Cadou pentru familie 

Din cele mai vechi timpuri oamenii oferă cadouri fără motiv sau cu diverse ocazii. Este un obicei foarte frumos care ne ajută să arătăm că ne pasă de cei apropiați și că ne gîndim să le facem ceva plăcut, o atenție sau un gest emoționant.
Conține 290 produse.

Subcategorii

 • Mamă

  Tricou pentru mama

  În oferta noastră ve-ți găși tricouri pentru viitoarele mămici și pentru mamele a căror copilași deja au crescut. Este un cadou ideal pentru zi de naștere, Ziua Mamei și orice ocazie de a aduce zîmbetul pe față mamei. Toate tricourile noastre sunt de bună calitate și va ve-ți convinge de asta în momentul în care ve-ți pune mînă pe ele. Viitoarele mămici au nevoie de haine comode și practice, dar în același timp să arate bine. Tricourile noastre îndeplinesc toate aceste condiții și sunt minunate pe post de cadou. Posibil că ea să fie atît de ocupată că nici nu reușește să citească bine mesajul de pe tricou, dar cînd micuțul adoarme ea va avea suficient timp să se bucure de darul dvs.

  A fi Mama este o misiune

  Copii se cresc destul de greu, ei plâng, strigă, insistă pe dorințele lor ilogice mamele ascund asta atunci cînd ies repede din magazin cu copilul în brațe. Adevărul este că a fi mama este deasemenea și o satisfacție că ai dat viață, cînd e mic e mai dificil să stapînesti un copil care nu este încă pe deplin capabil să perceapă realitatea înconjurătoare. Multe momente pozitive compensează greutățile în 300%, mai ales dacă poartă și un tricou de super-mama, mîndria pentru asta va șterge toate greutățile. Practic, confortabil și de obicei foarte amuzant, tricoul este un cadou perfect. Puteți crea un set cadou format din tricouri imprimate și un cadou dulce pentru copil, mama se va simți apreciată și iubita.

 • Tata

  Tricou pentru tată


  Tricourile tipărite pentru un tată reprezintă o idee de cadou pentru Ziua Tatălui, pentru un Crăciun sau pentru nașterea unui nou descendent. Avem o propunere, dacă cineva urmează să devină tătic, să-i dăruiți un tricou cu ceva simbolic care să-i aducă vestea despre viitorul copil. Este un cadou amuzant care face că tatăl să se simtă special. Poate fi purtat cu mândrie oriunde merge, în garaj sau la o întâlnire cu prietenii, așa încît toată lumea să știe că este un tată mîndru! Ziua Tatălui este o mare oportunitate de a oferi tatălui tău ceva special, care va sublinia poziția lui demnă în societate. Dacă tăticul se află pe tot parcursul anului în deplasări de serviciu, va fi foarte bine să-i dăruiți mai des cîte ceva ca să simtă și el dragostea pentru el.

  Un tată mîndru - în fruntea petrecerii

  Adesea tatăl meu este maestrul petrecerilor de familie. Mai ales dacă servește un pic devine din ce în ce mai vesel. Este adevărat că uneori distracția începe să se învârtă prea mult și se transformă în certuri politice nesfârșite, dar nimeni nu este perfect și toată lumea trebuie să ne ierte din când în când. Oricum, merită să apreciem tații noștri, pentru că suntem datorită lor. Un bărbat preferă cadourile practice că toți bărbații defapt, unelte, electronice, cărți și, desigur, tricouri cu imprimare. De asemenea, femeile adoră tricourile, însă conform statisticii bărbații poartă cel mai des tricouri cu diverse desene. În asortimentul nostru avem tricouri pentru diferite ocazii. Puteți să-i arătați unui tătic începător că are un rol foarte frumos, oferindu-i un tricou cu inscripția "Proaspăt Tătic" sau să-i oferiți ceva ce ține de profesia sa. Tricoul pentru tată este o idee minunată pentru un cadou de Crăciun sau atunci când observați că este întotdeauna la fel și ar dori să îmbrace ceva mai neobișnuit. Va fi fericit să-și extindă garderoba cu un tricou în plus cu un imprimeu.

 • Bunică

  Tricoul imprimat pentru bunica.

  Ar putea fi o idee destul de neobisnuită să-i oferi bunicăi un tricou imprimat, dar nu cadourile neobișnuite sunt cele mai bune? O persoană mai în varstă a fost în această lume atât de mult încât a avut ocazia să obtină toate tipurile de cadouri. Dă-i plăcere și oferă-i ceva proaspăt și distractiv, un tricou dedicat bunicii. În acest caz, în primul rând contează mesajul, să fie ceva distractiv și să pună valoare pe educația oferită de bunica. Cel mai important lucru este să vă întâlniți, să râdeți impreună și să vă amintiți despre vremurile vechi. Poate chiar mai bine ar fi să nu așteptăm nici o ocazie, astfel bunica va vedea că ne pasă de ea și că nu venim doar la sărbători ca să o vedem și să o bucurăm. Deasemenea pe lîngă bomboane și medicamente de inimă, putem aduce un tricou imprimat cadou. Lucru cert este că un tricou imprimat creează întotdeauna dispoziție bună, chiar dacă destinatarul nu îl poartă.

