Cadou pentru familie 

Din cele mai vechi timpuri oamenii oferă cadouri fără motiv sau cu diverse ocazii. Este un obicei foarte frumos care ne ajută să arătăm că ne pasă de cei apropiați și că ne gîndim să le facem ceva plăcut, o atenție sau un gest emoționant.
Conține 680 produse.

Subcategorii

 • Mamă

  Tricou pentru mama

  În oferta noastră ve-ți găși tricouri pentru viitoarele mămici și pentru mamele a căror copilași deja au crescut. Este un cadou ideal pentru zi de naștere, Ziua Mamei și orice ocazie de a aduce zîmbetul pe față mamei. Toate tricourile noastre sunt de bună calitate și va ve-ți convinge de asta în momentul în care ve-ți pune mînă pe ele. Viitoarele mămici au nevoie de haine comode și practice, dar în același timp să arate bine. Tricourile noastre îndeplinesc toate aceste condiții și sunt minunate pe post de cadou. Posibil că ea să fie atît de ocupată că nici nu reușește să citească bine mesajul de pe tricou, dar cînd micuțul adoarme ea va avea suficient timp să se bucure de darul dvs.

  A fi Mama este o misiune

  Copii se cresc destul de greu, ei plâng, strigă, insistă pe dorințele lor ilogice mamele ascund asta atunci cînd ies repede din magazin cu copilul în brațe. Adevărul este că a fi mama este deasemenea și o satisfacție că ai dat viață, cînd e mic e mai dificil să stapînesti un copil care nu este încă pe deplin capabil să perceapă realitatea înconjurătoare. Multe momente pozitive compensează greutățile în 300%, mai ales dacă poartă și un tricou de super-mama, mîndria pentru asta va șterge toate greutățile. Practic, confortabil și de obicei foarte amuzant, tricoul este un cadou perfect. Puteți crea un set cadou format din tricouri imprimate și un cadou dulce pentru copil, mama se va simți apreciată și iubita.

 • Tata

  Tricou pentru tată

  Tricourile tipărite pentru un tată reprezintă o idee de cadou pentru Ziua Tatălui, pentru un Crăciun sau pentru nașterea unui nou descendent. Avem o propunere, dacă cineva urmează să devină tătic, să-i dăruiți un tricou cu ceva simbolic care să-i aducă vestea despre viitorul copil. Este un cadou amuzant care face că tatăl să se simtă special. Poate fi purtat cu mândrie oriunde merge, în garaj sau la o întâlnire cu prietenii, așa încît toată lumea să știe că este un tată mîndru! Ziua Tatălui este o mare oportunitate de a oferi tatălui tău ceva special, care va sublinia poziția lui demnă în societate. Dacă tăticul se află pe tot parcursul anului în deplasări de serviciu, va fi foarte bine să-i dăruiți mai des cîte ceva ca să simtă și el dragostea pentru el.

  Un tată mîndru - în fruntea petrecerii

  Adesea tatăl meu este maestrul petrecerilor de familie. Mai ales dacă servește un pic devine din ce în ce mai vesel. Este adevărat că uneori distracția începe să se învârtă prea mult și se transformă în certuri politice nesfârșite, dar nimeni nu este perfect și toată lumea trebuie să ne ierte din când în când. Oricum, merită să apreciem tații noștri, pentru că suntem datorită lor. Un bărbat preferă cadourile practice că toți bărbații defapt, unelte, electronice, cărți și, desigur, tricouri cu imprimare. De asemenea, femeile adoră tricourile, însă conform statisticii bărbații poartă cel mai des tricouri cu diverse desene. În asortimentul nostru avem tricouri pentru diferite ocazii. Puteți să-i arătați unui tătic începător că are un rol foarte frumos, oferindu-i un tricou cu inscripția "Proaspăt Tătic" sau să-i oferiți ceva ce ține de profesia sa. Tricoul pentru tată este o idee minunată pentru un cadou de Crăciun sau atunci când observați că este întotdeauna la fel și ar dori să îmbrace ceva mai neobișnuit. Va fi fericit să-și extindă garderoba cu un tricou în plus cu un imprimeu.

 • Bunică

  Tricoul imprimat pentru bunica.

  Ar putea fi o idee destul de neobisnuită să-i oferi bunicăi un tricou imprimat, dar nu cadourile neobișnuite sunt cele mai bune? O persoană mai în varstă a fost în această lume atât de mult încât a avut ocazia să obtină toate tipurile de cadouri. Dă-i plăcere și oferă-i ceva proaspăt și distractiv, un tricou dedicat bunicii. În acest caz, în primul rând contează mesajul, să fie ceva distractiv și să pună valoare pe educația oferită de bunica. Cel mai important lucru este să vă întâlniți, să râdeți impreună și să vă amintiți despre vremurile vechi. Poate chiar mai bine ar fi să nu așteptăm nici o ocazie, astfel bunica va vedea că ne pasă de ea și că nu venim doar la sărbători ca să o vedem și să o bucurăm. Deasemenea pe lîngă bomboane și medicamente de inimă, putem aduce un tricou imprimat cadou. Lucru cert este că un tricou imprimat creează întotdeauna dispoziție bună, chiar dacă destinatarul nu îl poartă.

