Set pentru mama - Așa arată cea mai bună mamă din lume - pernă + cană

102,60 lei

-10%

114,00 lei

Pack content

În cazul în care vrei să îi oferi mamei tale cel mai frumos cadou din lume, această pernă personalizată este cea mai bună soluție. Această pernă pentru mame este personalizată cu un mesaj interesant și inovativ și va fi un cadou foarte apreciat. Comandă și tu chiar acum un astfel de cadou personalizat și cu siguranță nu vei regreta.


Așa arată cea mai bună mamă din lume


Mamele merită să fie răsplătite cât mai des pentru dragostea lor, iar copiii le pot oferi această pernă cu imprimeu special pentru mame. Perna imprimată cu textul „Așa arată cea mai bună mamă din lume” reprezintă cel mai tare cadou pentru o mamă din mai multe motive. Pe lângă design-ul interesant și unic pe care îl are, această pernă este realizată doar din materiale calitative. În plus, imprimeul este realizat folosind pigmenți speciali și foarte rezistenți, așa că perna va arăta ca nou chiar și după numeroase spălări. Comandă chiar acum această pernă pentru o mamă și cu siguranță o vei surprinde în cel mai frumos mod.

Dacă vrei să îți surprinzi mama și să îi oferi un cadou de neuitat, această cană cu imprimeu este soluția. Cana cu imprimeu este personalizată cu un text interesant și cool și va atrage toate privirile din jur. Plasează chiar acum o comandă și oferă cel mai bun cadou pentru o mamă.


Așa arată cea mai bună mamă din lume


Mamele trebuie sărbătorite și surprinse cât mai des, iar cana imprimată cu textul „Așa arată cea mai bună mamă din lume” reprezintă cadoul perfect pentru acestea. Dacă și tu îți dorești cel mai frumos cadou pentru o mamă îți recomandăm cu căldură această cană personalizată. Cana este realizată din ceramică de cea mai bună calitate, are un imprimeu foarte rezistent și are o dimensiune de 82x95mm. Așadar, această cană cu imprimeu este cel mai frumos cadou ce îi poate fi făcut unei mame, mai ales dacă aceasta iubește să bea cafea sau alte băuturi calde. Înainte de a comanda te invităm să consulți și celelalte produse disponibile pe site-ul nostru, deoarece poți găsi și alte cadouri surprinzătoare pentru mama ta! Satisfacția va fi garantată, așa că nu mai sta pe gânduri și comandă chiar acum această cană personalizată!