Gadgeturi 

Conține 527 produse.

Subcategorii

  • Perne

    Perne pentru cupluri

    Dacă îți dorești un cadou pentru partenerul tău, fie că este soț, soție, iubit sau iubită, atunci ai ajuns în locul potrivit. Gama de perne pentru cupluri este perfectă pentru partenerul de viața, așa că aruncă și tu o privire și descoperă cele mai tari produse. Dispunem de cele mai frumoase și emoționante perne pentru cupluri, așa că trebuie să alegi și tu modelele preferate. Pernele sunt imprimate cu mesaje superbe și emoționante, dar și cu imagini care vor aduce doar sentimente plăcute. Nu rata ocazia de a oferi un cadou special. Comandă și tu!

    Perne cu meserii

    După o zi obositoare la locul de muncă, o pernă cu imprimeu personalizat reprezintă cel mai interesant cadou. Aceasta poate fi folosite în mod clasic, pentru relaxare, dar și ca obiect decorativ original și interesant. Dispunem de numeroase modele de perne cu meserii ce sunt potrivite pentru pasionații multor joburi. Cu toate acestea, îți oferim și posibilitatea personalizării pernelor cu design-ul dorit, astfel încât să poți beneficia de o pernă cu meseria ta specială. Calitatea este una de invidiat, așa că te vei simți foarte confortabil pe o astfel de pernă.

    Perne pentru ziua de naștere

    Pe lângă pernele prezentate anterior, pe site-ul nostru poți găsi și o gamă variată și interesantă de perne cu imprimeu personalizat pentru ziua de naștere. Acestea sunt cadouri speciale, ce vor putea fi folosite atat în mod clasic, pentru odihnă, ci și ca obiect decorativ interesant. Pernele sunt imprimate cu imagini și mesaje haioase și care vor atrage mereu o stare de bine. Calitatea pernelor este una de invidiat, așa că au devenit rapid cadouri extrem de populare. Comandă și tu o pernă cu imprimeu personalizat și îți garantăm că vei oferi cel mai interesant și cool cadouri pentru aniversarea unei persoane dragi. Avem perne diverse, dar le putem personaliza cu vârsta dorită de tine, așa că vei putea oferi cel mai tare cadou pentru o zi de naștere. Comandă și nu vei regreta!

  • Cani

    Căni pentru membrii familiei

    Dacă cei din familia ta iubesc să bea băuturi calde, precum ceai, cafea sau ciocolată caldă, gama de căni pentru membrii familiei reprezintă alegerea perfectă de cadou. Avem disponibile o mulțime de modele, care mai de care mai atractive. Modelele sunt amuzante, interesante și originale și vor arăta cât de puternică este dragostea din familie. De asemenea, sunt disponibile modele de căni din ceramică pentru mame, tați, soți, copii, frați, surori, bunici etc. Comandă și tu și nu vei regreta alegerea făcută.

    Căni din ceramică cu imprimeu cu meserii

    Meseriile plăcute dar obositoare vin la pachet cu o pasiune reală pentru cafea. Așadar, pentru cei care după o zi grea la locul de muncă preferat iubesc să bea cafea, noi, cei din echipa Garibald.ro, am adus o gamă interesantă de căni din ceramică cu imprimeu. Calitatea cănilor este una de invidiat, deoarece este folosită doar cea mai bună ceramică. Imprimeul este realizat cu ajutorul celor mai buni pigmenți, așa că tot design-ul va arăta ca nou chiar și după numeroase utilizări și spălări. Comandă chiar acum o astfel de cană cu meserii și vei oferi cadoul perfect.

