Set pentru un cuplu - Te iubesc / Bună dimineața, te iubesc - pernă + cană

102,60 lei

-10%

114,00 lei

Pack content

Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

Te iubesc - AZI - MÂINE - ÎNTOTDEAUNA

Cele mai frumoase cadouri pentru cupluri sunt disponibile doar pe platforma Garibald.ro, iar preferatul nostru este reprezentat de această pernă cu imprimeu. Comandă și tu acest cadou superb și cu siguranță îi vei face ziua mai bună persoanei iubite.


Te iubesc - AZI - MÂINE - ÎNTOTDEAUNA


Dacă vrei să îi faci un cadou surprinzător și romantic partenerei sau partenerului îți recomandăm cu toată căldura această pernă cu imprimeu. Ea este personalizată cu textul interesant „Te iubesc - AZI - MÂINE – ÎNTOTDEAUNA” și îi va aduce aminte constant de sentimentele tale profunde. Perna are dimensiunea de 38x38 de centimetri, așa că se va potrivite oriunde. De asemenea, această pernă cu imprimeu este realizată din cele mai bune materiale și folosind doar pigmenți de o calitate superioară. În acest fel ne asigurăm că vei putea beneficia de un cadou personalizat ce va rezista în timp și care își va păstra culorile ca noi chiar și după mai multe spălări. Comandă și tu chiar acum și nu vei regreta alegerea făcută!