Set pentru un cuplu - Atenție! Nu atingeți! - tricou imprimat

142,20 lei

-10%

158,00 lei

Pack content

Dacă vrei un cadou amuzant pentru iubitul tău, dar care să țină rivalele departe de el, atunci acest tricou cu imprimeu este soluția. Imprimeul este original și amuzant și va atrage toate privirile celor din jur. Comandă și tu chiar acum și nu vei regreta!.

TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!


Tricou cu imprimeu pentru bărbați – cel mai amuzant cadou pentru iubitul tău


Îți punem la dispoziție cel mai tare și amuzant tricou cu imprimeu pentru bărbați. Acesta este un cadou haios pe care i-l poți oferi iubitului tău, mai ales dacă ești o fire mai geloasă. Imprimeul special „Atenție! Nu atingeți! Sunt deja luat de o tipă atractivă (Da, ea mi-a cumpărat tricoul)” va atrage toate privirile și va aduce hohote de râs. În plus, calitatea acestui tricou bărbătesc cu imprimeu este una superioară, deoarece la confecționarea lui s-a folosit cel mai bun bumbac gros. Astfel, acest tricou cu imprimeu pentru bărbați se va transforma în cel mai cool cadou pentru iubit. Comandă și tu și vei deveni clientul nostru fidel!

Atenție! Nu atingeți! Sunt deja luată de un tip atractiv (Da, el mi-a cumpărat tricoul) 

Tricou pentru femei sau bărbați cu imprimeu. Perfect pentru tine, precum și cadou pentru o persoană iubită. Fabricat din bumbac gros, de înaltă calitate.

TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!