    Cană din ceramică pentru aniversare

    Dacă ești în căutarea celui mai original și interesant cadou pentru o aniversare, atunci te anunțăm că ai ajuns unde trebuie. O astfel de cană din ceramică cu imprimeu se va dovedi a fi cadoul perfect, mai ales dacă sărbătoritul iubește să bea cafea sau ceai în fiecare zi. Cănile sunt personalizate cu mesaje și imagini originale și ingenioase și care vor aduce doar emoții pozitive. Cănile sunt realizate integral din ceramică de cea mai bună calitate și cu ajutorul unor pigmenți ce vor face ca imprimeul să reziste la foarte multe spălări. Comandă și tu chiar acum o cană ceramică cu imprimeu și vei oferi cel mai bun cadou pentru o aniversare. Alege din modelele noastre sau optează pentru personalizarea cănii. Orice ai alege, satisfacția este garantată!

  • Șosete
  • Saci

    Genți cu imprimeu pentru profesori

    Profesorii au meserii complexe și de multe ori transportă după ei cărți, caiete, cataloage și diverse alte obiecte pentru studiu. Acestora le poți face viața mai ușoară cu un cadou util și interesant, precum o geantă cu imprimeu personalizat pentru un profesor. Dispunem de o mulțime de modele de saci cu imprimeu pentru profesori, așa că nu mai sta pe gânduri și plasează chiar acum o comandă. În acest fel vei oferi un cadou superb și care va deveni un accesoriu cool și util pentru activitățile de zi cu zi.

    Saci personalizați pentru fermieri

    Din clasa celor mai grele meserii face parte și cea de fermieri. Noi vrem să răsplătim fermierii, iar din acest motiv am realizat cele mai tari cadouri pentru fermieri. Printre acestea se regăsesc acești saci personalizați, accesorii perfecte pentru activitatea zilnică ce ține de agricultură. Acești saci pot fi folosiți pentru a depozita și căra diverse obiecte utile, precum scule de lucru, dar și chiar și pentru pachetul de mâncare. Comandă și tu un astfel de sac cu imprimeu pentru un fermier și cu siguranță vei oferi un cadou de neuitat.

    Genți cu imprimeu pentru pasiuni

    Dacă pasiunea ta este mai presus decât orice altceva, atunci optează pentru aceste genți cu imprimeu pentru pasiuni. Indiferent de pasiunea ta, fie că este vorba, de exemplu, despre columbofilie, plimbări prin pădure sau ciclism, noi îți punem la dispoziție genți cu imprimeu perfecte și care vor atrage toate privirile celor din jur. Calitatea sacilor cu imprimeu personalizat pentru pasiuni este una superioară, deoarece am folosit cele mai bune materiale la confecționarea lor. Gențile vor putea fi folosite ca accesorii interesante și atractive oricând, de la momentele în care hobby-ul este pus în practică și până la simplele cumpărături zilnice. Aruncă o privire pe site, alege modelul preferat, iar apoi plasează o comandă! Profită de reducerile noastre și comandă cât încă produsele mai sunt în stoc.

  • Ceas

    Dacă îți dorești un cadou special, interesant și util, dar nu știi ce să alegi, atunci noi îți oferim soluția. Comandă chiar acum un ceas cu imprimeu și vei putea face cel mai tare cadou. Calitatea unui astfel de ceas personalizat este una superioară, așa că va te vei putea bucura de el pentru mult timp.

    Ceas cu imprimeu

    În cazul în care dorești să oferi un cadou special și care să fie și util pentru perioade lungi de timp, atunci noi îți oferim soluția. Alege și comandă chiar acum un ceas cu imprimeu și vei putea oferi un cadou care va fi foarte apreciat. Suntem experți când vine vorba despre cadouri, așa că îți recomandăm cu căldură să arunci o privire peste gama noastră de ceasuri cu imprimeu și să le comanzi pe cele care ți se potrivesc. Calitatea unui astfel de ceas cu imprimeu este una superioară, așa că te vei putea bucura de acesta pentru mult timp.