  O idee originală de cadou special pentru bunica și bunicul

  Pe lîngă ideile deja existente, cum ar fi tricou pentru bunica „Super bunica“ sau pentru bunicul „Acesta este cel mai bun bunic din lume,“ putem deasemenea imprima propriile inscripții, de exemplu cu numele bunicului sau bunicăi, ba chiar și cu frazele lor preferate sau cu ceva ce ține de evenimentele importante din viață lor-toate trucurile sunt permise atunci cînd merge vorba de emoțiile ce vor fi provocate de acest gest). La fel pentru stră-bunica și stră-bunicul putem creea ceva unic, doar spuneți-ne că aveți nevoie de asta. Dacă îți dorești ceva personalizat sau un simbol propriu, ar mai fi o idee interesantă de a creă o legendă pentru viitorii bunici, de exemplu ceva despre data nașterii nepoților sau o imagine a sarcinii ,care să trezească doar emoții pozitive. Tricoul cu imprimeu este un cadou minunat pentru orice ocazie sau chiar făra ocazie. Este practic, estetic și simpatic.

 • Bunic

  Super tricou pentru Super Bunic

  Bunicul este un maestru al multor oameni, un sprijin de pace și o persoană la care putem apela întotdeauna pentru ajutor, mai ales în probleme tehnice, cum ar fi repararea unei biciclete sau ascuțirea cuțitelor de bucătărie. Deasemenea el este acea persoană care va susține întotdeauna cu sfaturi bune în orice problemă. Dacă vrem să-l binedispunem pe bunic, acest dar ne va fi de ajutor. Așa cum este cel mai bine pentru fiecare bărbat, bunicul vrea să-și ia ceva practic pentru orice tip de activitate, fie odihnă, fie muncă. S-ar putea să te gândești că un tricou cu imprimeu pentru bunicul tău este un cadou neobișnuit, dar ce e rău în asta? La urmă urmei, este vorba de a provoca un zâmbet pe față iubitului bunic, iar un tricou cu un model amuzant este perfect pentru asta. Cu siguranță va fi mult mai sănătos pentru el decât o altă sticlă de whisky sau un pachet de trabucuri.

  Alegerea mărimii potrivite nu e chiar floare la ureche.

  Cand alegeți un tricou pentru bunică sau bunic, nu uitați să vă gândiți la alegerea mărimii potrivite-ar trebui să fie confortabil și nu foarte bine ajustat. Dacă nu știți ce mărime a tricoului pentru bunic va fi potrivită, este bine să alegeți pur și simplu o mărime mare-imbrăcămintea liberă nu va deranja niciodată un bărbat, deci aici nu avem nici o problemă. Cu toate acestea, când vine vorba de bunica, va trebui să-l deduceți singur, de exemplu observând ceea ce se intamplă în fiecare zi sau întrebând o persoană apropiată. Dacă sunt tratate corespunzător, acestea vor fi utilizate foarte mult timp. Tricourile și jachetele imprimate se recomandă a fi spălate manual, dar puteți folosi și mașină de spălat fără griji. Spălati cel mai bune la 40 de grade fără a utiliza soluții inălbitoare etc. Comandați astăzi și bunelul dvs va fi foarte mulțumit și fericit pentru cadoul care i l-ați oferit.

 • Pentru copii

  Cadouri personalizate pentru copii

  Indiferent de motivul pentru care vă doriți să îi faceți un cadou celui mic, echipa Garibald.ro vă ajută să alegeți cele mai frumoase cadouri pentru copii. Astfel, în opinia noastră, cele mai bune cadouri pentru copii sunt cadourile personalizate. Accesând platforma Garibald.ro veți putea descoperi o mulțime de modele de cadouri personalizate pentru copii, acestea fiind perfecte pentru a-i surprinde și înveseli pe cei mici. Printre cele mai comandate și dorite cadouri personalizate pentru copii se regăsesc pernele cu design, dar și cănile personalizate. Acestea sunt cadouri ideale pentru copii și pot fi personalizate după propriile dorințe, de exemplu cu personajele preferate din desene animate. În plus, vă oferim o mulțime de modele din care să alegeți, astfel încât să puteți oferi cele mai frumoase cadouri pentru copii.

  Tricouri cu imprimeu pentru copii

  O altă variantă perfectă de cadouri pentru copii o reprezintă tricourile cu imprimeu. Aceste cadouri pentru copii sunt interesante, dar și utile, fiind obiecte vestimentare cool și la modă. Puteți opta pentru modelele deja disponibile pe site sau puteți alege să vă personalizăm tricourile cu imprimeu, astfel încât să beneficiați de cele mai interesante cadouri pentru copii. Tot ce trebuie să faceți în acest ultim caz este să ne puneți la dispoziție imaginile și textele dorite, iar noi ne vom ocupa de imprimarea lor pe tricouri în cel mai scurt timp. Indiferent de modelele alese, tricourile personalizate sunt cele mai bune cadouri pentru copii, mai ales că au o calitate de invidiat. Ele sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că sunt foarte comode și prietenoase cu pielea celor mici. Acestea pot fi purtate cu mândrie ca obiecte vestimentare de zi cu zi, dar și ca pijamale cool. Comandați și dumneavoastră tricouri cu imprimeu de pe site-ul nostru și oferiți cele mai tari cadouri pentru copii.

 • Cadou pentru cumnata

  Cadouri personalizate pentru cel mai bun cumnat

  Deoarece știm cât de importanți sunt cumnații, noi, cei din echipa Garibald.ro, îți punem la dispoziție cea mai tare gamă de cadouri personalizate pentru cel mai bun cumnat. Aruncă o privire la produsele noastre și vei constata că nu greșim când spunem că vrem să îți oferim cele mai tari cadouri personalizate pentru un cumnat. De exemplu, poți opta pentru tricourile, hanoracele, pernele sau cănile cu imprimeu, iar noi îți garantăm că le vei transforma în cele mai cool cadouri pentru cumnați.

