Muncă 

Tricouri cu imprimare pentru muncă. O idee de cadouri minunată pentru toată lumea. Nu mai trebuie să căutați o idee, pentru că tocmai ați găsit-o.
Conține 151 produse.

Subcategorii

 • Pompierii

  Pompierul este un super-erou

  Pompierii sunt eroii ascunși ai vieții de zi cu zi. Prin munca lor zilnică, ei continuă să fie disponibili în cazuri de dezastru sau chiar atunci cînd s-a răsturnat o autocisternă pe drum. Ei au grijă de echipamentul lor specializat, astfel încât să nu cedeze pe parcursul anilor. Întotdeauna sunt gata să sară și să salveze orice persoană. Aceștia sunt pompieri, oameni obișnuiți cu capacități și abilități neobișnuite. Deci, mulți dintre noi cunosc un pompier și cu siguranță nu o singură dată v-ați gîndit ce gest din partea dvs ar exprima respectul pentru efortul și munca sa.

  Acum puteți să o faceți dăruindu-i un tricou imprimat cu elemente de design sau cu ceva amuzat. Avem, de asemenea, blugi eleganți, cu imprimeu și destul de călduroși, special creați pentru serile reci petrecute în detașament. Colecția noastră este în continuă extindere cu noi modele, astfel încât ve-ți găsi cu siguranță ceva potrivit pentru dumneavoastră sau pentru un prieten. Ar trebui, cu toate acestea, mai întâi să cunoașteți dacă prietenul dvs pompier are simtul umorului bine dezvoltat, dar cu tot arsenalul nostru de haine la sigur ve-ți găsi ceva pe placul oricui. Chiar și inscripția „Nu sunt sexy, dar sunt pompier și n-ai ce-i face “ o să-i placă oricărui tip dur, chiar dacă nu va va arata asta.

  Un cadou nu doar pentru un pompier

  După cum se dovedește, un tricou sau un hanorac cu o amprentă reprezintă darul perfect pentru orice ocazie. Nu numai că aduc o valoare estetică, dar sunt și incredibil de practice în utilizarea de zi cu zi. În plus, calitatea produselor noastre este foarte bună, ceea ce sporește semnificativ satisfacția în timpul purtării acestor haine. Tricourile noastre conțin 100% bumbac, ceea ce va garantează o bună respirație a pielii și un confort sporit. Bluzele noastre datorită adaosului de poliester, se caracterizează prin durabilitate foarte mare și parametri termici potriviți.

  Îmbrăcămintea cu imprimeu este un cadou universal care nu va ieși din modă. Tricourile și jachetele pentru pompieri pot fi deasemenea un cadou frumos pentru un tânăr care visează să devină pompier. Dacă sunteți interesat să achiziționați un astfel de produs, scrieți-ne un mesaj.

 • Doctor

  Medicii nu sunt eroi din seriale, ci din viața reală.

  Profesia unui medic este de obicei asociată cu două lucruri.

  O viață prosperă, plină de lux și o responsabilitate incredibilă pentru viața umană. Cei ce practică această profesie sunt adesea prezentați ca fiind niște carieriști, avînd treburi mai importante decât salvarea vieții oamenilor ce au nimerit într-un accident, dar să lăsăm serialele deoparte. Doctorul este, mai presus de toate, o persoană foarte educată, cu o mare nevoie de a ajută pe ceilalți.

  Tînărul ce a luat decizia de a studia medicină, știe că în primul rînd va avea de însușit o cantitate enormă de materie pe parcursul anilor de învățămînt, iar în al doilea rând, va fi responsabil pe viitor pentru viața și sănătatea oamenilor. Desigur, nu este o profesie pentru oricine. Este nevoie de multă stăpînire de sine și control asupra situației ,deasemenea va fi nevoie de simțul  perfecționismului pentru a trata în mod eficient - nu de a face și mai rău. Deseori ne plângem de medicii noștri locali, de faptul că nu sunt drăguți, întîrzie la programările stabilite de ei înșiși sau pentru că nu acordă suficient timp diagnosticării stării noastre. Dar, la fel de des, nu ne dăm seama cât de exigent se ocupă de profesia pe care o fac, uităm că deseori lucrează mai presus de forțele umane și uneori sunt martorii unor cazuri de masacru.

  Un tricou imprimat este cadou bun pentru un doctor?

  Credem că tricourile imprimate sunt un cadou minunat pentru toți oamenii din diverse profesii. De asemenea, puteți imprima pe uniformă medicală imagini interesante, dar credem că va fi mai bine pentru pacienți dacă le lăsăm albe. Pentru a satisface cererea de tricouri și hanorace cu imprimeuri pentru medici, vă vom prezenta seria noastră de îmbrăcăminte.

  Dacă sunteți medic și căutați un tricou casual pentru serile petrecute alături de prieteni, avem pregătit următorul imprimeu „Nimic nu-l sperie pe un doctor“, care vă va permite să le spuneți celor din jur că nu va este frică de distracție ,chiar și în cantități excesive,dar în același timp, ei pot conta pe ajutorul dvs și nu îi ve-ți lasă la „Moarte“. Aveți o conferință în străinătate? Aduceți un tricou cu imprimeul "Ai încredere, sunt doctor", datorită căruia ve-ți putea intra în orice prezentare fără a mai avea nevoie să demonstrați asta.

