Set pentru o familie - Puterea stă în families v.2 - Tricouri cu imprimeu


71,10 lei

-10%

79,00 lei



71,10 lei

-10%

79,00 lei



54,00 lei

-10%

60,00 lei



54,00 lei

-10%

60,00 lei


250,20 lei

-10%

278,00 lei

Pack content

Tricou pentru femei cu imprimeu. Fabricat din bumbac plăcut la purtat, este perfect pentru folosirea de zi cu zi dar și ca idee de cadou pentru o femeie cu stil.

TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!

Dacă vrei să demonstrezi cât de tare ții la familia ta, acest tricou cu imprimeu este modul prin care poți face acest lucru. Tricoul este personalizat cu cel mai tare text, dar și cu o imagine cu un impact puternic, așa că va atrage toate privirile.

TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!


Familiile puternice sunt cheia unei societăți puternice. Îți recomandăm și ție acest tricou personalizat dacă vrei să ieși în evidență prin faptul că îți iubești familia. Tricoul este confecționat integral din bumbac gros de cea mai bună calitate, așa că va fi foarte comod și prietenos cu pielea. În plus, are un imprimeu ce își va păstra culorile chiar și după mai mulți ani. Dispunem de mărimi pentru toți membrii familiei, așa că te invităm să consulți tabelul special cu mărimi. În acest fel vei putea transforma acest tricou personalizat în cel mai tare cadou pentru familie. Comandă și tu chiar astăzi!

Copiii merită cele mai frumoase cadouri, iar echipa Garibald îți oferă acest tricou pentru copii, deoarece va aduce emoții pozitive pentru toți membrii familiei. Tricoul pentru copii este foarte popular în rândul clienților noștri, așa că îți recomandăm să îl comanzi cât mai este în stoc.


Tricou special pentru copii, dar care va fi apreciat de toată familia


Acest tricou pentru copii este unul dintre tricourile noastre favorite, deoarece este imprimat cu un mesaj emoționant și interesant, mai exact „Puterea stă în families”. Acesta este motivul pentru care tricoul va fi apreciat de întreaga familie și va aduce zâmbetul pe buzele celor din jur. În plus, știm că va fi purtat de un copil, așa că are la bază cel mai bun bumbac. Un astfel de tricou pentru copii va fi cadoul ideal și trebuie știut că imprimeul este unul foarte rezistent, deoarece este realizat doar cu pigmenți de cea mai bună calitate. Înainte de a comanda un tricou pentru copii te invităm să consulți tabelul special cu dimensiuni ce este disponibil pe site. Comandă și tu chiar acum!