  Tricou cu imprimeu pentru cumnat, obiectul vestimentar perfect

  Dacă vrei un cadou excelent pentru cumnatul tău, atunci alege un tricou cu imprimeu. Acesta este cel mai bun cadou pentru un cumnat, deoarece este confecționat integral din bumbac de cea mai bună calitate, este foarte comod și chiar util. Un astfel de tricou cu imprimeu pentru un cumnat va fi un cadou special și care va aduce zâmbetul pe buzele celor din jur. Mesajele imprimate pe aceste tricouri îi vor arăta cumnatului tău cât de mul ții la el și îi vor aduce doar emoții pozitive. Înainte de a comanda te invităm să consulți tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site-ul nostru, astfel încât să poți primi un tricou perfect. De asemenea, poți completa cadoul cu un hanorac cu imprimeu pentru cumnați.

  Cană cu imprimeu pentru un cumnat, accesoriul special pentru acesta

  O cană cu imprimeu nu este un simplu dar, ci un cadou special și util. Astfel, dacă vrei să oferi cel mai ingenios cadou pentru un cumnat, alege cu încredere una din cănile noastre cu imprimeu. De asemenea, poți opta pentru personalizarea cănilor cu mesajele sau imaginile proprii, astfel încât să obții un cadou unic. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție designul, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celui mai tare cadou pentru un cumnat. Comandă și tu chiar acum și vei putea oferi cel mai cool cadou.

  Un cadou neobișnuit pentru cumnatul tău care îl va face să râdă


  De multe ori amuzant și surprinzător, așa că un cadou pentru cumnatul tău ar trebui să fie și el așa. Datorită lui, întâlnirile de familie nu sunt plictisitoare, el este capabil să facă compania să râdă, iar atunci când este necesar, el va sfătui și va ajuta. Merită să îl apreciați și să îi oferiți un cadou unic pentru cumnat, care va fi o surpriză plăcută pentru el. Gadgeturi surprinzătoare și tricouri amuzante pot fi găsite în magazinul nostru, iar multitudinea de modele disponibile vă va permite să găsiți o idee de cadou pentru cumnatul dvs. pentru multe ocazii diferite.

  Ce tricou amuzant pentru cumnatul tău îl va surprinde cel mai mult?

  După cum se știe, se consideră că un cumnat are un mare simț al umorului. Poți profita de acest stereotip și să optezi pentru un cadou amuzant pentru cumnatul tău. Vă sugerăm să aruncați o privire la tricourile noastre care vor fi cadoul perfect. Tricourile noastre cu imprimeuri amuzante sunt disponibile într-o varietate de modele - de la cele legate de hobby-uri până la diferite profesii, dar există și un tricou amuzant pentru cumnatul tău, făcut special cu gândul la el! Nu numai că are un imprimeu plin de umor, dar și o croială la modă, relaxată și o calitate excelentă - toate acestea fac ca tricoul nostru pentru bărbați pentru cumnat să fie atât de special!

  Ce zici de a oferi darul unor bunătăți imprimate amuzante?

  Tricourile cu imprimeuri amuzante sunt în prim-planul gamei noastre de produse, pentru că este modalitatea perfectă de a te exprima și de a-i surprinde pe cei dragi. Totuși, aceasta nu este singura noastră sugestie de idee de cadou pentru cumnatul tău. La noi găsești și o varietate de gadgeturi - căni, pungi din bumbac, perne decorative sau șorțuri de bucătărie amuzante, toate îmbogățite cu imprimeuri interesante și amuzante. Pentru cineva care iubește să râdă - iar cumnatul tău este cu siguranță o astfel de persoană - acesta va fi cadoul perfect. Vedeți singur care dintre sugestiile noastre ar fi cel mai potrivit ca și cadou pentru cumnatul dumneavoastră.

 • Mătușă

  Cea mai bună cană cu imprimeu pentru cea mai bună mătușă

  O cană din ceramică cu imprimeu este cel mai bun cadou pentru o mătușă, deoarece nu este banală, ci chiar interesantă și utilă. Astfel, mătușa ta își va aduce aminte mereu de tine în mod plăcut de fiecare dată când își va savura cafeaua sau ceaiul. Pe platforma noastră online sunt disponibile numeroase modele de căni ce se pot transforma rapid în cele mai bune cadouri pentru o mătușă, așa că aruncă chiar acum o privire și comandă produsul favorit cât încă mai este în stoc. Cu siguranță vei fi mulțumit și vei deveni un client fidel.

  Tricouri cu imprimeu pentru o mătușă, cele mai originale cadouri

  Dacă vrei ca mătușa ta să primească un cadou original și ingenios, atunci optează pentru un tricou cu imprimeu pentru o mătușă. Pe site poți descoperi o varietate largă de tricouri cu imprimeu din care să alegi. Indiferent de modelul ales, noi îți garantăm că tricourile au cea mai bună calitate. Ele sunt confecționate integral din cel mai bun bumbac, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. De asemenea, imprimeul este realizat cu ajutorul celor mai buni și rezistenți pigmenți, iar din acest motiv își va păstra aspectul și culorile vii chiar și după numeroase purtări și spălări. În final, pentru a ne asigura că vei oferi cel mai potrivit tricou cu imprimeu pentru o mătușă, îți recomandăm să consulți tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site-ul nostru.

  O pernă cu imprimeu, un cadou relaxant și haios

  O altă variantă foarte bună de cadou pentru o mătușă o reprezintă o pernă cu imprimeu. Dispunem de foarte multe modele, acestea fiind amuzante și interesante. Pernele sunt cadouri la modă și utile, așa că pot fi folosite atât în scop decorativ, cât și pentru odihnă sau relaxare. Fața de pernă poate fi aleasă din modelele deja existente pe site sau poate fi personalizată după propriile dorințe. Orice ai alege, îți garantăm că vei oferi cel mai frumos cadou pentru o mătușă.