    Ceas personalizat

    Dacă dorești un cadou special și unic, îți sugerăm să optezi pentru varianta personalizării acestuia. Un ceas cu imprimeu este un cadou perfect, dar dacă modele noastre nu ți se potrivesc poți opta pentru varianta personalizării lui. Astfel, tot ce trebuie să faci este să ne pui la dispoziție designul dorit, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celui mai tare și interesant ceas personalizat. Acest tip de cadou este foarte apreciat și va aduce emoții pozitive ori de câte ori va fi privit. În plus, poate fi personalizat astfel încât să se potrivească în fiecare spațiu al casei sa chiar al locului de muncă.

    Ceas cu design unic și special

    Fie că alegi din modelele disponibile pe site-ul nostru, fie că optezi pentru varianta personalizării lui, un ceas cu imprimeu va fi cel mai bun cadou pentru orice ocazie. Un astfel de ceas cu design este unic și special și este un cadou util. Acest lucru va face ca acest cadou să fie privit constant și să aducă emoții de fiecare dată. Calitatea sa este una foarte bună, așa că vor trece foarte mulți ani până când acest ceas cu imprimeu va da semne de îmbătrânire. Comandă și tu chiar acum un ceas personalizat și vei putea oferi un cadou de neuitat unei persoane dragi cu orice ocazie. Satisfacția este garantată!

  • Cutie pentru ceai
  • Cutie de vinuri

    Cutie de vinuri cu design special

    O cutie de vinuri nu este un simplu cadou, ci un cadou surprinzător, elegant și rafinat. Pe platforma noastră online poți găsi cele mai tari și speciale cutii de vinuri, așa că te invităm să arunci chiar acum o privire. O astfel de cutie de vinuri cu design special va atrage toate privirile și va face ca vinul să fie savurat cu emoții mult mai profunde. Modelele de cutii pentru vinuri sunt diverse, dar ne puteți trimite designul dorit, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp posibil de realizarea celor mai frumoase și ingenioase cutii de vinuri.

    Cutie de vinuri pentru aniversarea căsătoriei

    În cazul în care îți dorești un cadou special pentru aniversarea căsătoriei poți alege cu mare încredere această cutie de vinuri. Ea se poate transforma în cel mai frumos și elegant cadou, deoarece poate fi personalizată cu anii împliniți de la căsătorie. O astfel de cutie de vinuri poate fi personalizată pentru orice fel de aniversare sau eveniment, dar este ideală pentru aniversarea căsniciei. Lemnul din care sunt realizate aceste cutii de vinuri are o calitate foarte bună, așa că poți păstra cutia pentru a-ți aduce aminte chiar și după ani de zile de această aniversare fericită.

    Cutie de vinuri personalizată

    Printre cele mai bune cadouri pentru orice eveniment se regăsesc cadourile personalizate. Astfel, am creat aceste cutii de vinuri personalizate care se bucură de un real succes. Dacă îți dorești un cadou special și unic optează pentru o astfel de cutie de vinuri personalizată. Tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă și să ne specifici ce nume vrei să fie gravate pe cutia de vinuri. Un astfel de cadou va fi foarte apreciat și va fi ținut minte o mulțime de timp. Dimensiunea cutiei este de 11/10/36 cm, ceea ce o face perfectă pentru a păstra sticla preferată de un iubitor de vin. Comandă și tu chiar acum!

  • Cutie de bani
  • Lada de bere

    Ladă de bere pentru un tată

    În cazul în care tatăl tău iubește berea, atunci îi poți oferi drept cadou o astfel de ladă de bere. Aceasta va fi cadoul perfect, deoarece îi va întreține tatălui tău pasiunea și îi va aduce emoții pozitive ori de câte ori o va folosi. O astfel de ladă de bere este personalizată cu mesaje amuzante și originale și îi va arăta tatălui tău cât de mult îl iubești. În plus, o astfel de lădiță de bere poate fi acompaniată de o lădiță de bere pentru mamă. În acest fel „șefii” familiei pot avea cele mai tari accesorii pentru transportat berea.

