Set pentru frați - Copilul - body + tricou imprimat


54,00 lei

-10%

60,00 lei



54,00 lei

-10%

60,00 lei



54,00 lei

-10%

60,00 lei


162,00 lei

-10%

180,00 lei

Pack content

Copilul cel mare - eu am făcut regulile

Copiii se bucură mereu când primesc cadouri, iar acest tricou cu imprimeu pentru copii este un cadou special și perfect pentru orice ocazie. Acest tricou cu imprimeu este un cadou și pentru părinți, deoarece aceștia îi vor vedea fericiți pe cei mici. Comandă chiar acum și nu vei regreta.


Cel mai frumos și interesant tricou pentru copii


În cazul în care vrei să îi faci o surpriză copilului tău, îți recomandăm cu mult drag acest tricou cu imprimeu pentru copii. Tricoul este personalizat cu un imprimeu interesant și amuzant, mai exact „Copilul cel mare - eu am făcut regulile”, mesaj ce va aduce zâmbetele pe buzele celor din jur și va atrage toate privirile acestora. În plus, calitatea acestui tricou cu imprimeu pentru copii este una net superioară, deoarece la confecționare s-a folosit doar bumbac de cea mai bună calitate. Așadar, pielea copilului este protejată, iar tricoul va fi foarte comod. Toate aceste calități transformă acest tricou pentru copii în cel mai bun cadou pe care îl poți oferi. Comandă și tu și oferă-i copilului tău un cadou de neuitat!

Copilul mijlociu - din cauza mea s-au creat regulile

Tricou pentru copii cu imprimeu. Atât materialul, cât și printul sunt 100% sigure pentru pielea bebelușului. Cea mai bună idee de cadou pentru copilul tău.

Copilul cel mic - regulile nu se aplică pentru mine  

Dacă îți dorești să achiziționezi un cadou special pentru cel mic, atunci trebuie să știi că echipa Garibald.ro îți pune la dispoziție cel mai tare body pentru copii. Accesează chiar acum site-ul nostru și comandă acest body pentru copii.

TENŢIE! Înainte de a cumpăra verificați tabelul de mărimi!


Un cadou special: body cu imprimeu pentru copii


Acest body cu imprimeu pentru copii este cadoul perfect pentru cei mici, dar sentimente pozitive vor apărea și în cazul părinților. Body-ul are imprimeul original și interesant „Copilul cel mic - regulile nu se aplică pentru mine” și este cel mai bun cadou pentru copiii mai mici din familie. Trebuie știut că ținem la pielea copiilor, așa că îți punem la dispoziție doar body-uri fabricate în întregime din bumbac gros de cea mai bună calitate. În acest fel ne asigurăm că pielea celor mici este protejată complet, iar acest body pentru copii va fi comod și se va transforma în cel mai cool cadou personalizat. Accesează și pagina destinată dimensiunilor ce este disponibilă pe site, astfel încât să primești mărimea perfectă pentru cel mic. Cumpără și tu și nu vei regreta!