  Toate modelele noastre reprezintă cadoul extraordinar pentru un medic de pretutindeni. Dacă căutați un cadou, ați ajuns la locul potrivit. În plus înafara de tricouri și hanorace, executăm de asemenea maiouri imprimate și căni extrem de practice . Totul este disponibil la comandă prin poștă, cu livrare rapidă și convenabilă ,la domiciliu sau la serviciu.

 • Asistentă

  Uniforma nu decorează omul, dar arată ce profesie are

  Funcția de bază a îmbrăcămintei este protecția împotriva frigului și acoperirea corpului nostru de persoane străine. Desigur, civilizația a atins acest subiect și mai adînc, la fel că în toate domeniile și au făcut că hainele să fie o modalitate de a se exprimă. În cazul persoanelor ce activează în profesii specializate, haina mai reprezintă și un mijloc de protecție împotriva factorilor negativi și mai servesc drept delimitare pentru a diferenția funcțiile și domeniul de activitate. Putem realiza acest lucru prin achiziționarea unui tricou dedicat asistenței medicale.

  Un exemplu excelent de utilizare a uniformei este profesia de asistentă medicală. Pe de o parte, îmbrăcămintea de lucru o protejează împotriva bacteriilor și pe de altă parte, știi cui să te adresezi în cazul în care ai nevoie de asistent medical.. Îmbrăcămintea albă are și semnificația simbolică. În cazul unei asistente, ea ne spune că ne uităm la o persoană care este foarte curată. O soră care administrează injecții uneori de câteva zeci de ori pe zi nu își poate permite să lucreze într-un costum murdar, deoarece va trezi emoții negative ale pacientului în adresa sănătății, cu toate că nu există un pericol real în acest caz. Un tricou de asistență medicală va fi de folos și mai poate fi o idee minunată pentru un cadou.

  O nouă tendință - o serie de tricouri cu imprimare pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

  Mulți dintre noi suntem foarte atașați de profesia pe care o facem, motiv pentru care nu putem fi surprinși deoarece ne petrecem cea mai mare parte a zilei noastre la serviciu. Am observat o nouă tendință pe care încercăm să o promovăm, și anume tricouri speciale cu imprimeuri pentru profesioniștii din domeniul sănătății. De asemenea, dorim să apreciem efortul depus de asistentele medicale în timpul muncii lor foarte responsabile. Am creat modele special pentru ele, astfel încât să poată arăta cine sunt, de asemenea, printr-un tricou confortabil, nu doar un șorț steril.

  Este de asemenea, un cadou ideal pentru o asistentă medicală din împrejurimile dumneavoastră. Puteți să comandați cu ușurință un model ales în orice dimensiune și să-l oferiți cuiva drag, chiar și cu o amprentă amuzantă.Comandați cu ușurință prin internet cu livrare la domiciliu și bucurați-vă de un tricou de calitate cu imprimeu rezistent.

 • Bucătari

  Un cap de familie și mai mult - un bucătar profesionist

  Deși aproape fiecare dintre noi este capabil să pregătească o mâncare simplă și nutritivă, bucătarul profesionist se bucură de o bună reputație într-un cerc de oameni. El este capabil să utilizeze rămășițele din frigider pentru un platou delicios, cald și condimentat. Are în repertoriu atât gustări pentru 3 Lei pe persoană, cât și cele care ne pot costă peste 100 Lei.

  Platourile și băuturile virtuoase sunt adorate în mod special în momentul în care pur și simplu nu vrem să gătim sau să planificăm o pauză cu prietenii în oraș, de ce să nu comandăm un bucătar profesionist? La urma urmei, nu ne putem imagina nici o masă fără mâncare gustoasă, gustul, aromă și aspectul de fotografie să ne bucure. Toate acestea se pot face datorită faptului că bucătarii noștri lucrează pînă seara-târziu în pub-uri și restaurante, servind neobosiți feluri de mâncare proaspete și delicioase. Cine nu ar fi de acord că o astfel de persoană merită o cămașă de bucătar personalizată?

  Un cadou pentru bucătar? Desigur, tricou cu imprimeu!

  Mulți oameni au o mare problemă cu alegerea cadourilor, mai ales că avem cel puțin câteva sărbători pe parcursul unui an, ziua de naștere, ziua numelui, ziua bucătarului, ziua îndrăgostiţilor etc. Am decis să creăm o serie de tricouri care se referă la anumite profesii. Nu am putut, desigur, să sărim peste tricourile pentru bucătari. Dacă aveți un bucătar profesionist sau amator în grupul dvs, comandați pentru el un tricou sau o bluză imprimată.

