Fermier 

Conține 125 produse.

Subcategorii

 • Pui

  Tricouri cu imprimeu pentru crescători de pui

  Creșterea puilor și a găinilor nu este o simplă pasiune, ci un mod perfect de petrecere a timpului. Dacă vrei să uimești un crescător de pui și să îi faci ziua mai frumoasă, atunci oferă-i un astfel de tricou personalizat pentru crescători de pui. Tricourile sunt personalizate cu texte haioase și originale, așa că vor aduce zâmbetele pe buze. În plus, aceste tricouri cu imprimeu pentru crescători de găini vor fi foarte apreciate, deoarece sunt comode și plăcute la purtat, chiar și în timpul îngrijirii puilor. Calitatea tricourilor este una superioară, deoarece sunt realizate integral din cel mai bun bumbac. Consultă tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site, iar mai apoi plasează și tu o comandă și oferă cel mai tare cadou pentru crescători de pui.

  Cană din ceramică cu imprimeu pentru un crescător de găini

  O variantă excelentă de cadou pentru o persoană ce iubește să crească găini este o cană cu imprimeu. Acest cadou este interesant și util, fiind perfect pentru persoanele ce iubesc să bea cafea sau ceai. O cană din ceramică cu imprimeu pentru crescători de pui va aduce emoții pozitive de fiecare dată când va fi folosită. Astfel, savurarea unei cafele fierbinți înainte de o zi de lucru va fi mult mai plăcută datorită acestui cadou. În plus, o astfel de cană cu design este realizată din ceramică de cea mai bună calitate, dar și cu pigmenți foarte rezistenți. Toate aceste aspecte vor face ca acest cadou să arate ca în prima zi, chiar și după trecerea anilor și după utilizări sau spălări multiple. Comandă și tu cât încă avem produse în stoc și oferă cel mai cool cadou pentru un crescător de găini.

  Geantă cu imprimeu pentru crescători de pui

  Un cadou amuzant și util pentru crescătorii de pui este o geantă cu imprimeu. Alege din variantele de pe site și fă-i ziua mai frumoasă unui crescător de găini sau optează pentru personalizarea genții, astfel încât acesta să se bucure de un cadou original. O astfel de geantă cu imprimeu este foarte utilă, putând fi folosită inclusiv la lucru, de exemplu atunci când se adună ouăle. Comandă și tu chiar acum!

 • Vaci

  Cană cu imprimeu pentru crescători de vaci

  O variantă excelentă de cadou pentru un fermier ce crește vaci este o cană cu imprimeu. Acest cadou este interesant și util, fiind perfect pentru persoanele ce iubesc să bea cafea sau ceai. O cană cu imprimeu din ceramică va aduce emoții pozitive de fiecare dată când va fi folosită. Astfel, savurarea unei cafele fierbinți înainte de o zi de lucru va fi mult mai plăcută datorită acestui cadou. În plus, o astfel de cană cu design este realizată din ceramică de cea mai bună calitate, dar și cu pigmenți foarte rezistenți. Toate aceste aspecte vor face ca acest cadou să arate ca în prima zi, chiar și după trecerea anilor și după spălări numeroase.

  Tricouri cu imprimeu pentru fermieri

  În cazul în care ești în căutarea unui cadou special pentru o persoană care iubește să aibă grijă de vacii, atunci ai ajuns în locul potrivit. Acest tricou pentru bărbați cu imprimeu este alegerea ideală, așa că nu mai sta pe gânduri și plasează chiar acum o comandă. Acest tricou cu imprimeu pentru bărbați este perfect pentru fermierii ce au grijă de vaci, având o calitate foarte bună. Tricoul este confecționat în întregime din bumbac de cea mai bună calitate și are un imprimeu realizat prin tehnici speciale, așa că va fi foarte rezistent, chiar și după mai mulți ani. În plus, un astfel de tricou poate fi folosit și ca o uniformă mai neconvențională de lucru. Consultă tabelul special cu mărimi și alege dimensiunea potrivită, iar apoi comandă cel mai tare cadou pentru crescători de vaci.

  Geantă cu imprimeu pentru fermieri

  Pentru fermierii care iubesc să aibă grijă de vaci chiar și când vremea este mai rece am realizat o gamă largă de hanorace cu imprimeu pentru fermieri. Acestea sunt perfecte de purtat la muncă, dar și ca obiecte vestimentare de zi cu zi. În acest fel un fermier se poate mândri cu pasiunea lui dea îngriji vaci. Un astfel de hanorac cu imprimeu pentru fermieri reprezintă un cadou inedit și util și trebuie știut că este foarte comod și plăcut la atingere, deoarece este confecționat integral din bumbac gros de cea mai bună calitate. Înainte de a comanda te rugăm să consulți tabelul special cu dimensiuni, astfel încât să primești cel mai potrivit hanorac cu imprimeu pentru fermieri.

pe pagină

Mai multe