  O idee originală de cadou special pentru bunica și bunicul

  Pe lîngă ideile deja existente, cum ar fi tricou pentru bunica „Super bunica“ sau pentru bunicul „Acesta este cel mai bun bunic din lume,“ putem deasemenea imprima propriile inscripții, de exemplu cu numele bunicului sau bunicăi, ba chiar și cu frazele lor preferate sau cu ceva ce ține de evenimentele importante din viață lor-toate trucurile sunt permise atunci cînd merge vorba de emoțiile ce vor fi provocate de acest gest). La fel pentru stră-bunica și stră-bunicul putem creea ceva unic, doar spuneți-ne că aveți nevoie de asta. Dacă îți dorești ceva personalizat sau un simbol propriu, ar mai fi o idee interesantă de a creă o legendă pentru viitorii bunici, de exemplu ceva despre data nașterii nepoților sau o imagine a sarcinii ,care să trezească doar emoții pozitive. Tricoul cu imprimeu este un cadou minunat pentru orice ocazie sau chiar făra ocazie. Este practic, estetic și simpatic.

 • Bunic

  Super tricou pentru Super Bunic

  Bunicul este un maestru al multor oameni, un sprijin de pace și o persoană la care putem apela întotdeauna pentru ajutor, mai ales în probleme tehnice, cum ar fi repararea unei biciclete sau ascuțirea cuțitelor de bucătărie. Deasemenea el este acea persoană care va susține întotdeauna cu sfaturi bune în orice problemă. Dacă vrem să-l binedispunem pe bunic, acest dar ne va fi de ajutor. Așa cum este cel mai bine pentru fiecare bărbat, bunicul vrea să-și ia ceva practic pentru orice tip de activitate, fie odihnă, fie muncă. S-ar putea să te gândești că un tricou cu imprimeu pentru bunicul tău este un cadou neobișnuit, dar ce e rău în asta? La urmă urmei, este vorba de a provoca un zâmbet pe față iubitului bunic, iar un tricou cu un model amuzant este perfect pentru asta. Cu siguranță va fi mult mai sănătos pentru el decât o altă sticlă de whisky sau un pachet de trabucuri.

  Alegerea mărimii potrivite nu e chiar floare la ureche.

  Cand alegeți un tricou pentru bunică sau bunic, nu uitați să vă gândiți la alegerea mărimii potrivite-ar trebui să fie confortabil și nu foarte bine ajustat. Dacă nu știți ce mărime a tricoului pentru bunic va fi potrivită, este bine să alegeți pur și simplu o mărime mare-imbrăcămintea liberă nu va deranja niciodată un bărbat, deci aici nu avem nici o problemă. Cu toate acestea, când vine vorba de bunica, va trebui să-l deduceți singur, de exemplu observând ceea ce se intamplă în fiecare zi sau întrebând o persoană apropiată. Dacă sunt tratate corespunzător, acestea vor fi utilizate foarte mult timp. Tricourile și jachetele imprimate se recomandă a fi spălate manual, dar puteți folosi și mașină de spălat fără griji. Spălati cel mai bune la 40 de grade fără a utiliza soluții inălbitoare etc. Comandați astăzi și bunelul dvs va fi foarte mulțumit și fericit pentru cadoul care i l-ați oferit.

 • Pentru copii

  Cadouri personalizate pentru copii

  Indiferent de motivul pentru care vă doriți să îi faceți un cadou celui mic, echipa Garibald.ro vă ajută să alegeți cele mai frumoase cadouri pentru copii. Astfel, în opinia noastră, cele mai bune cadouri pentru copii sunt cadourile personalizate. Accesând platforma Garibald.ro veți putea descoperi o mulțime de modele de cadouri personalizate pentru copii, acestea fiind perfecte pentru a-i surprinde și înveseli pe cei mici. Printre cele mai comandate și dorite cadouri personalizate pentru copii se regăsesc pernele cu design, dar și cănile personalizate. Acestea sunt cadouri ideale pentru copii și pot fi personalizate după propriile dorințe, de exemplu cu personajele preferate din desene animate. În plus, vă oferim o mulțime de modele din care să alegeți, astfel încât să puteți oferi cele mai frumoase cadouri pentru copii.

  Tricouri cu imprimeu pentru copii

  O altă variantă perfectă de cadouri pentru copii o reprezintă tricourile cu imprimeu. Aceste cadouri pentru copii sunt interesante, dar și utile, fiind obiecte vestimentare cool și la modă. Puteți opta pentru modelele deja disponibile pe site sau puteți alege să vă personalizăm tricourile cu imprimeu, astfel încât să beneficiați de cele mai interesante cadouri pentru copii. Tot ce trebuie să faceți în acest ultim caz este să ne puneți la dispoziție imaginile și textele dorite, iar noi ne vom ocupa de imprimarea lor pe tricouri în cel mai scurt timp. Indiferent de modelele alese, tricourile personalizate sunt cele mai bune cadouri pentru copii, mai ales că au o calitate de invidiat. Ele sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că sunt foarte comode și prietenoase cu pielea celor mici. Acestea pot fi purtate cu mândrie ca obiecte vestimentare de zi cu zi, dar și ca pijamale cool. Comandați și dumneavoastră tricouri cu imprimeu de pe site-ul nostru și oferiți cele mai tari cadouri pentru copii.

pe pagină
Mai multe