    Lădiță de bere pentru motocicliști

    După o tură cu motocicleta mulți motocicliști doresc să se relaxeze și să bea o bere. Savurarea acestei băuturi va fi mult mai plăcută dacă berea va fi luată dintr-o lădiță de bere pentru motocicliști. Dispunem de mai multe modele de lăzi de bere pentru motocicliști, așa că tot ceea ce trebuie să faci este să arunci o privire pe site și să le alegi pe cele potrivite. Comandă și tu o astfel de ladă de bere pentru un motociclist și vei putea fi sigur că vei oferi un cadou special și util.

    Lădiță de bere personalizată cu numele

    Dacă dorești să faci un cadou special și unicat, atunci poți opta pentru personalizarea unei lăzi de bere cu numele persoanei în cauză. Așadar, dacă vrei o lădiță de bere personalizată cu numele persoanei dragi, tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă și să ne comunici numele sărbătoritului sau sărbătoritei, iar noi ne vom ocupa în cel mai scurt timp de realizarea celui mai tare cadou personalizat. Dispunem de o mulțime de modele de lăzi de bere, de la forme clasice și până la forme originale de avion sau tanc. Lădițele standard au 6 compartimente și o dimensiune de 30 cm x 23,5 cm x 15 cm, așa că berea va ocupa imediat un loc. În schimb, modelele complexe pot transporta de la două cutii de bere și până la 3 cutii plus o sticlă de bere. Orice ai alege îți garantăm că vei face alegerea perfectă!

  • Tocator lemn

    Tocător din lemn pentru pescari

    Pescarii au de multe ori și pasiunea de a găti. Astfel, pentru cei mai buni bucătari pescari noi am realizat o gamă largă de tocătoare din lemn personalizate. Un astfel de tocător din lemn pentru pescari va deveni cadoul ideal, dar va fi și foarte util. Tocătorul este gravat într-un mod special ce va face ca designul să arate la fel ca în fiecare zi, indiferent de numărul de utilizări. Tocătorul va fi cu atât mai apreciat cu cât poate fi considerat un accesoriu pentru pescuit și pentru pregătit capturile gustoase. Comandă și tu un tocător din lemn pentru pescarul favorit și cu siguranță îi vei face un cadou de neuitat.

    Tocător din lemn pentru motocicliști

    Printre marile pasiuni ale motocicliștilor se numără și gătitul. Dacă și tu cunoști un motociclist care iubește să gătească, atunci oferă-i acest tocător din lemn pentru motocicliști. Acesta va iubi să folosească acest tocător la pregătirea unei mese delicioase după o tură cu motocicleta. Acest cadou personalizat este foarte apreciat de clienții noștri, așa că nu mai sta pe gânduri și plasează și tu o comandă chiar acum. Calitatea este garantată, așa că vei fi 100% mulțumit.

    Tocătoare din lemn personalizate

    Pe lângă variantele prezentate, pe site-ul nostru sunt disponibile o mulțime de alte variante de tocătoare din lemn personalizate. Categoria de tocătoare din lemn te așteaptă să o descoperi, așa că nu mai sta pe gânduri și plasează și tu o comandă chiar acum. Avem inclusiv modele de tocătoare din lemn personalizate pentru electricieni, mecanici, fermieri etc., mai pe scurt pentru oricine. Dispunem de modele inclusiv pentru cei pasionați de drumeții pe munte sau pescuit. În plus, îți putem grava tocătorul din lemn cu propriul design, astfel încât să te bucuri sau să poți oferi cel mai tare și interesant cadou personalizat. Dimensiunile tocătorului sunt de 290 mm x 190 mm x 15 mm, ceea ce îl va face să fie foarte ușor de folosit. Comandă și tu chiar acum!

  • Produse gravate

    Tocător din lemn cu gravură

    Un tocător din lemn cu gravură este cel mai bun cadou personalizat pentru o persoană careia îi place să gătească. Dintre produsele gravate ce sunt disponibile pe site, un tocător din lemn va fi perfect pentru bucătarii apropiați ție. Un astfel de cadou este interesant, dar și foarte util și are o calitate superioară și proprietăți de invidiat ce-l vor face sa fie indispensabil în bucătărie. Pe site-ul nostru poți găsi o mulțime de variante interesante de tocătoare din lemn cu gravura, așa că nu mai sta pe gânduri și plasează chiar acum o comandă.

