Categorii

Informaţii

Cum să păturești rapid tricourile și să economisești timp?

Published : 2022-04-04 08:53:05
Categories : Articole Recente

Curățenia și ordinea nu este o activitate preferată pentru prea mulți oameni, așa că majoritatea dintre noi încercăm să reducem acest timp cât mai mult posibil. Cu toate acestea, există astfel de activități care nu sunt doar consumatoare de timp, dar, de asemenea, nu suntem în măsură să le desfășurăm cu atâta acuratețe și precizie pe cât ne-am dori. Unul dintre acești pași este să împăturești tricourile. Și să nu ascundem faptul că dulapurile noastre sunt pline de tricouri uni sau cu imprimeuri, dar și de tricouri unicolore. Ce se poate face pentru a minimiza timpul pe care îl petrecem în acest sens și pentru a ne bucura de rezultate și mai bune? Ajută-ne cu cel mai recent videoclip! 

O modalitate simplă de a pături tricourile imprimate

Poate că știi plăcile pentru haine care fac curățenia de zi cu zi foarte ușoară. Această placă special pregătită face ca plierea unui tricou imprimat să fie doar de câteva secunde, ceea ce face mult mai ușoară menținerea ordinii. În plus, nu trebuie să cumpărați o astfel de placă, pentru că o puteți pregăti cu ușurință singur. Ai nevoie doar de câteva elemente de bază pe care probabil le ai în casă. Am pregătit un tutorial scurt, astfel încât să poți vedea cum să pregătești rapid o placă de pliere de casă pentru T-shirt cu imprimeu și alte haine.

De ce aveți nevoie pentru a vă pregăti placa de pliere pentru tricouri imprimate?

Ai nevoie doar de câteva lucruri pentru a-ți pregăti placa de pliere. Prima este o cutie de carton – puteți utiliza o cutie de carton, datorită căreia va câștiga o viață nouă. De asemenea, vei avea nevoie de ceva cu care să scrii pentru a desena un șablon pentru a tăia forma. Odată ce ai desenat forma conform diagramei prezentate în tutorialul nostru, pregătește o foarfecă ascuțită sau o foarfecă de tăiat hârtie și tăie forma. Apoi trage linii în conformitate cu instrucțiunile care vor fi folosite pentru a face incizie, astfel încât să poți îndoi laturile fără probleme. Întărește-ți tabelele de marcaj cu bandă adezivă pentru a face placa de pliere pentru tricouri mai durabilă. Acum tot ce trebuie să faci este să testezi placa și să-ți pliezi tricourile imprimate!

Share this content

Add a comment

 (with http://)