Set pentru mama și tata - tricou imprimat


71,10 lei

-10%

79,00 lei



71,10 lei

-10%

79,00 lei


142,20 lei

-10%

158,00 lei

Pack content

A fi mamă nu este ușor, așa că acestea merită să fie răsplătite frecvent. Avem o mulțime de cadouri pentru mame, dar acest tricou cu imprimeu este unul dintre cele mai comandate. Comandă-l chiar acum și fă-i mamei tale ziua mult mai fericită.


Așa arată cea mai bună mamă din lume


Noi, cei din echipa Garibald.ro îți recomandăm cu căldură acest tricou personalizat pentru mama. Dacă dorești să îți surprinzi în mod plăcut mama, acesta este cadoul ideal. Tricoul imprimat cu textul „Așa arată cea mai bună mamă din lume” este unic, interesant și cool și cu siguranță va fi apreciat. În plus, acest tricou cu imprimeu are o calitate de invidiat, deoarece a fost confecționat doar din bumbac gros de cea mai bună calitate. De asemenea, imprimeul este realizat cu ajutorul unor pigmenți foarte rezistenți și utilizând tehnici speciale. Astfel, mama ta se va putea bucura perioade lungi de timp de acest tricou pentru o mamă. Nu mai sta pe gânduri, alege mărimea potrivită și comandă chiar acum acest tricou personalizat.

Așa arată cel mai bun tată din lume

Dacă vrei să îi oferi tatălui tău cel mai frumos și interesant cadou pentru un tată, atunci acest tricou cu imprimeu este cea mai bună alegere. Tricoul este imprimat cu textul „Așa arată cel mai bun tată” și îi va face ziua mai bună tatălui tău. Nu rata ocazia și plasează chiar acum o comandă!.


A fi tata nu este ușor, dar vine la pachet cu o satisfacție infinită. Pentru cei ce vor să își răsplătească tații, Garibald.ro vine cu cea mai bună soluție, adică acest tricou personalizat pentru tați. Tricoul este perfect pentru a fi făcut cadou și are numeroase calități. De exemplu, imprimeul este interesant și la modă și este realizat prin tehnici speciale ce îi conferă o rezistență crescută. De asemenea, acest tricou cu imprimeu este confecționat din bumbac de cea mai bună calitate, așa că va fi foarte prietenos cu pielea. Înainte de a comanda, vă recomandăm să consultați tabelul special cu mărimi ce este disponibil pe site, astfel încât să puteți alege cea mai bună dimensiune. Comandă și tu chiar acum cel mai frumos tricou pentru tați.