    Lădiță personalizată pentru bere

    Majoritatea bărbaților iubesc berea, iar pentru ei am realizat cele mai interesante și haioase cadouri din lume. O lădiță din lemn cu gravură va fi folosită cu succes ca suport pentru dozele sau sticlele de bere pe care un bărbat le va savura alături de prietenii săi. Pe platforma noastă online sunt disponibile lădițe clasice, dar și cu aspect amuzant, cum ar fi cele care au formă de avion sau tanc. Aceste lădițe din lemn personalizate pentru bere sunt imprimate cu mesaje haioase care vor aduce mereu zâmbetul pe buzele celor care vor dori să bea o bere. Poți, de asemenea, sa oferi aceste lădițe personalizate pentru bere chiar și unei femei care iubește să consume bere, deoarece sunt modele pentru toată lumea și pentru toate gusturile.

    Cutie de vin gravată

    Un cadou elegant pe care îl poți oferi cuiva este o cutie de vin gravată. Noi îți punem la dispoziție o mulțime de astfel de cutii de vin cu gravura, dar îți oferim și posibilitatea de a le personaliza exact asa cum îți dorești. Orice ai alege aceste cutii sunt cadouri excepționale și de o calitate superioară și îți garantăm că vor fi extrem de apreciate de personale ce le vor primi. Comandă și tu chiar astăzi o cutie gravată pentru vin și îi vei oferi un cadou unic persoanei dragi.

pe pagină
  • 10 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 3 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 6 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 9 Review(-uri) 

    Rezervor personalizat cu gravură pentru 3 beri la cutie și o bere îmbuteliată. Dimensiuni: 24,5 x 12 x 17 cm. Vânzarea produsului nu include băuturile vizibile, care au fost incluse în fotografii doar în scopul vizualizării.

    75,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 9 Review(-uri) 

    Avion cu gravură pentru două cutii de bere. Dimensiuni: 24 x 22 x 12 cm. Vânzarea produsului nu include băuturile vizibile, care au fost incluse în fotografii doar în scopul vizualizării. Introduceți un nume în comentariul comenzii.* Produsele cu imprimeu personalizat nu sunt returnabile sau înlocuite.

    75,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    Geantă cu imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru o persoană apropiată. Fabricată din bumbac.

    44,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 8 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi! INFORMATII MARIMI

    49,00 lei
    În stoc
  • 8 Review(-uri) 

    Poți fi mereu tu însuți, dacă poți fi frizer, atunci întotdeauna fii frizer

    65,00 lei
    În stoc
  • 4 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 8 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 12 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 6 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 9 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 6 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 5 Review(-uri) 

    Această cană cu design reprezintă cel mai frumos și interesant cadou pentru bunicul tău. Ea este imprimată cu un text ingenios și este realizată din ceramică de cea mai bună calitate. În plus, reprezintă un cadou util și care va putea fi folosit în fiecare zi, aducând mereu zâmbetul pe buze. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 8 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 6 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    Pentru persoana căreia îi place să gătească oferim un șorț cu un imprimeu plin de umor. Acest text amuzant va amuza cu siguranță destinatarul, motiv pentru care va fi un cadou pentru un bucătar cu un mare simț al umorului. Împrimarea pe șorț se aplică prin încălzirea foliei Flex.

    65,00 lei
    În stoc
  • 10 Review(-uri) 

    O geantă cadou este o opțiune ideală pentru cei care nu au timp sau capacitatea de a împacheta un cadou. Fabricat din materiale de înaltă calitate, geantă durabilă. Ideea perfectă pentru ambalarea unui cadou pentru o persoană dragă. O geantă mică - o cană sau un tricouGeanta medie - pernă sau hanorac, platan rotativ sau tăietură sau 5 tricouriGeanta mare...

