Categorii

Informaţii

Cele mai mari 5 temeri cu privire la cumpărăturile efectuate pe internet

Published : 2020-01-15 13:16:09
Categories : Articole Recente , Nou în Garibald.ro

Totuși, nu toate comenzile sunt onorate, produsele nu sunt cele dorite de client sau au calități inferioare. Astfel, multe persoane au numeroase temeri cu privire la cumpărăturile efectuate pe internet, de la teama de a nu pierde banii sau de a primi produse nepotrivite. În acest scurt articol dorim să vă prezentăm cele mai mari 5 temeri cu privire la cumpărăturile efectuate pe internet, dar și motivele pentru care Garibald.ro este magazinul online potrivit pentru dumneavoastră, astfel încât să puteți face cele mai frumoase cadouri personalizate.

1. Mărimea nu este cea potrivită

Când o persoană comandă haine prin intermediul platformelor web, riscul de a primi mărimi necorespunzătoare este destul de ridicat. Teama că mărimea nu este cea potrivită poate fi ușor risipită prin accesarea unor magazine de încredere și care pun la dispoziție tabele cu mărimi. Garibald.ro vă oferă pentru toate tricourile personalizate tabele de mărimi special concepute, astfel încât să puteți primi doar produse care să vă vină perfect. Astfel, puteți achiziționa tricouri cu imprimeu fără a mai fi nevoie să le probați sau să așteptați cu teamă coletul.

2. Produsul nu va fi pe măsura așteptărilor (calitate inferioară)

O altă temere a oamenilor cu privire la cumpărăturile pe internet este reprezentată de cea a calității inferioare. Riscul ca produsul să nu fie pe măsura așteptărilor este ridicat la magazinele ce nu sunt de încredere. Când vine vorba despre calitate, Garibald.ro o pune pe primul loc, astfel încât să avem parte doar de clienți mulțumiți. Spre exemplu, atunci când vindem un tricou personalizat, ne axăm atât pe material, cât și pe croială și pe imprimeu. Folosim doar bumbac de cea mai bună calitate, iar imprimeul este unul rezistent care va persista chiar și peste ani. Astfel, fiți siguri că tricourile cu imprimeu vor fi pe măsura așteptărilor.

3. Produsul nu va fi livrat sau va fi livrat târziu

Anumite magazine online nu onorează toate comenzile, clienții rămânând fără produsele dorite. De asemenea, anumite magazine nu țin cont de perioadele de livrare și expediază foarte târziu coletele. Acest lucru nu este mulțumitor pentru clienți și produce diferite temeri cu privire la cumpărăturile efectuate pe internet. Magazinul nostru pune pe primul loc clienții și își dorește să primiți cadourile personalizate cât mai curând posibil. Astfel, colaborăm cu cele mai bune firme de curierat, tocmai pentru a vă expedia extrem de rapid cadourile.

4. Magazinul nu este real sau firma nu există

Teama că magazinul nu este real sau firma nu există este una bine întemeiată, mai ales că unele magazine acceptă plățile și nu mai trimit produsele. Astfel, clienții nu pot contacta vânzătorii, nu pot face plângeri sau nu pot returna produsele. Clienții trebuie să verifice datele de contact ale firmei, iar Garibald.ro vi le pune la dispoziție chiar pe site. În acest mod puteți fi liniștiți atunci când comandați tricouri cu imprimeu, căni cu design sau alte cadouri personalizate de pe site-ul nostru.

5. Lipsa garanției

În unele cazuri, magazinele online nu oferă sau nu țin cont de garanția produselor. Lipsa garanției constituie o temere cu privire la cumpărăturile efectuate pe internet, dar Garibald.ro nu se pliază pe aceasta. Toate produsele noastre au o garanție de 24 de luni (12 luni în cazul firmelor). În plus, oferim bon fiscal sau chiar factură în cazurile în care aceasta este necesară. Astfel, puteți achiziționa în siguranță cadourile personalizate oferite de Garibald.ro.

Share this content

Add a comment

 (with http://)