Categorii

Informaţii

Cele mai frecvente greșeli pe care le poți face în timpul cumpărăturilor online

Published : 2020-06-26 11:08:52
Categories : Articole Recente , Nou în Garibald.ro

Varietatea produselor este foarte mare, iar achiziția lor se poate face din confortul propriei locuințe. Totuși, cumpărăturile online pot deveni problematice în anumite cazuri, iar acest articol are scopul de a lămuri acest aspect.

Comunicarea unei adrese de livrare greșite

De multe ori, neatenția poate să ducă la un rezultat nefavorabil în ceea ce privește comenzile online. Toate cadourile personalizate comandate de pe site-ul nostru vor fi expediate cât mai curând către clienți. Totuși, vă recomandăm să completați cu mare atenție câmpurile din formularul de comandă atunci când vine vorba de adresa de livrare. Lipsa unor elemente, precum orașul, numărul blocului sau al apartamentului, poate face ca persoana ce livrează cadourile personalizate să întâmpine dificultăți. De asemenea, oferirea unei adrese greșite ne va face să trimite curierii la alte persoane. Așadar, ne dorim ca toți clienții noștri să se bucure de cele mai frumoase cadouri, iar din acest motiv încercăm să le realizăm și să le expediem cât mai rapid. Dumneavoastră ne puteți ajuta prin oferirea unor adrese corecte și complete care vor conține denumirea județului, a orașului, a străzii, împreună cu numărul acesteia. În plus, nu trebuie uitat de numărul blocului/casei, al apartamentului. Codul poștal și etajul, dar și punctele de reper pot fi elemente de un real ajutor.

Plata prin virament bancar și așteptarea coletului în maxim 24 de ore

Echipa Garibald.ro încearcă să trimită produsele cât mai rapid de fiecare dată, astfel încât clienții să se bucure imediat de cele mai frumoase cadouri cu imprimeu. Totuși, există anumiți factori ce vor face ca livrarea să dureze puțin mai mult, inclusiv condițiile meteorologice sau problemele tehnice întâmpinate de șoferi pe traseu.

Anumiți clienți consideră că plata prin virament bancar a contravalorii produselor implică și o expediere în maxim 24 de ore a acestora. Din nou, dorim să vă informăm că ne dorim să intrați cât mai rapid în posesia cadourilor personalizate, iar pentru acest lucru colaborăm cu cele mai bune firme de curierat. Totuși, curierii nu vor livra coletele în zilele nelucrătoare sau în intervalul orar 18:00-08:00. În plus, perioada de livrare poate varia inclusiv în funcție de zona în care trebuie să trimite pachetul.

Comandarea unei mărimi greșite

După cum știți, Garibald.ro este site-ul unde puteți găsi o mulțime de tricouri personalizate. Alegerea modelului este foarte importantă, dar nu trebuie să uitați de mărime. Echipa Garibald.ro vă pune la dispoziție un tabel special cu dimensiuni, astfel încât să puteți comanda mărimea perfectă. Nu ezitați să consultați acest tabel dacă doriți beneficiați de tricouri personalizate perfecte.

Postarea unor păreri negative fără a discuta mai întâi cu noi

Există posibilitatea ca unii clienți să întâmpine probleme în ceea ce privește comanda online, iar acest lucru poate atrage un review negativ. Totuși, vă recomandăm să nu vă faceți o părere rea despre magazinul nostru și vă rugăm să ne contactați pentru a vedea ce este de făcut pentru a remedia problemele. Noi ne dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți și să revină, iar din acest motiv vă vom veni în ajutor.

În final, vă invităm să vedeți gama noastră de cadouri personalizate și să le comandați pe cele potrivite. Cu siguranță nu veți regreta și veți deveni un client mulțumit. Comandați chiar acum!

Share this content

Add a comment

 (with http://)