Un set pentru familie - Merry Christmas -un ren - Tricouri cu imprimeu


54,00 lei

-10%

60,00 lei



71,10 lei

-10%

79,00 lei



71,10 lei

-10%

79,00 lei


196,20 lei

-10%

218,00 lei

Pack content

Dacă ești în căutarea unui cadou perfect pentru cel mic, atunci ai ajuns în locul potrivit. Comandă chiar acum acest tricou pentru copii și nu vei regreta alegerea făcută. Tricoul cu un ren este cadoul perfect de Crăciun pentru fetițe și băieței.


Cel mai frumos tricou pentru copii de Crăciun este un tricou cu un ren


Un tricou pentru copii ce este personalizat cu un tren și cu mesajul „Merry Christmas” este cadoul clasic, dar perfect pentru un copil cu ocazia Crăciunului. Moș Crăciun poate aduce acest tricou cu imprimeu pentru copii drept cadou și cu siguranță se va bucura de mult succes. Modelul este perfect pentru fetițe, dar și pentru băieței, iar pe site este disponibil un tabel cu dimensiuni pe care vă recomandăm să-l consultați înainte de a comanda, astfel încât să primiți mărimea potrivită. În plus, acest tricou pentru copii este realizat din bumbac de cea mai bună calitate, așa că va fi foarte prietenos cu pielea celor mici. Comandă și tu și oferă-i copilului tău cel mai frumos cadou de Crăciun!

Tricou bărbătesc cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.