 • Cadouri pentru unchi

  Tricouri cu imprimeu, cadourile ideale pentru un unchi

  Suntem experți când vine vorba despre cadouri și ne dorim să te ajutăm să le oferi pe cele mai bune. Așadar, dacă vrei să ieși din tipar și să oferi cel mai bun cadou pentru un unchi, alege un tricou cu imprimeu pentru acesta. Dispunem de numeroase modele de tricouri cu imprimeu pentru un unchi, inclusiv cu imprimeuri amuzante, despre familie, despre muncă sau despre pasiuni. În plus, îți putem personaliza tricoul după propriile dorințe, tocmai pentru a putea oferi cel mai bun cadou. Pe lângă faptul că sunt originale și utile, tricourile sunt și foarte comode, deoarece sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate. De asemenea, sunt foarte rezistente și vor arăta ca noi chiar și după numeroase purtări sau spălări.

  Căni și perne cu imprimeu, cadouri inedite pentru un unchi

  Dacă ești în căutarea unor cadouri inedite și speciale pentru un unchi, atunci le-ai găsit. Noi îți recomandăm cu mare căldură să alegi o cană din ceramică sau o pernă cu imprimeu. Aceste cadouri pentru un unchi nu sunt monotone, ci se vor potrivi pentru fiecare persoană. Astfel, dacă unchiul tău iubește cafeaua sau ceaiul, atunci poți opta pentru o cană din ceramică cu imprimeu. De asemenea, dacă unchiul tău iubește să stea pe canapea și să se relaxeze, atunci alege o pernă cu imprimeu. Toate produsele noastre au cea mai bună calitate, așa că vei fi 100% mulțumit. Modele sunt diverse, dar produsele noastre pot fi personalizate la cerințele clienților, astfel încât să devine cele mai bune cadouri pentru un unchi.

  Lădița de bere sau cadoul special de ziua unchiului tău

  În cazul în care unchiului tău îi place berea, o lădiță pentru cărat bere va fi cadoul perfect. Un astfel de cadou pentru un unchi nu va fi uitat niciodată și va aduce emoții pozitive ori de câte ori va fi folosit. Zilele călduroase de vară vor fi mai frumoase pentru unchiul tău atunci când va savura o bere din aceste lădițe. Comandă și tu și oferă cel mai tare și original cadou personalizat pentru un unchi.

 • Frate

  Cadourile personalizate, cele mai bune cadouri pentru un frate

  Dacă ții la fratele tău și dorești să îi oferi doar cele mai bune cadouri pentru un frate, atunci de ne dorim să știi că ai ajuns în locul potrivit. Noi suntem experți atunci când vine vorba despre cadouri, așa că și de această dată îți recomandăm cele mai tari și interesante cadouri pentru frați. Noi îți punem la dispoziție o gamă foarte variată de cadouri personalizate pentru un frate și îți garantăm că nu vei da greș când le vei oferi. Spre exemplu, poți opta de la cadouri precum căni din ceramică, lădițe cu bere, perne cu imprimeu și până la hanorace și șosete cu design amuzant. Orice ai alege, noi îți promitem că fratele tău va primi doar produse calitative și care vor aduce doar emoții pozitive. În plus, dacă vrei să oferi un cadou unic și special, poți alege să optezi pentru personalizarea cadoului. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea unui cadou de neuitat. Comandă și tu chiar acum!

  Tricouri cu imprimeu pentru frați, cadourile perfecte pentru aceștia

  În cazul în care îți dorești un cadou util, atunci aruncă o privire peste gama noastră de tricouri cu imprimeu pentru frați și alege unul care se potrivește. Dispunem de o mulțime de modele de tricouri cu imprimeu pentru frați, așa că nu vei avea de unde să alegi. În plus, putem să îți personalizăm tricoul, astfel încât să beneficiezi de un cadou și mai original pentru fratele tău. Indiferent de alegerea făcută, noi îți garantăm că vei oferi cel mai bun cadou pentru un frate, deoarece toate tricourile noastre sunt confecționate în întregime din bumbac de cea mai bună calitate. Astfel, tricoul va fi foarte comod și prietenos cu pielea. De asemenea, imprimeul este realizat cu ajutorul celor mai buni pigmenți, așa că va arăta ca nou chiar și după numeroase purtări sau spălări ale tricoului. Nu mai sta pe gânduri și comandă și tu un tricou pentru fratele tău.

 • Soră

  Căni cu imprimeu pentru o soră, cadouri utile și plăcute

  Pentru sora ta am conceput o gamă specială de căni din ceramică cu imprimeu. Astfel, te invităm să arunci chiar acum o privire pe site-ul nostru și să descoperi gama de căni din ceramică cu imprimeu. Dispunem de tot felul de modele, chiar și foarte amuzante, așa că vei găsi cu siguranță o cană care să devină cel mai bun cadou pentru o soră. Cănile cu imprimeu sunt cadouri foarte frumoase, dar au și avantajul că sunt utile. Așadar, o cană din ceramică cu imprimeu va fi cadoul perfect pentru sora ta dacă aceasta iubește să bea cafea sau ceai. De fiecare dată când aceasta își va savura băutura se va înveseli și își va aduce aminte de tine.

  Tricou cu imprimeu pentru o soră, articolul vestimentar de invidiat

  În cazul în care vrei să îți uimești în mod pozitiv sora, alege un tricou cu imprimeu pentru o soră din gama de tricouri ce este disponibilă pe site. Dispunem de numeroase modele, așa că vei găsi cu siguranță un tricou cu imprimeu pentru sora ta. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a personaliza tricourile cu designul propus de tine, astfel încât să obții cel mai original cadou pentru o soră. Indiferent de ce alegi noi ne dorim să știi că toate tricourile noastre sunt confecționate in întregime din cel mai bun și calitativ bumbac, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. Chiar și imprimeul are o rezistență de invidiat, deoarece este realizat integral din cei mai buni pigmenți. Toate aceste aspecte vor face ca un astfel de tricou să arate ca nou chiar și după mai multe spălări sau purtări.

