Set pentru mama - Așa arată cea mai bună mamă din lume - Tricou + cană imprimată


71,10 lei

-10%

79,00 lei


115,20 lei

-10%

128,00 lei

Pack content

A fi mamă nu este ușor, așa că acestea merită să fie răsplătite frecvent. Avem o mulțime de cadouri pentru mame, dar acest tricou cu imprimeu este unul dintre cele mai comandate. Comandă-l chiar acum și fă-i mamei tale ziua mult mai fericită.


Așa arată cea mai bună mamă din lume


Noi, cei din echipa Garibald.ro îți recomandăm cu căldură acest tricou personalizat pentru mama. Dacă dorești să îți surprinzi în mod plăcut mama, acesta este cadoul ideal. Tricoul imprimat cu textul „Așa arată cea mai bună mamă din lume” este unic, interesant și cool și cu siguranță va fi apreciat. În plus, acest tricou cu imprimeu are o calitate de invidiat, deoarece a fost confecționat doar din bumbac gros de cea mai bună calitate. De asemenea, imprimeul este realizat cu ajutorul unor pigmenți foarte rezistenți și utilizând tehnici speciale. Astfel, mama ta se va putea bucura perioade lungi de timp de acest tricou pentru o mamă. Nu mai sta pe gânduri, alege mărimea potrivită și comandă chiar acum acest tricou personalizat.

Dacă vrei să îți surprinzi mama și să îi oferi un cadou de neuitat, această cană cu imprimeu este soluția. Cana cu imprimeu este personalizată cu un text interesant și cool și va atrage toate privirile din jur. Plasează chiar acum o comandă și oferă cel mai bun cadou pentru o mamă.


Așa arată cea mai bună mamă din lume


Mamele trebuie sărbătorite și surprinse cât mai des, iar cana imprimată cu textul „Așa arată cea mai bună mamă din lume” reprezintă cadoul perfect pentru acestea. Dacă și tu îți dorești cel mai frumos cadou pentru o mamă îți recomandăm cu căldură această cană personalizată. Cana este realizată din ceramică de cea mai bună calitate, are un imprimeu foarte rezistent și are o dimensiune de 82x95mm. Așadar, această cană cu imprimeu este cel mai frumos cadou ce îi poate fi făcut unei mame, mai ales dacă aceasta iubește să bea cafea sau alte băuturi calde. Înainte de a comanda te invităm să consulți și celelalte produse disponibile pe site-ul nostru, deoarece poți găsi și alte cadouri surprinzătoare pentru mama ta! Satisfacția va fi garantată, așa că nu mai sta pe gânduri și comandă chiar acum această cană personalizată!