IT 

Există un mit precum că specialiștii în IT și alte persoane care au tangență cu acest domeniu se închid mereu într-o încăpere în care stau la calculator și se aude doar sunetul tastaturii, dar după cum știm, orice stereotip nu este în întregime adevărat. Se pare că și acest om are prieteni și are nevoie și de un tricou cu imprimeu.
Conține 24 produse.

IT cămăși și multe altele

Commodore? Atari? Vă amintiți despre aceste minunate calculatoare? Ne învăluie lacrimile cînd ne amintim de ele, deși nu au nimic de a face cu calculatoarele de astăzi. Dacă simțiți același lucru, va ve-ți dori cu siguranță o cămașă cu tematică IT. Un astfel de tricou vă va oferi o imagine originală, în final  și amuzantă "Jimby nu știu". Vei fi bucuros să răspunzi la întrebările de genul ce e asta și că ai început programarea de aici pe cînd încă mulți amici de-ai tăi nu erau născuți.

Tricoul destinat specialiștilor IT vă va ajuta. Geek tricourile nu sunt destinate numai bărbaților. În această categorie sunt, de asemenea, tricouri cu imprimeuri pentru femei - în cele din urmă, dacă nu învățau și femeile în acest domeniu, atunci nuștiu cine ar fi putut salva bărbații cu notițele la cursuri. Trebuie remarcat faptul că tricourile noastre combină noile tehnologii și muncă deja bine cunoscută, experiență în domeniul printării. În plus, ceea ce va atrage în mod special femeile este faptul că sunt adaptate după modă!

Ceva pentru adevărații specialiști în domeniul IT

Tricoul este un cadou perfect pentru orice specialist IT și angajat al departamentului IT. Unul dintre proiectele noastre este ideal pentru muncă, unde specialistul IT este adesea forțat să rezolve problemele banale ale altor angajați. Toate datorită semnului elocvent "Nu, nu voi repara calculatorul". În cele din urmă, de câte ori puteți răspunde la aceleași întrebări, forțînd în mod inutil corzile vocale. Nu este mai ușor să vă sprijiniți de birou și să indicați inscripția.

Tricourile pentru domeniul IT la fel pot comunica aspectele legate de non-industrie. Ar fi o imprimare cu o bandă de umplere și semnătura "încărcare" potrivită că element ideal al codului de vestimentație de birou pentru partea de dimineață a lucrului. Să spunem la a treia cafea. La urma urmei, simplul fapt de a fi prezent în birou nu înseamnă că suntem treziți complet și disponibili 100% la locul de muncă. Poate e mai bine să încetiniti un pic? Mai ales în zilele de luni.

Mai multe