Doctor 

Bine ați venit în secțiunea (fără întârziere) dedicată medicilor. În viața de zi cu zi, medicii sunt oameni destul de serioși, dar îi vom ajută să se relaxeze puțin cu un tricou amuzant de medic.
Conține 46 produse.

Medicii nu sunt eroi din seriale, ci din viața reală.

Profesia unui medic este de obicei asociată cu două lucruri.

O viață prosperă, plină de lux și o responsabilitate incredibilă pentru viața umană. Cei ce practică această profesie sunt adesea prezentați ca fiind niște carieriști, avînd treburi mai importante decât salvarea vieții oamenilor c...

Medicii nu sunt eroi din seriale, ci din viața reală.

Profesia unui medic este de obicei asociată cu două lucruri.

O viață prosperă, plină de lux și o responsabilitate incredibilă pentru viața umană. Cei ce practică această profesie sunt adesea prezentați ca fiind niște carieriști, avînd treburi mai importante decât salvarea vieții oamenilor ce au nimerit într-un accident, dar să lăsăm serialele deoparte. Doctorul este, mai presus de toate, o persoană foarte educată, cu o mare nevoie de a ajută pe ceilalți.

Tînărul ce a luat decizia de a studia medicină, știe că în primul rînd va avea de însușit o cantitate enormă de materie pe parcursul anilor de învățămînt, iar în al doilea rând, va fi responsabil pe viitor pentru viața și sănătatea oamenilor. Desigur, nu este o profesie pentru oricine. Este nevoie de multă stăpînire de sine și control asupra situației ,deasemenea va fi nevoie de simțul  perfecționismului pentru a trata în mod eficient - nu de a face și mai rău. Deseori ne plângem de medicii noștri locali, de faptul că nu sunt drăguți, întîrzie la programările stabilite de ei înșiși sau pentru că nu acordă suficient timp diagnosticării stării noastre. Dar, la fel de des, nu ne dăm seama cât de exigent se ocupă de profesia pe care o fac, uităm că deseori lucrează mai presus de forțele umane și uneori sunt martorii unor cazuri de masacru.

Un tricou imprimat este cadou bun pentru un doctor?

Credem că tricourile imprimate sunt un cadou minunat pentru toți oamenii din diverse profesii. De asemenea, puteți imprima pe uniformă medicală imagini interesante, dar credem că va fi mai bine pentru pacienți dacă le lăsăm albe. Pentru a satisface cererea de tricouri și hanorace cu imprimeuri pentru medici, vă vom prezenta seria noastră de îmbrăcăminte.

Dacă sunteți medic și căutați un tricou casual pentru serile petrecute alături de prieteni, avem pregătit următorul imprimeu „Nimic nu-l sperie pe un doctor“, care vă va permite să le spuneți celor din jur că nu va este frică de distracție ,chiar și în cantități excesive,dar în același timp, ei pot conta pe ajutorul dvs și nu îi ve-ți lasă la „Moarte“. Aveți o conferință în străinătate? Aduceți un tricou cu imprimeul "Ai încredere, sunt doctor", datorită căruia ve-ți putea intra în orice prezentare fără a mai avea nevoie să demonstrați asta.

Toate modelele noastre reprezintă cadoul extraordinar pentru un medic de pretutindeni. Dacă căutați un cadou, ați ajuns la locul potrivit. În plus înafara de tricouri și hanorace, executăm de asemenea maiouri imprimate și căni extrem de practice . Totul este disponibil la comandă prin poștă, cu livrare rapidă și convenabilă ,la domiciliu sau la serviciu.

Mai multe