Set pentru mama - Așa arată cea mai bună mamă din lume - Tricou + pernă imprimată


71,10 lei

-10%

79,00 lei


129,60 lei

-10%

144,00 lei

Pack content

A fi mamă nu este ușor, așa că acestea merită să fie răsplătite frecvent. Avem o mulțime de cadouri pentru mame, dar acest tricou cu imprimeu este unul dintre cele mai comandate. Comandă-l chiar acum și fă-i mamei tale ziua mult mai fericită.


Așa arată cea mai bună mamă din lume


Noi, cei din echipa Garibald.ro îți recomandăm cu căldură acest tricou personalizat pentru mama. Dacă dorești să îți surprinzi în mod plăcut mama, acesta este cadoul ideal. Tricoul imprimat cu textul „Așa arată cea mai bună mamă din lume” este unic, interesant și cool și cu siguranță va fi apreciat. În plus, acest tricou cu imprimeu are o calitate de invidiat, deoarece a fost confecționat doar din bumbac gros de cea mai bună calitate. De asemenea, imprimeul este realizat cu ajutorul unor pigmenți foarte rezistenți și utilizând tehnici speciale. Astfel, mama ta se va putea bucura perioade lungi de timp de acest tricou pentru o mamă. Nu mai sta pe gânduri, alege mărimea potrivită și comandă chiar acum acest tricou personalizat.

În cazul în care vrei să îi oferi mamei tale cel mai frumos cadou din lume, această pernă personalizată este cea mai bună soluție. Această pernă pentru mame este personalizată cu un mesaj interesant și inovativ și va fi un cadou foarte apreciat. Comandă și tu chiar acum un astfel de cadou personalizat și cu siguranță nu vei regreta.


Așa arată cea mai bună mamă din lume


Mamele merită să fie răsplătite cât mai des pentru dragostea lor, iar copiii le pot oferi această pernă cu imprimeu special pentru mame. Perna imprimată cu textul „Așa arată cea mai bună mamă din lume” reprezintă cel mai tare cadou pentru o mamă din mai multe motive. Pe lângă design-ul interesant și unic pe care îl are, această pernă este realizată doar din materiale calitative. În plus, imprimeul este realizat folosind pigmenți speciali și foarte rezistenți, așa că perna va arăta ca nou chiar și după numeroase spălări. Comandă chiar acum această pernă pentru o mamă și cu siguranță o vei surprinde în cel mai frumos mod.