Set pentru mama - Mama - unitate pentru sarcini speciale - Tricou + cană imprimată


71,10 lei

-10%

79,00 lei


115,20 lei

-10%

128,00 lei

Pack content

Mama - unitate pentru sarcini speciale

O mamă este ca o unitate specială, iar noi am conceput acest tricou cu imprimeu pentru a sublinia acest lucru. Comandă chiar acum acest tricou cu imprimeu pentru femei și îți vei surprinde mama în cel mai plăcut mod. Cu siguranță nu vei regreta și vei deveni clientul nostru fidel.


Un tricou cu imprimeu, cadoul perfect pentru o mamă


Dacă vrei să îți surprinzi mama și să îi demonstrezi cât de mult ții la ea, atunci acest tricou cu imprimeu pentru femei este alegerea perfectă. Acest tricou este personalizat cu imprimeul „Mama – unitate pentru sarcini speciale” și îi va arăta mamei tale că ești conștient de cât de importantă este. Calitatea acestui tricou pentru femei este una de invidiat. Pentru confecționarea unui tricou cu imprimeu pentru mamă se folosește doar cel mai bun bumbac și cei mai rezistenți pigmenți. Astfel, un tricou cu imprimeu pentru femei va fi foarte comod și prietenos cu pielea, dar va fi foarte rezistent în timp. Comandă și tu chiar acum și nu vei regreta alegerea făcută!

Mama - unitate pentru sarcini speciale - cană

Mamele au cel mai frumos „job” din lume, iar din acest motiv trebuie să fie răsplătite în mod frecvent, mai ales de copii. În cazul în care vrei să îi oferi mamei tale un cadou unic, alege această cană cu imprimeu pentru o mamă. Acest cadou este special și îi va face ziua mai frumoasă mamei tale.

Dimensiuni cupă: diametru 82 mm, înălțime 95 mm


Comandă cel mai special cadou pentru mama ta, adică o cană din ceramică cu imprimeu


Copiilor care își doresc să își surprindă mamele cu un cadou de neuitat le sugerăm cu cea mai mare căldură o astfel de cană cu imprimeu pentru o mamă. Această cană este imprimată cu mesajul „Mama – unitate pentru sarcini speciale” și îi va arăta mamei tale cât de importantă este pentru tine. Astfel, dacă și tu vrei să îți surprinzi mama, comandă chiar acum această cană cu imprimeu pentru mame. Ea este realizată din ceramică de cea mai înaltă calitate și are o dimensiune optimă de 82/95 mm. În plus, imprimeul este realizat prin tehnici speciale și folosind doar pigmenți de cea mai bună calitate, așa că va arăta ca nouă după numeroase utilizări, iar mama ta se va putea bucura de cană timp îndelungat. Comandă și tu!