Set pentru mama - hanorac + pernă + cană imprimată

227,70 lei

-10%

253,00 lei

Pack content

Mamă, până una alta copiii ți-au reușit - perna

Dacă vrei să îți surprinzi mama și să îi oferi un cadou inedit și care să fie ținut minte o viață întreagă, atunci această pernă personalizată este cea mai bună soluție. Perna cu design are un imprimeu interesant și cool și va atrage toate privirile.


Mamă, până una alta copiii ți-au reușit


Trebuie să îți răsplătești mama cât mai frecvent pentru toată dragostea pe care ți-o poartă, iar această pernă este una dintre cele mai bune modalități prin care poți face acest lucru. Perna este personalizată cu textul ingenios „Mamă, până una alta copiii ți-au reușit” și se va transforma instant în cel mai frumos cadou pentru o mamă. Perna este realizată din cele mai calitative materiale, are o dimensiune de 38x38 centimetri și va fi foarte apreciată. Imprimeul este foarte rezistent, iar culorile vor arăta ca noi chiar și după mai mulți ani. Așadar, această pernă personalizată este cel mai bun cadou ce îi poate fi dăruit unei mame. Comandă și tu chiar acum!

Dacă vrei să îi oferi mamei tale cel mai frumos și cool cadou pentru o mamă, atunci îți garantăm că acest hanorac personalizat reprezintă cea mai bună alegere. Hanoracul are imprimat textul „Așa arată cea mai bună mamă din lume” și îi va oferi mamei tale o mulțime de emoții pozitive. Nu rata ocazia de a-i face ziua mai bună mamei tale și plasează chiar acum o comandă!


Așa arată cea mai bună mamă din lume


A fi mamă reprezintă cel mai frumos lucru din lume și aduce cu sine o satisfacție nemărginită. Pentru cei ce vor să își surprindă în cel mai frumos mod mamele, echipa Garibald.ro vine cu cea mai bună idee, adică acest hanorac imprimat pentru mame. Tricoul este ideal pentru a fi făcut cadou și vine la pachet cu numeroase calități. Spre exemplu, imprimeul este cool și la modă, așa că va atrage toate privirile celor din jur. De asemenea, imprimeul este realizat folosind tehnici speciale și pigmenți de cea mai bună calitate, așa că va avea o rezistență crescută. În plus, hanoracul personalizat este confecționat din bumbac gros, așa că va fi perfect chiar și atunci când vremea este mai rea. Comandați chiar acum și oferiți un cadou perfect!

Mama - unitate pentru sarcini speciale - cană

Mamele au cel mai frumos „job” din lume, iar din acest motiv trebuie să fie răsplătite în mod frecvent, mai ales de copii. În cazul în care vrei să îi oferi mamei tale un cadou unic, alege această cană cu imprimeu pentru o mamă. Acest cadou este special și îi va face ziua mai frumoasă mamei tale.

Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm


Comandă cel mai special cadou pentru mama ta, adică o cană din ceramică cu imprimeu


Copiilor care își doresc să își surprindă mamele cu un cadou de neuitat le sugerăm cu cea mai mare căldură o astfel de cană cu imprimeu pentru o mamă. Această cană este imprimată cu mesajul „Mama – unitate pentru sarcini speciale” și îi va arăta mamei tale cât de importantă este pentru tine. Astfel, dacă și tu vrei să îți surprinzi mama, comandă chiar acum această cană cu imprimeu pentru mame. Ea este realizată din ceramică de cea mai înaltă calitate și are o dimensiune optimă de 82/95 mm. În plus, imprimeul este realizat prin tehnici speciale și folosind doar pigmenți de cea mai bună calitate, așa că va arăta ca nouă după numeroase utilizări, iar mama ta se va putea bucura de cană timp îndelungat. Comandă și tu!