Set pentru tata - pernă + cană

102,60 lei

-10%

114,00 lei

Pack content

Vrei să îți surprinzi tatăl? Garibald.ro este locul perfect de unde poți cumpăra cele mai frumoase cadouri pentru un tată.


Suntem experți în cadouri, așa că îți vom recomanda cel mai interesant cadou pentru cel mai bun tată din lume. O pernă cu design este cadoul ideal pentru un tată, mai ales când acesta se odihnește pe canapea, deoarece îi va aminti mereu că este cel mai bun tată. Perna pentru cel mai bun tată din lume are o dimensiune de 38x38cm și o calitate superioară și demnă de invidiat. Imprimeul este foarte rezistent la utilizări și spălări, deoarece este realizat prin tehnici speciale și folosind pigmenți de cea mai bună calitate.

Dacă vrei să îi oferi tatălui tău un cadou unic și interesant, această cană cu imprimeu este cea mai bună alegere. Cana este imprimată cu un text amuzant și cool și va atrage toată admirația celor din jur. Nu mai sta pe gânduri și oferă cel mai tare cadou pentru un tată.


Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm.


Fiecare tată merită tot ce este mai bun, iar cana imprimată cu textul „Dacă tata nu îl poate repara, atunci nimeni nu poate” reprezintă un cadou perfect pentru tatăl tău. Cana personalizată va fi foarte apreciată și va fi modul prin care îi poți arăta tatălui tău cât de bun este și cât de mult te bazezi pe el. Cana personalizată este confecționată din ceramică de cea mai bună calitate și este imprimată folosind pigmenți foarte rezistenți. Cupa are un diametru de 82 de milimetri și o înălțime de 95 de milimetri, motiv pentru care este foarte ușor de ținut în mână. Comandă și tu chiar acum și oferă cel mai tare cadou pentru un tată.