  Perne cu imprimeu, cadourile ideale pentru o soră

  Un cadou interesant și original pentru o soră este o pernă cu imprimeu. Aceasta poate fi folosită ca obiect decorativ sau cu scop de relaxare. Indiferent de acest aspect, o astfel de pernă cu imprimeu va fi considerată cel mai bun cadou pentru o soră, deoarece va avea un imprimeu la modă, atractiv și care va aduce doar zâmbete pe buze. Comandă și tu și nu vei regreta alegerea făcută!

 • Soț

  Tricouri cu imprimeu pentru soțul tău

  O idee foarte bună de cadouri pentru un soț o reprezintă gama de tricouri cu imprimeu. Dispunem de o varietate largă de tricouri cu imprimeu pentru un soț, iar toate modelele sunt foarte haioase și interesante și vor arăta într-un mod ingenios cât de mult vă iubiți. Toate tricourile cu imprimeu pentru un soț sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește materialul. De asemenea, imprimeul este realizat prin tehnici speciale și cu ajutorul celor mai buni pigmenți, așa că aspectul unui astfel de tricou personalizat va fi ca nou chiar și după mai mulți ani. Înainte de a comanda îți sugerăm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site, astfel încât să alegi mărimea perfectă pentru soțul tău.

  Perne personalizate pentru soț

  Dacă vrei un cadou care să-i producă emoții zilnice soțului tău, atunci o pernă cu imprimeu este soluția ideală. Aceasta poate fi folosită în mod clasic, pentru relaxare, dar și ca obiect decorativ. Avem disponibile multe variante de perne cu imprimeu pentru un soț, așa că vei avea de unde să alegi. De asemenea, îți punem la dispoziție posibilitatea personalizării lor, iar tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate. Noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea și livrarea acestora, astfel încât să poți oferi cel mai frumos cadou pentru soțul tău.

  Căni personalizate din ceramică pentru soț

  Pentru cei ce își doresc să ofere cadouri speciale și de neuitat, dar care să fie și utile, noi am realizat o varietate de căni din ceramică pentru soți. Partenerul tău va fi surprins dacă îi vei oferi o astfel de cană, mai ales dacă iubește să savureze băuturi fierbinți, precum cafea sau ceai. O cană din ceramică cu imprimeu va fi perfectă pentru soțul tău, deoarece va aduce emoții pozitive în fiecare zi și de fiecare dată când va fi folosită. Pe platforma noastră online poți găsi o mulțime de variante de căni din ceramică pentru un soț, așa că descoperă-le și tu și comandă-le pe cele preferate. Satisfacția va fi garantată!

 • Soție

  Tricouri cu imprimeu personalizat pentru o soție

  Printre cele mai bune variante de cadouri personalizate pentru o soție se regăsesc modelele noastre de tricouri cu design. Dispunem de o mulțime de variante de tricouri cu imprimeu personalizat pentru o soție, așa că te invităm cu cea mai mare căldură să le descoperi. Modelele sunt foarte interesante și amuzante și îi vor aduce soției tale doar emoții pozitive. În plus aceste tricouri sunt cele mai bune cadouri pentru o soție, deoarece au o calitate de invidiat. Acestea sunt confecționate integral din cel mai bun bumbac gros, iar imprimeul este realizat cu ajutorul unor pigmenți foarte calitativi și rezistenți. În acest fel te poți asigura că îi oferi soției tale un cadou care va fi utilizat și apreciat o perioadă lungă de timp. Nu mai sta pe gânduri și comandă și tu un astfel de tricou cu imprimeu personalizat.

  Perne cu design pentru soția ta

  O pernă cu design este cadoul perfect pentru soția ta, deoarece o va încânta foarte mult. Aceste perne cu design sunt obiecte decorative interesante și foarte apreciate, dar pot fi folosite și în mod clasic pentru relaxare. Ele sunt personalizate cu mesaje și imagini cool, așa că vor atrage mereu privirile. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a personaliza pernele după propriile dorințe, astfel încât să poți oferi cele mai bune cadouri pentru o soție. Tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și textele pe care le dorești imprimate, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea acestui minunat cadou pentru soția ta.

  Căni din ceramică pentru soții

  În cazul în care soția ta iubește să bea cafea sau ceai, atunci o cană din ceramică cu imprimeu va fi perfectă pentru ea. Dispunem de o mulțime de căni pentru soții din care să alegi, așa că accesează site-ul nostru pentru a le descoperi și oferi. Cănile sunt rezistente la utilizări și spălări multiple, așa că soția ta se va putea bucura de acest cadou pentru mult timp. În plus, acest cadou este și mai potrivit daca partenera ta de viață lucrează la birou, deoarece va deveni accesoriul ei preferat. Comandă și tu chiar acum și oferă cel mai bun cadou pentru soție.

 • Fiu

  Tricouri cu imprimeu personalizat pentru un fiu

  Cele mai potrivite și recomandate cadouri pentru un fiu sunt reprezentate de tricourile personalizate. Acestea sunt cadouri excelente ce nu dau niciodată greș, deoarece atrag toate privirile, sunt ingenioase și originale. Dispunem de o gamă variată de tricouri cu imprimeu pentru fiul tău, așa că te invităm să arunci o privire pe site pentru a o descoperi. Astfel, vei observa tricouri foarte cool și amuzante și care vor fi foarte apreciate de fiul tău, dar și de cei din jurul său. Deoarece ne dorim să primești și să oferi doar cele mai bune cadouri personalizate, înainte de a comanda te invităm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site. În acest fel te poți asigura că fiul tău va primi mărimea perfectă pentru tricoul său.

