Doctor 

Bine ați venit în secțiunea (fără întârziere) dedicată medicilor. În viața de zi cu zi, medicii sunt oameni destul de serioși, dar îi vom ajută să se relaxeze puțin cu un tricou amuzant de medic.
Conține 55 produse.
pe pagină

Medicii nu sunt eroi din seriale, ci din viața reală.

Profesia unui medic este de obicei asociată cu două lucruri.

O viață prosperă, plină de lux și o responsabilitate incredibilă pentru viața umană. Cei ce practică această profesie sunt adesea prezentați ca fiind niște carieriști, avînd treburi mai importante decât salvarea vieții oamenilor ce au nimerit într-un accident, dar să lăsăm serialele deoparte. Doctorul este, mai presus de toate, o persoană foarte educată, cu o mare nevoie de a ajută pe ceilalți.

Tînărul ce a luat decizia de a studia medicină, știe că în primul rînd va avea de însușit o cantitate enormă de materie pe parcursul anilor de învățămînt, iar în al doilea rând, va fi responsabil pe viitor pentru viața și sănătatea oamenilor. Desigur, nu este o profesie pentru oricine. Este nevoie de multă stăpînire de sine și control asupra situației ,deasemenea va fi nevoie de simțul  perfecționismului pentru a trata în mod eficient - nu de a face și mai rău. Deseori ne plângem de medicii noștri locali, de faptul că nu sunt drăguți, întîrzie la programările stabilite de ei înșiși sau pentru că nu acordă suficient timp diagnosticării stării noastre. Dar, la fel de des, nu ne dăm seama cât de exigent se ocupă de profesia pe care o fac, uităm că deseori lucrează mai presus de forțele umane și uneori sunt martorii unor cazuri de masacru.

Un tricou imprimat este cadou bun pentru un doctor?

Credem că tricourile imprimate sunt un cadou minunat pentru toți oamenii din diverse profesii. De asemenea, puteți imprima pe uniformă medicală imagini interesante, dar credem că va fi mai bine pentru pacienți dacă le lăsăm albe. Pentru a satisface cererea de tricouri și hanorace cu imprimeuri pentru medici, vă vom prezenta seria noastră de îmbrăcăminte.

Dacă sunteți medic și căutați un tricou casual pentru serile petrecute alături de prieteni, avem pregătit următorul imprimeu „Nimic nu-l sperie pe un doctor“, care vă va permite să le spuneți celor din jur că nu va este frică de distracție ,chiar și în cantități excesive,dar în același timp, ei pot conta pe ajutorul dvs și nu îi ve-ți lasă la „Moarte“. Aveți o conferință în străinătate? Aduceți un tricou cu imprimeul "Ai încredere, sunt doctor", datorită căruia ve-ți putea intra în orice prezentare fără a mai avea nevoie să demonstrați asta.

Toate modelele noastre reprezintă cadoul extraordinar pentru un medic de pretutindeni. Dacă căutați un cadou, ați ajuns la locul potrivit. În plus înafara de tricouri și hanorace, executăm de asemenea maiouri imprimate și căni extrem de practice . Totul este disponibil la comandă prin poștă, cu livrare rapidă și convenabilă ,la domiciliu sau la serviciu.

Aprecierea muncii grele


La fel ca și asistentele medicale, medicii sunt supuși unor cerințe ridicate și trebuie să facă față stresului mental și fizic. Ei au o responsabilitate uriașă pentru viețile noastre și trebuie să fie capabili să ia decizii rapide. Și cum ar putea să nu o facă, când cel mai important lucru depinde de ei - viețile oamenilor. Și toate acestea merită să fie apreciate, nu credeți?
Un cadou pentru un medic care nu va dezamăgi

Știți, turele de noapte, turele neregulate, chiar și cele prelungite, iar medicii trebuie să fie mereu de gardă. Așa că au nevoie de o odihnă adecvată, chiar dacă uneori fură fiecare clipă la datorie. Dacă ai un medic în zona ta și te întrebi care ar putea fi un cadou potrivit pentru el sau ea, să știi că o pernă imprimată confortabilă va fi cu siguranță pe placul tău! Ea va face momentele de relaxare cu atât mai plăcute! Pernele sunt foarte frumoase, confortabile și realizate din materiale de înaltă calitate, așa că și odihna ta va fi de calitate :)

Nu cunoaștem niciun medic căruia să nu-i placă să bea o cafea la serviciu. Cafeaua este un bun stimulent pentru a ajuta la depășirea momentelor de criză fără somn din timpul serviciului de noapte, așa că este cu siguranță o idee bună să îi faci cadou medicului o cană cu un imprimeu amuzant! Poți fi sigur că se va gândi la tine de mai multe ori în timpul turei sale de îndată ce va ridica cana :)

Ceva elegant la sfârșit


Prietenul, prietena sau prietenul tău este doctor? Cumpără-i un tricou amuzant cu un imprimeu la alegere! Îți oferim o multitudine de modele grozave care cu siguranță te vor distra. Indiferent dacă destinatarul este bărbat sau femeie, avem ceva pentru toată lumea! Bumbacul de înaltă calitate și cea mai recentă tehnologie de imprimare nu vă vor dezamăgi, puteți alege dintr-o varietate de variante de culori. Un astfel de tricou poate deveni apoi un cadou drăguț pentru o zi de naștere, o sărbătoare, o aniversare sau pur și simplu dacă doriți să faceți pe plac cuiva. Dacă aveți o idee sau un design propriu pe care ați dori să îl imprimați pe un tricou, veniți cu el! Vom fi bucuroși să vă satisfacem dorințele, vă garantăm că putem imprima aproape orice :)

Mai multe