Pentru copii 

Copiii merită întotdeauna să primească cadouri excepționale, iar echipa Garibald.ro vă ajută să faceți acest lucru. Pe platforma noastră online sunt disponibile o mulțime de variante de cadouri pentru copii, așa că vă invităm să aruncați chiar acum o privire. Accesați site-ul nostru și comandați cele mai frumoase cadouri pentru copii și cu siguranță aceștia vor fi foarte fericiți.
Conține 88 produse.

Subcategorii

 • Tricouri pentru băieți

  Body pentru copii

  Suntem experți atunci când vine vorba despre cadouri personalizate, așa că nu ne înșelăm atunci când spunem că gama de tricouri cu imprimeu pentru băieți este cea mai bună soluție de cadou pentru aceștia. Pentru copiii mici am realizat o varietate specială de body-uri cu imprimeu și te invităm să arunci o privire pe site pentru a le descoperi. Modelele sunt variate, foarte amuzante și ingenioase, așa că vor atrage toate privirile celor din jur, dar vor stârni și hohote de râs. În plus, ținem la cei mici, așa că toată gama de body-uri pentru copii este realizată din cel mai bun bumbac. Acestea vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea și vor deveni articolele vestimentare favorite. Imprimeul este realizat cu cei mai buni pigmenți, așa că nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește rezistența sa peste timp. Comandă și tu chiar acum un body pentru copii și îți garantăm că vei oferi un cadou minunat.

  Tricouri cu imprimeu pentru băieți

  Pentru băieții mici și mari avem și tricouri clasice minunate și care vor deveni cele mai bune cadouri. Avem o mulțime de modele, cu imprimeuri care mai de care mai frumoase și mai interesante. Gama de tricouri cu imprimeu pentru băieți este imprimată cu mesaje haioase și interesante și va atrage toate privirile. Așadar, nu mai sta pe gânduri și plasează chiar acum o comandă.

  Toate tricourile cu imprimeu pentru băieți sunt confecționate în întregime din bumbac gros de cea mai bună calitate. De asemenea, imprimeu este realizat cu ajutorul unor tehnici speciale și folosind doar cei mai buni pigmenți, motiv pentru care tricourile vor arăta ca noi chiar și după numeroase purtări sau spălări. Dimensiunile sunt disponibile pentru orice copil, așa că tot ce trebuie să faci este să arunci o privire peste tabelul special cu mărimi. În plus, dorim să te anunțăm că poți opta și pentru personalizarea tricourilor după propriile dorințe. Ne poți trimite design-ul dorit, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celor mai frumoase și originale tricouri pentru băieți. Satisfacția va fi garantată!

 • Tricouri pentru fete

  Tricouri cu imprimeu pentru fete

  Tricourile cu imprimeu sunt cele mai ingenioase și comandate cadouri pentru fete. Pe platforma noastră online poți descoperi o mulțime de modele de tricouri cu imprimeu pentru fete. Acestea sunt personalizate cu imprimeuri haioase, cool și care vor atrage toate privirile. În plus, tricourile sunt confecționate din cel mai bun bumbac gros, motiv pentru care vor fi foarte comode și plăcute la atingere. Imprimeul este realizat doar cu ajutorul unor pigmenți speciali și foarte rezistenți, așa că va arăta ca nou chiar și după mai mulți ani de folosire. Înainte de a comanda un astfel de tricou cu imprimeu pentru fete, îți recomandăm să arunci o privire pe tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site. În acest fel te poți asigura că vei comanda nu doar modelul perfect, ci și mărimea perfectă pentru cel mai frumos cadou pentru fete.

  Body personalizat pentru fete

  Un body personalizat este cel mai frumos cadou pentru fete. Un astfel de cadou pentru un bebeluș nu va fi trecut cu privirea, deoarece este simpatic, drăguț și util. În plus, ținem la pielea fetițelor, așa că la confecționarea acestor body-uri s-a utilizat doar cel mai calitativ bumbac. Pe lângă faptul că un astfel de body pentru fete va fi foarte comod și prietenos cu pielea, el va avea și un imprimeu foarte rezistent. Chiar dacă cea mică se va murdări, iar body-ul va trebui spălat des, imprimeul va rezista foarte mult timp. Dispunem de numeroase modele de body-uri pentru fetițe, imprimeurile fiind foarte amuzante și ingenioase. Totuși, îți oferim și posibilitatea de a personaliza tricourile după propriile dorințe, iar tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție imaginile și mesajele pe care le dorești imprimate. În cel mai scurt timp noi ne vom ocupa de personalizarea acestor body-uri pentru fete, astfel încât să poți oferi cele mai frumoase cadouri. Comandă și tu și oferă cele mai tari cadouri!

 • Body pentru copii
pe pagină

Cadouri personalizate pentru copii

Indiferent de motivul pentru care vă doriți să îi faceți un cadou celui mic, echipa Garibald.ro vă ajută să alegeți cele mai frumoase cadouri pentru copii. Astfel, în opinia noastră, cele mai bune cadouri pentru copii sunt cadourile personalizate. Accesând platforma Garibald.ro veți putea descoperi o mulțime de modele de cadouri personalizate pentru copii, acestea fiind perfecte pentru a-i surprinde și înveseli pe cei mici. Printre cele mai comandate și dorite cadouri personalizate pentru copii se regăsesc pernele cu design, dar și cănile personalizate. Acestea sunt cadouri ideale pentru copii și pot fi personalizate după propriile dorințe, de exemplu cu personajele preferate din desene animate. În plus, vă oferim o mulțime de modele din care să alegeți, astfel încât să puteți oferi cele mai frumoase cadouri pentru copii.

Tricouri cu imprimeu pentru copii

O altă variantă perfectă de cadouri pentru copii o reprezintă tricourile cu imprimeu. Aceste cadouri pentru copii sunt interesante, dar și utile, fiind obiecte vestimentare cool și la modă. Puteți opta pentru modelele deja disponibile pe site sau puteți alege să vă personalizăm tricourile cu imprimeu, astfel încât să beneficiați de cele mai interesante cadouri pentru copii. Tot ce trebuie să faceți în acest ultim caz este să ne puneți la dispoziție imaginile și textele dorite, iar noi ne vom ocupa de imprimarea lor pe tricouri în cel mai scurt timp. Indiferent de modelele alese, tricourile personalizate sunt cele mai bune cadouri pentru copii, mai ales că au o calitate de invidiat. Ele sunt realizate integral din bumbac de cea mai bună calitate, așa că sunt foarte comode și prietenoase cu pielea celor mici. Acestea pot fi purtate cu mândrie ca obiecte vestimentare de zi cu zi, dar și ca pijamale cool. Comandați și dumneavoastră tricouri cu imprimeu de pe site-ul nostru și oferiți cele mai tari cadouri pentru copii.

Mai multe