  Body-uri cu imprimeu pentru cei mici

  Pentru cei mai mici membri ai familiei am realizat cele mai mici și atractive cadouri personalizate. Astfel dacă vrei un cadou special pentru un fiu ce are o vârstă mică, atunci descoperă gama noastră de body-uri cu imprimeu pentru cei mici. Acestea sunt cadourile ideale, fiind utile și speciale. În plus, ținem la pielea celor mici, așa că la confecționarea acestor body-uri cu imprimeu s-a folosit doar bumbac gros de cea mai bună calitate. Astfel, ne asigurăm că materialul este comod și prietenos cu pielea. De asemenea, știm că cei mici se murdăresc repede și des, iar body-urile trebuie spălate frecvent, așa că am folosit cel mai rezistent bumbac. Chiar și imprimeul va arăta ca nou chiar și după numeroase purtări și spălări, deoarece este realizat cu ajutorul celor mai buni și calitativi pigmenți de pe piață. Deoarece ne dorim să oferi cel mai frumos cadou pentru un fiu, trebuie să știi că îți putem personaliza body-ul după propriile dorințe, iar tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție design-ul dorit. Comandă și tu chiar acum și nu vei regreta alegerea făcută!

 • Fiică

  Tricou cu imprimeu pentru o fiică, articolul vestimentar de invidiat

  În cazul în care vrei să îți uimești în mod pozitiv fiica, alege un tricou cu imprimeu pentru o fiică din gama de tricouri ce este disponibilă pe site. Dispunem de numeroase modele, așa că vei găsi cu siguranță un tricou cu imprimeu pentru fiica ta. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a personaliza tricourile cu designul propus  de tine, astfel încât să obții cel mai original cadou pentru o fiică. Indiferent de ce alegi, noi ne dorim să știi că toate tricourile noastre sunt confecționate în întregime din cel mai bun și calitativ bumbac, așa că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea. Chiar și imprimeul are o rezistență de invidiat, deoarece este realizat integral din cei mai buni pigmenți. Toate aceste aspecte vor face ca un astfel de tricou să arate ca nou chiar și după mai multe spălări sau purtări. 

  Căni cu imprimeu pentru o fiică, cadouri utile și plăcute

  Pentru fiica ta am conceput o gamă specială de căni din ceramică cu imprimeu. Astfel, te invităm să arunci chiar acum o privire pe site-ul nostru și să descoperi gama de căni din ceramică cu imprimeu. Dispunem de tot felul de modele, chiar și foarte amuzante, așa că vei găsi cu siguranță o cană care să devină cel mai bun cadou pentru o fiică. Cănile cu imprimeu sunt cadouri foarte frumoase, dar au și avantajul că sunt utile. Așadar, o cană din ceramică cu imprimeu va fi cadoul perfect pentru fiica ta dacă aceasta iubește să bea cafea sau ceai. De fiecare dată când aceasta își va savura băutura se va înveseli și își va aduce aminte de mama sau tatăl ei. 

  Perne cu imprimeu, cadourile ideale pentru o fiică

  Un cadou interesant și original pentru o fiică este o pernă cu imprimeu. Aceasta poate fi folosită ca obiect decorativ sau cu scopul de relaxare. Indiferent de acest aspect, o astfel de pernă cu imprimeu va fi considerată cel mai bun cadou pentru o fiică, deoarece va avea un imprimeu la modă, atractiv și care va aduce doar zâmbete pe buze. Comandă și tu și nu vei regreta alegerea făcută!

 • Logodnic

  Tricouri cu imprimeu pentru logodnic

  Avem o experiență vastă în ceea ce privește cadourile pentru logodnici, așa că îți recomandăm cu mare căldură gama de tricouri cu imprimeu. Dispunem de modele variate din care poți alege, așa că nu mai sta pe gânduri, ci aruncă o privire pe site-ul nostru. Toată gama de tricouri cu imprimeu pentru logodnici este realizată din bumbac gros de cea mai înaltă calitate și cu ajutorul celor mai buni și rezistenți pigmenți, așa cp tricourile vor arăta ca noi chiar și după numeroase purtări sau spălări. De asemenea, imprimeurile sunt amuzante și ingenioase și vor atrage toate privirile celor din jur. În plus, dispunem de dimensiuni pentru orice persoană, așa că înainte de a comanda îți recomandăm să consulți tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site. În acest fel ne asigurăm că vei putea oferi cel mai bun cadou pentru un logodnic.

  Căni din ceramică pentru un logodnic

  Dacă logodnicul tău iubește să savureze băuturi calde, precum ceai, cafea sau ciocolată caldă, atunci o cană din ceramică cu imprimeu va deveni cadoul perfect pentru acesta. Pe platforma noastră online poți descoperi o gamă variată de astfel de căni din ceramică pentru un logodnic, așa că vei găsi cu siguranță un cadou perfect. Cănile sunt realizate din ceramică de cea mai bună calitate, așa că vor fi foarte rezistente de-a lungul timpului. De asemenea, imprimeul va arăta ca nou chiar și după trecerea anilor, deoarece este realizat folosind doar cei mai buni pigmenți. Comandă și tu o astfel de cană cu imprimeu și îi vei oferi logodnicului tău cel mai bun cadou.

