricouri cu imprimeu amuzant. Acestea sunt cadouri potrivite pentru orice ocazie, deoarece vor aduce instant zâmbetele pe fețele celor care le vor primi. Imprimeul nu este doar amuzant, ci și foarte rezistent, deoarece la realizarea sa au fost folosiți doar cei mai buni pigmenți. De asemenea, calitatea materialului este una de invidiat. Toate tricourile noastre sunt confecționate din cel mai bun bumbac, așa că sunt foarte comode și prietenoase cu pielea. Consultă tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site, astfel încât să poți oferi cele mai frumoase cadouri pentru o persoană dragă.

  Căni din ceramică cu imprimeu, cele mai utile cadouri

  O altă variantă excelentă de cadouri pentru cei dragi o reprezintă cănile din ceramică cu imprimeu. Acestea sunt cadouri interesante, dar și utile, așa că vor fi foarte apreciate. Dispunem de numeroase modele de căni din ceramică cu imprimeu, așa că vei găsi cu siguranță una care să se transforme într-un cadou de neuitat. De exemplu, avem căni pentru pescari, căni pentru soți, căni pentru electricieni și chiar căni pentru iubitorii de animale. Aruncă și tu o privire pe site și comandă cele mai frumoase cadouri personalizate.

  Perne cu imprimeu pentru orice ocazie

  Pernele cu imprimeu se numără printre cele mai interesante cadouri pentru orice ocazie. Dispunem de modele variate și ingenioase, dar îți oferim și posibilitatea de a le personaliza după bunul tău plac. Ne poți trimite imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai cool cadouri pentru cei dragi ție. Calitatea este garantată, așa că plasează și tu acum o comandă și oferă-i un cadou spectaculos unei persoane dragi.

pe pagină

Tricouri personalizate pentru orice ocazie

Fie că vrei să oferi un cadou pentru o aniversare, o zi de naștere sau fără motiv, tricourile personalizate sunt cele mai potrivite. Printre cele mai apreciate cadouri personalizate comandate se regăsesc tricourile cu imprimeu. Pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de tricouri cu imprimeu ce se pot transforma rapid în cele mai tari cadouri, indiferent de ocazie. Modelele sunt foarte variate, așa că vei avea de unde să alegi. Calitatea tricourilor este una de invidiat, deoarece sunt confecționate integral din bumbac de cea mai bună calitate. Consultă și tabelul cu mărimi pentru a alege dimensiunea perfectă pentru un tricou cu imprimeu personalizat și pentru a beneficia de cel mai tare cadou.

Perne cu imprimeu personalizat

Pernele cu imprimeu sunt cadouri foarte apreciate de clienții noștri. Dispunem de o gamă largă de astfel de perne cu imprimeu din care să alegi, dar îți oferim și posibilitatea de a le imprima după propriile tale dorințe. Astfel, tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și textele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în scurt timp re realizarea celor mai tari și originale perne cu imprimeu personalizat ce se vor transforma în cele mai bune cadouri. Calitatea este superioară, așa că pernele vor arăta ca noi mult timp. Oferă și tu un astfel de cadou și cu siguranță vei surprinde plăcut o persoană dragă .

Căni cu design amuzant

O cană din ceramică cu imprimeu amuzant este alegerea perfectă pe care o poți face drept cadou pentru orice ocazie. Acest cadou este destinat persoanelor care iubesc băuturile calde, cum ar fi cafeaua, ceaiul sau ciocolata caldă. Imprimeul de pe căni este special și este realizat cu ajutorul unor pigmenți de cea mai bună calitate așa că va arăta ca nou chiar și după multiple utilizări și spălări. Comandă și tu o cană din ceramică cu imprimeu și vei oferi cel mai special cadou, indiferent de motivul pentru care îl oferi.

Mai multe