Set pentru tata - Tricou + pernă imprimată


71,10 lei

-10%

79,00 lei


129,60 lei

-10%

144,00 lei

Pack content

Sunt mândru de multe lucruri în viață, dar nici unul dintre ele nu-l bate pe cel de a fi tată

Dacă vrei să îi oferi tatălui tău cel mai tare cadou acest tricou personalizat pentru un tată este soluția. Acest tricou pentru tați este personalizat cu un text amuzant, cool și inovativ și va atrage toate privirile celor din jur. Plasează chiar acum o comandă și nu vei regreta.

INFORMATII MARIMI


Tații merită răsplătiți cât mai des, iar tricoul imprimat cu textul „Sunt mândru de multe lucruri în viață, dar nici unul dintre ele nu-l bate pe cel de a fi tată” reprezintă cadoul perfect pentru aceștia. În cazul în care vrei cel mai bun cadou pentru un tată, atunci acest tricou personalizat reprezintă soluția. Tricoul este fabricat integral din bumbac gros de cea mai bună calitate, iar imprimeul său este realizat folosind cei mai rezistenți pigmenți. Așadar, un tată se va putea bucura chiar și mai mulți ani de acest tricou. Înainte de a comanda îți recomandăm să consulți tabelul special cu dimensiuni, astfel încât să poți alege mărimea perfectă pentru tatăl tău. Comandă chiar acum acest tricou cu imprimeu pentru bărbați și nu vei regreta!

Vrei să îți surprinzi tatăl? Garibald.ro este locul perfect de unde poți cumpăra cele mai frumoase cadouri pentru un tată.


Suntem experți în cadouri, așa că îți vom recomanda cel mai interesant cadou pentru cel mai bun tată din lume. O pernă cu design este cadoul ideal pentru un tată, mai ales când acesta se odihnește pe canapea, deoarece îi va aminti mereu că este cel mai bun tată. Perna pentru cel mai bun tată din lume are o dimensiune de 38x38cm și o calitate superioară și demnă de invidiat. Imprimeul este foarte rezistent la utilizări și spălări, deoarece este realizat prin tehnici speciale și folosind pigmenți de cea mai bună calitate.