    16,90 lei
    În stoc
  • 6 Review(-uri) 

    Geantă cu imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru o persoană apropiată. Fabricată din bumbac.

    44,00 lei
    În stoc
  • 5 Review(-uri) 

    Tablă rotativă din lemn cu gravură. Perfect pentru tine, dar și ca un cadou pentru cinevaapropiat. Dimensiuni placă: diametru 350 mm / grosime blatului 18 mm /

    107,00 lei
    În stoc
  • 8 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 10 Review(-uri) 

    Vă rugăm să indicați numele și numărul graficului cu copii în comentariul de la comandăGraficele prezentate nu fac obiectul modificărilor.În absența informațiilor privind numărul graficului, tricoul va fi trimis cu numărul graficului pentru copii care apare în prima imagine a vizualizării.Produsele cu imprimare proprie nu sunt supuse...

    49,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 9 Review(-uri) 

      Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 11 Review(-uri) 

    Vă rugăm să indicați numele și numărul graficului cu copii în comentariul de la comandăGraficele prezentate nu fac obiectul modificărilor.În absența informațiilor privind numărul graficului, tricoul va fi trimis cu numărul graficului pentru copii care apare în prima imagine a vizualizării.Produsele cu imprimare proprie nu sunt supuse...

    65,00 lei
    În stoc
  • 2 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 9 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 4 Review(-uri) 

    Vine ziua mamei tale sau pur și simplu vrei să îi oferi un cadou special? Echipa Garibald îți oferă soluția, adică o cană ceramică cu imprimeu. Ea reprezintă modul perfect prin care să îți surprinzi mama și să îi faci ziua mai bună. Comandă și tu chiar acum și cu siguranță nu vei regreta! Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 6 Review(-uri) 

    Bucătăria bunicii locul unde se prepară cele mai bune feluri de mâncare Pentru persoana căreia îi place să gătească oferim un șorț cu un imprimeu plin de umor. Acest text amuzant va amuza cu siguranță destinatarul, motiv pentru care va fi un cadou pentru un bucătar cu un mare simț al umorului. Împrimarea pe șorț se aplică prin încălzirea foliei Flex.

    65,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 9 Review(-uri) 

    Fermierul nu se oprește când obosește, se oprește când termină Tocător din lemn cu gravură. Perfect pentru tine, precum și un cadou pentru o persoană dragă. Dimensiunile plăcii: lungime 290mm, lățime 190mm, grosime 15mm

    106,00 lei
    În stoc
  • 5 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 6 Review(-uri) 

    Iubesc două lucruri în viață: să fiu pompier și să beau bere - lădiță de lemn pentru cărat bere cu gravură Dimensiunile suportului: 30cm x 23,5cm x 15cm

    83,00 lei
    În stoc
  • 5 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 5 Review(-uri) 

    Geantă cu imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru o persoană apropiată. Fabricată din bumbac.

    36,00 lei
    În stoc
  • 7 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 8 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 10 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 10 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 11 Review(-uri) 

    O pernă cu un imprimeu este o idee excelentă de cadou pentru persoana iubită. Dimensiuni pernă 38x38cm. Prețul include un set: fața de pernă cu imprimeu și umplere separată. Imprimarea este realizată cu o metodă foarte rezistentă la spălare, dar imperceptibilă la atingere.

    65,00 lei
    În stoc
  • 6 Review(-uri) 

    Dacă ești în căutarea unui cadou perfect pentru aniversarea de 50 de ani, atunci ai ajuns în cel mai potrivit loc. Această cană din ceramică personalizată este cea mai bună variantă de cadou pentru aniversarea de 50 de ani, așa că plasează și tu chiar acum o comandă! Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 9 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc
  • 8 Review(-uri) 

    Cană ceramică cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm

    49,00 lei
    În stoc