  Tricourile noastre sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De interes deosebit este designul tricoului - "Toți se nasc egali, dar numai cei mai buni devin bucătari", ceea ce vă va ajută să apreciați efortul depus de către prietenul dvs în a face bucate uimitoare. Dacă bucătarul cunoscut de dvs are simțul umorului bine dezvoltat, îi puteți oferi un tricou cu imprimeul "Fac dragoste mai bine decît gătesc". Un astfel de tricou va aduce zîmbet nu numai destinatarul, ci și tuturor din împrejurimile sale. Nu este nimic de gândit, comandă un tricou confortabil sau o bluză tipărită astăzi și oferă acest dar cu sau fără motiv. Comandați acum un tricou pentru bucătar.

 • Alte muncă

  Există profesii la care nu au visat nici măcar strămoșii

  Există o varietate foarte mare de profesii și tricourile ce se referă la ele, astfel am creeat o rubrica aparte cu profesiile cum ar fi apicultor, inginer, cofetar, moașă și multe altele. Cămășile personalizate sunt în trend și au devenit foarte populare în rândul tuturor grupurilor profesionale. Cel mai des ele sunt tratate ca fiind o idee de cadou, dar nu numai. Mulți oameni le cumpără pentru ei înșiși pentru a arăta cine sunt și în ce domenii au cea mai mare experiență. Datorită designului tricourile noastre imprimate sunt potrivite pentru toate ocaziile, plimbări, petreceri sau întâlniri cu prietenii.

  Nu ai o idee de cadou? Nu contează, noi o avem!

  Să faci cadouri deosebite devine tot mai greu în fiecare an, însă noi am creat o serie de obiecte drăguțe pentru a aduce fericirea în casele dvs. Avem și accesorii funcționale pentru cei ce-și doresc ceva frumos,rezistent și practic în casă lor, nu doar un obiect fără folos. S-a dovedit de mai multe ori - tricourile imprimate provoacă zâmbet pe fata destinatarului, chiar dacă din anumite motive nu intenționează să poarte cadoul. Tricourile pentru muncitori au multe proprietăți benefice, pe lânga aplauze, oferă căldură și confort. Calitatea produselor noastre oferă o satisfacție nesfârșită în timpul utilizării, ceea ce se păstrează ani de zile, datorită bumbacului de înaltă calitate și a imprimeurilor care nu se șterg.

 • Mecanic
 • Fermier
pe pagină
Showing 1 - 50 of 151 items
Showing 1 - 50 of 151 items

Avem deasemenea ceva special pentru angajați

Indiferent de profesia pe care o practicați, ve-ți găsi cu siguranță ceva pentru dvs în această colecție. La urma urmei, unele situații de lucru amuzante se repetă în fiecare domeniu. Un tricou imprimat poartă de obicei un mesaj mai degrabă universal - de exemplu, cu o limbă pe obraz, ce exprimă atit...

Avem deasemenea ceva special pentru angajați

Indiferent de profesia pe care o practicați, ve-ți găsi cu siguranță ceva pentru dvs în această colecție. La urma urmei, unele situații de lucru amuzante se repetă în fiecare domeniu. Un tricou imprimat poartă de obicei un mesaj mai degrabă universal - de exemplu, cu o limbă pe obraz, ce exprimă atitudinea față de îndatoririle de zi cu zi. Desigur, aceste tipuri de imprimeuri vor funcționa numai dacă șeful nostru are un simț al umorului. Așa este și în compania noastră, de aceea designerii noștri au putut lăsa liderul fantezist să pregătească ceva suplimentar și pentru tine.

Tricoul cu imprimare este și un cadou extraordinar pentru un coleg de la birou. Dacă ziua de naștere a unei persoane se apropie și echipa ta nu are idee ce să-i ofere unui coleg - aici vei găsi un răspuns bun. Tricourile cu imprimare pentru muncă reprezintă o idee amuzantă de a da șefului câteva sugestii - desigur, cu condiția că simțul umorului să nu-i lipsească. Sau poate pregătiți o excursie de integrare sau un eveniment caritabil organizat în compania dvs? Dacă da, tricourile tipărite vă vor ajuta să vă integrați chiar mai bine că o echipă. În acest fel, ve-ți creea o uniformă interesantă, deși mult mai casuală decât dress-codul obișnuit.

Imprimeuri creative

Cămășile noastre sunt de calitate superioară și imprimeurile sunt rezistente și durabile. Mașina de tipărit este în mare parte responsabilă pentru această parte a activității noastre. Nici un tricou interesant cu imprimare nu ar putea fi creat fără factorul uman. În acest caz, este în primul rând creativitatea noastră. Aceste lucruri se datorează atmosferei din biroul nostru pe care încercăm să o transmitem și dvs.

Cum ne simțim la locul de muncă se va vedea după capacitatea de îndeplinire a sarcinilor propuse, în plus această reprezintă valoarea de baza în ceea ce ține de muncă propriu-zisă. Sperăm că tricourile noastre imprimate vor contribui prin influențarea pozitivă a atmosferei din compania dvs. Dacă, totuși, nu vă convine niciun proiect din cele existente, trimiteți-ne sugestia dvs și vom face mai întâi o vizualizare a acesteia și apoi tricouri personalizate pentru dvs sau prietenii de la serviciu.

Mai multe