  Perne personalizate pentru logodnici

  În cazul în care îți dorești un cadou original și ingenios, atunci o pernă personalizată va deveni cel mai bun cadou pentru un logodnic. Modele sunt variate, dar putem personaliza perna în funcție de dorințele tale, astfel încât să poți oferi cel mai tare cadou pentru un logodnic. O astfel de pernă poate fi folosită în mod clasic, pentru odihnă și relaxare, dar și ca obiect decorativ extrem de interesant. Orice ai alege, te asigurăm că vei oferi un cadou foarte plăcut pentru logodnicul tău.

pe pagină
 • 11 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 12 Review(-uri) 

  Așa arată cel mai bun tată din lume Dacă vrei să îi oferi tatălui tău cel mai frumos și interesant cadou pentru un tată, atunci acest tricou cu imprimeu este cea mai bună alegere. Tricoul este imprimat cu textul „Așa arată cel mai bun tată” și îi va face ziua mai bună tatălui tău. Nu rata ocazia și plasează chiar acum o comandă!.

  79,00 lei
  În stoc
 • 8 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Așa arată cel mai bun tată din lume Cele mai interesante cadouri pentru tați sunt disponibile doar pe platforma online Garibald.ro. Noi îți recomandăm această bluză bărbătească cu imprimeu, deoarece este originală și amuzantă, dar are și o calitate de invidiat. Comandă și tu chiar acum! TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!

  139,00 lei
  În stoc
 • 11 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 8 Review(-uri) 

  Tații au cea mai frumoasă meserie din lume, iar din acest motiv trebuie să fie răsplătiți constant. În cazul în care vrei să îi oferi tatălui tău un cadou unic, optează pentru această cană ceramică cu imprimeu. Acest cadou este excepțional și util și îi va face ziua mai bună tatălui tău. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

  49,00 lei
  În stoc
 • 11 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 15 Review(-uri) 

   Setul include: un șorț de dimensiuni universale, o placă de tăiat cu gravură în dimensiuni: 290 mm x 190 mm x 15 mm, spatulă de bucătărie cu gravură.Set pentru mama:sorț "Când mama gătește tuturor le place" tabla de tocat "Totul are un gust mai bun când găteşte mama" spatula pentru bucatarie "Mama care face minuni"

  160,00 lei
  În stoc
 • 12 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 14 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 10 Review(-uri) 

  Dacă vrei să îți surprinzi în cel mai frumos mod tatăl și să îi oferi un cadou unic și special, atunci acest tricou personalizat reprezintă cea mai bună soluție. Tricoul personalizat are un imprimeu la modă și interesant și va atrage toată admirația celor din jur. Comandă chiar acum și tu acest tricou cu imprimeu și îți garantăm că îi vei dărui tatălui...

  55,30 lei 79,00 lei -30%
  În stoc
 • 10 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 10 Review(-uri) 

  Mulțumesc, tată ... pentru grija ta, pentru brațul tău puternic în vremuri de îndoială, pentru dragostea ta părintească, care îmi permite să-mi amintesc cât de minunat ești O cană magică neobișnuită care, după umplerea cu apă caldă, arată că imprimeul. Dimensiunile cănii: diametru 82 mm, înălțime 95 mm. Nu se recomandă spălarea cănii în maşina de spălat...

  54,00 lei
  În stoc
 • 10 Review(-uri) 

  O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

  65,00 lei
  În stoc
 • 8 Review(-uri) 

  Cele mai interesante cadouri pentru bunici sunt disponibile doar pe platforma online Garibald.ro. Noi îți recomandăm acest tricou cu imprimeu pentru bunici, deoarece este ingenios și amuzant, dar are și o calitate superioară. Comandă și tu chiar acum!

  79,00 lei
  În stoc
 • 10 Review(-uri) 

  O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

  65,00 lei
  În stoc
 • 15 Review(-uri) 

  Cel mai bun tată merge cu motocicleta! Dacă tatăl tău iubește să meargă cu motocicleta, atunci îți recomandăm să îi oferi un cadou surprinzător și interesant. Accesează site-ul nostru pentru a vedea gama de tricouri pentru motocicliști.

  79,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

  65,00 lei
  În stoc
 • 14 Review(-uri) 

  Cele mai tari cadouri pentru tați se găsesc doar pe platforma online Garibald.ro. Noi îți recomandăm acest tricou bărbătesc cu imprimeu, deoarece este interesant și amuzant, dar are și o calitate superioară. Comandă și tu chiar acum și nu vei regreta!

  79,00 lei
  În stoc
 • 12 Review(-uri) 

  O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

  65,00 lei
  În stoc
 • 6 Review(-uri) 

  Bunicile au cea mai frumoasă meserie din lume, iar din acest motiv trebuie să fie răsplătite în mod regulat, mai ales de nepoți. În cazul în care vrei să îi oferi bunicii tale un cadou unic, alege această cană cu imprimeu pentru o bunică. Acest cadou este interesant și util și îi va face ziua mai bună bunicii tale. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm,...

  49,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Tricou pentru copii cu imprimeu. Atât materialul, cât și printul sunt 100% sigure pentru pielea bebelușului. Cea mai bună idee de cadou pentru copilul tău.

  60,00 lei
  În stoc
 • 11 Review(-uri) 

  Dacă vrei un cadou amuzant pentru iubitul tău, dar care să țină rivalele departe de el, atunci acest tricou cu imprimeu este soluția. Imprimeul este original și amuzant și va atrage toate privirile celor din jur. Comandă și tu chiar acum și nu vei regreta!. TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!

  79,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 11 Review(-uri) 

  Dacă tata nu îl poate repara, atunci nimeni nu poate Cele mai tari cadouri pentru tați sunt disponibile doar pe platforma online Garibald.ro. Noi îți recomandăm acest tricou bărbătesc cu imprimeu, deoarece este original și amuzant, dar are și o calitate de invidiat. Comandă și tu chiar acum!

