Set pentru o familie - Conceput - tricou imprimat


40,50 lei

-10%

45,00 lei40,50 lei

-10%

45,00 lei53,10 lei

-10%

59,00 lei53,10 lei

-10%

59,00 lei


187,20 lei

-10%

208,00 lei

Pack content

Tricou pentru copii cu imprimeu. Atât materialul, cât și printul sunt 100% sigure pentru pielea bebelușului. Cea mai bună idee de cadou pentru copilul tău.

Tricou pentru copii cu imprimeu. Atât materialul, cât și printul sunt 100% sigure pentru pielea bebelușului. Cea mai bună idee de cadou pentru copilul tău.

Dacă vrei să îi oferi tatălui tău cel mai frumos și special cadou pentru un tată, atunci acest tricou cu imprimeu pentru tați este cea mai bună alegere. Tricoul este personalizat cu textul „Tată creat pentru distracție” și îi va face ziua mai bună tatălui tău. Nu pierde oferta și plasează acum comanda!


Tricou cu imprimeu pentru tații ce iubesc să se distreze


A fi tată nu este ușor, dar vine la pachet cu o satisfacție infinită. Pentru cei care vor să își surprindă tații, Garibald.ro vine cu cea mai bună soluție, adică acest tricou personalizat pentru tați. Tricoul este perfect pentru a fi făcut cadou și are numeroase avantaje. Spre exemplu, imprimeul este ingenios și la modă și este realizat prin tehnici speciale ce îi conferă o rezistență crescută. De asemenea, acest tricou cu design pentru tați este confecționat din bumbac gros de cea mai bună calitate, așa că va fi foarte prietenos cu pielea si comod. Înainte de a comanda, vă recomandăm să consultați tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site-ul nostru, astfel încât să puteți alege cea mai bună dimensiune. Comandă și tu chiar acum cel mai frumos tricou pentru tați.

Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!