Asistentă 

Iată locul unde ve-ți găsi super tricouri pentru asistente medicale. Perfect pentru uzul obișnuit, excelent pentru a ieși împreună cu prietenii, ideal că idee de cadou pentru o asistentă medicală.
Conține 40 produse.

Uniforma nu decorează omul, dar arată ce profesie are

Funcția de bază a îmbrăcămintei este protecția împotriva frigului și acoperirea corpului nostru de persoane străine. Desigur, civilizația a atins acest subiect și mai adînc, la fel că în toate domeniile și au făcut că hainele să fie o modalitate de a se exprimă. În cazul persoanelor ce activează în profesii specializate, haina mai reprezintă și un mijloc de protecție împotriva factorilor negativi și mai servesc drept delimitare pentru a diferenția funcțiile și domeniul de activitate. Putem realiza acest lucru prin achiziționarea unui tricou dedicat asistenței medicale.

Un exemplu excelent de utilizare a uniformei este profesia de asistentă medicală. Pe de o parte, îmbrăcămintea de lucru o protejează împotriva bacteriilor și pe de altă parte, știi cui să te adresezi în cazul în care ai nevoie de asistent medical.. Îmbrăcămintea albă are și semnificația simbolică. În cazul unei asistente, ea ne spune că ne uităm la o persoană care este foarte curată. O soră care administrează injecții uneori de câteva zeci de ori pe zi nu își poate permite să lucreze într-un costum murdar, deoarece va trezi emoții negative ale pacientului în adresa sănătății, cu toate că nu există un pericol real în acest caz. Un tricou de asistență medicală va fi de folos și mai poate fi o idee minunată pentru un cadou.

O nouă tendință - o serie de tricouri cu imprimare pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Mulți dintre noi suntem foarte atașați de profesia pe care o facem, motiv pentru care nu putem fi surprinși deoarece ne petrecem cea mai mare parte a zilei noastre la serviciu. Am observat o nouă tendință pe care încercăm să o promovăm, și anume tricouri speciale cu imprimeuri pentru profesioniștii din domeniul sănătății. De asemenea, dorim să apreciem efortul depus de asistentele medicale în timpul muncii lor foarte responsabile. Am creat modele special pentru ele, astfel încât să poată arăta cine sunt, de asemenea, printr-un tricou confortabil, nu doar un șorț steril.

Este de asemenea, un cadou ideal pentru o asistentă medicală din împrejurimile dumneavoastră. Puteți să comandați cu ușurință un model ales în orice dimensiune și să-l oferiți cuiva drag, chiar și cu o amprentă amuzantă.Comandați cu ușurință prin internet cu livrare la domiciliu și bucurați-vă de un tricou de calitate cu imprimeu rezistent.

Mai multe