  79,00 lei
  În stoc
 • 10 Review(-uri) 

  Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

  49,00 lei
  În stoc
 • 13 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 19 Review(-uri) 

  O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

  65,00 lei
  În stoc
 • 13 Review(-uri) 

  Sunt mândru de multe lucruri în viață, dar nici unul dintre ele nu-l bate pe cel de a fi tatăDacă vrei să îi oferi tatălui tău cel mai tare cadou acest tricou personalizat pentru un tată este soluția. Acest tricou pentru tați este personalizat cu un text amuzant, cool și inovativ și va atrage toate privirile celor din jur. Plasează chiar acum o...

  79,00 lei
  În stoc
 • 10 Review(-uri) 

  Bluză bărbătească cu imprimeu. Bluză călduroasă de înaltă calitate pentru bărbați activi. O idee minunată pentru un cadou practic pentru orice ocazie

  139,00 lei
  În stoc
 • 11 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate. TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!

  79,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 12 Review(-uri) 

  Dacă ești în situația în care consideri că ai cea mai bună mamă din lume și vrei să îi dăruiești un cadou superb, atunci ai ajuns în locul potrivit. Cumpără chiar astăzi perna pentru cea mai bună mamă și cu siguranță nu vei regreta. Cele mai frumoase perne pentru mame se găsesc doar pe Garibald.ro. Dimensiuni pernă 38x38cm.

  65,00 lei
  În stoc
 • 13 Review(-uri) 

  Bluză bărbătească cu imprimeu. Bluză călduroasă de înaltă calitate pentru bărbați activi. O idee minunată pentru un cadou practic pentru orice ocazie

  139,00 lei
  În stoc
 • 12 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 8 Review(-uri) 

  Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

  49,00 lei
  În stoc
 • 7 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 8 Review(-uri) 

  Dacă vrei să îți surprinzi tatăl în cel mai interesant mod, atunci oferă-i o astfel de pernă cu imprimeu. Această pernă cu imprimeu este apreciată de clienții noștri și va deveni cadoul perfect pentru tatăl tău. Comandă chiar acum și nu vei regreta alegerea făcută.

  65,00 lei
  În stoc
 • 6 Review(-uri) 

  Bluză bărbătească cu imprimeu. Bluză călduroasă de înaltă calitate pentru bărbați activi. O idee minunată pentru un cadou practic pentru orice ocazie

  139,00 lei
  În stoc
 • 8 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 8 Review(-uri) 

  Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

  49,00 lei
  În stoc
 • 10 Review(-uri) 

  Dragă Tată! Nici un cadou nu poate răsplăti vreodată cât de mult îți datorez.  Când îți dorești un cadou pentru un tată trebuie să te asiguri și că îl obții și oferi pe cel mai bun. Comandă chiar acum această pernă cu imprimeu pentru un tată și îți garantăm că vei oferi cel mai bun și ingenios cadou. În plus, acest cadou este util și perfect pentru cei...

  65,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

  79,00 lei
  În stoc
 • 13 Review(-uri) 

  Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

  49,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

  79,00 lei
  În stoc
 • 8 Review(-uri) 

  Bluză bărbătească cu imprimeu. Bluză călduroasă de înaltă calitate pentru bărbați activi. O idee minunată pentru un cadou practic pentru orice ocazie

  139,00 lei
  În stoc
 • 9 Review(-uri) 

  Body bebeluș cu imprimeu. Fabricat din bumbac 100% cu un imprimeu adaptat pentru contactul cu pielea copilului. Îmbrăcarea fără griji datorită celor doi nasturi de pe umăr.

  60,00 lei
  În stoc

Tricourile cu imprimeu - un cadou pentru orice ocazie

Să începem cu beneficiile pe care le prezintă tricourile noastre casual. Unul dintre ele ar fi că utilizăm materiale din bumbac care va asigura calitatea produsului. De remarcat este faptul că datorită tehnologilor moderne imprimeurile aplicate sunt rezistente și nu suferă deteriorări în timpul spălării, ne dorim că proprietarul unei asemenea haine să iasă încă mulți ani la rînd îmbrăcat în ea și că toți să observe că poartă ceva personalizat. Dacă adăugăm pe lîngă calitate, o tentă modernă atît pentru femei, cît și pentru bărbați totul la un preț bun și competitiv, la sigur primim satisfacție în urma procurării. Cele mai multe dintre modelele pe care le-am pregătit pot fi utilizate cu ușurință că un tricou cadou. Noi lucrăm nu doar la partea grafică, ci și la calitate. Chiar dacă destinatarul nu va purta acea haina, fie din motiv că e ceva mai năstrușnic, oricum el va avea parte de emoții pozitive și ve-ți primi acel zîmbet ca recompensă.

Ce este o ocazie specială pentru noi?

Cămășile cu tematică care pot fi găsite în această secțiune sunt asociate cu multe ocazii importante pe care le putem sărbători cu prietenii apropiați și cu familia. Să începem cu cea mai populară categorie a cămășilor pentru ziua de naștere. sunt cămăși cu imprimeu pentru vîrsta de 50 ani sau pentru diverse jubilee, 18 ani etc. Pentru Ziua Mamei am pregătit, de asemenea,un tricou cadou Supermamă. În sortimentul nostru puteți găsi și Supertata sau Superbunica. Am pregătit și tricouri tematice pentru petrecerile de burlaci și burlacite. Pe de altă parte, bărbații au o șansă cu tricourile noastre să-și manifeste o stima profundă față de soacră. Unele tricouri au deja o tematică stabilită, însă putem personaliza asta prin adăugarea numelui dvs sau unui anumit element ales. Atunci cămășile și tricourile vor fi un cadou minunat. Cămășile casual sunt o categorie în care fiecare dintre clienții noștri își poate găși cu ușurință ceva pentru ei înșiși și pentru cei dragi.

Mai multe